- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Др Тийн
pro4etete tova![]()
![]()
stava vapros za na6iq proslovyt Dr.Teen
![]()
http://www.dnes.bg/article.php?id=53310
ХЯХЯХЯХЯХХЯ.Макар и виртуален, Др.Тийн успява да се впише в ролята на довереник, съчетаващ приятелското отношение с авторитета на професионалист.
Уникум, уникум е тая статия ;р
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
абее .. то се опказа ,че е жена ... имаше едни дет си мислиха ,че е мъж и бил мноо секси![]()
![]()
![]()
Отговорите , които дава "доктор" Тийн , могат да бъдат дадени от всеки един от нас. Такива клишета са , че ....![]()
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Хня, хня, тоя "Доктор" Тийн едно свестно изречение
не може да направи.А отговорите които дава са направо малоумни, на
тях и `лапе от детската ще се засмее.
Май са го сложили в този сайт само смях да прави ....![]()
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
Въх...пък аз си мислех, съдейки по отговорите, че Доктор Тийн е някакъв шегаджия дет се ебава с всички, пък то какво се оказва.... цял екип психолози се ебава с всички.![]()
За щастие не съм опирала до помощта на този доктор![]()
Прочетох доста от отговорите на този "доктор" и мога да кажа, че има потребители в този форум, които отговарят по-зряло и изчерпателно от него.
I don't want to live a lie
But I don't want to say goodbye
I can't let you go
Even though it's over
I just can't let you go
Though your love is growing colder
And I can't let you go
Even though it's over
С тампон!
PROBLEMA MI E 4E SPAH SMOM4E I SE PRETESNQVAM NA6ITE DA NE ME ZAVED1T NA GENIKOLOG.NO AKO ME ZAVED1T AZ 6TE OTREKA 4E NE S1M SPALA S MOM4E AKO ME PITAT S KAKVO S1M SK1SALA DETSTVENATA SI CIPA KAKVO MOGA DA KAJA!STAVA LI OT SPORT,TANPON,S1SIREK OT MENZIS?DAI MI IDEQ MOLQ TE!MN MEE ISTRAH
Отговор
Ми може да. С тампон. Малко е вероятно, но се случва понякога. Дано ти повярват.
![]()