- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Успех утре по математика!
Успех на всички и от мен.....а по-големите да ни стискат палци![]()
![]()
obi4am te slunceeeeeeeeee
Успех!!!!!!!Всички ще влеземе кой, където иска ....няма старшно.Айде
и късмет!
a nqkoi moje li da mi kaje kakvo imat v predvid po testovete kato kaja "povyrhnina"?? pylna ili okolna??![]()
Успех на всички!![]()
Не се спичайте, щото после става зле. Ииии, ууух, най - сетне всичко свършва!
Успех на всичкииидано влезете,където искате! Иии без притеснения :P Айде и тоя изпит да мине е сме FREE
![]()
Dance is your pulse, your heartbeat, your breathing. It's the rhythym of your life. Its the expression in time and movement, in happiness, joy, sadness and envy..... :]
Първоначално написано от LoLLyPoP*
Значии вземаме за пример пирамидата:
за пълната и околна повърхнина си има формули които се учат в шести клас (мисля) таа.. околната повърхнина е прозрачната част.. Т.е. съставната част на пирамидата без основата, а пълната повърхнина е повърхнината на цялата пирамида (лицето) (S) включваща и розовата част. Околна повърхнина ти трябва например когатоо говорим за керемиди по покрива (тогава дъното на покрива не се покрива с керемидиа пълната повърхнина е когато например боядисваш цялата пирамида и включваш и основата.
Първоначално написано от Emo Doll
др си е да си атеист![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Ей, успех на всички! Последен изпит и дано влезете там, където искате)) Няма как да не се справите, ако имате малка представа от математика
)) Първите 10тина задачки ще са елементарни... има и лесни геометрични... а който не му върви със смятането, със сигурност ще дадат и логически... те дават най-много точки! Айде успех, ще се справите!!!
![]()
еlsy![]()
АРЕ ДАНОИ НА ТЕБЕ КЪСМЕТ !!
бЛАЖЕНИ СА ВЯРВАЩИТЕ БОЖИИ !!Първоначално написано от -4arovnata-
![]()
![]()
ami ako e prosto geometri4na zada4a naprimer ako e zadadeno samo "Namerete povarhninata na piramidata."LoLLyPoP* написа:
a nqkoi moje li da mi kaje kakvo imat v predvid po testovete kato kaja "povyrhnina"?? pylna ili okolna??
Значии вземаме за пример пирамидата:
за пълната и околна повърхнина си има формули които се учат в шести клас (мисля) таа.. околната повърхнина е прозрачната част.. Т.е. съставната част на пирамидата без основата, а пълната повърхнина е повърхнината на цялата пирамида (лицето) (S) включваща и розовата част. Околна повърхнина ти трябва например когатоо говорим за керемиди по покрива (тогава дъното на покрива не се покрива с керемиди а пълната повърхнина е когато например боядисваш цялата пирамида и включваш и основата.
???
pLs nqkoi da mi kajeee pls![]()
![]()
![]()
![]()
Казаха ти кое е повърхнина - всички страни освен основите(долна и ако има горна). Околната повърхнина на правилна четириъгълна пирамида е лицето на всяка страна по четири, а пълната и повърхнина е околната плюс лицето на основата(там a по b)!
Trust, will, courage - the three things one must have!
Пак някои ще се филмират...![]()
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
ако пише само повърхнина,значи пълната,не за околната.Първоначално написано от LoLLyPoP*
![]()
InSaNe_bAbY ,момичето питаше за съвсем различно нещо!Не за това,което говориш ти!Прочети пак въпроса...
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
Трябва задължително да се спомене за каква повърхнина става въпрос! А и плюс това сега едва ли ще има много много такива задачи, защото това си е материал 6 клас![]()
Trust, will, courage - the three things one must have!
yspeh,makar i da sum vlqzla o6e minalata god.Първоначално написано от Зло Агънце
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Важно:Първоначално написано от inSane_baby
B - повърхнина на основата
S - САМО околната повърхнина
S1 - пълната повърхнина (като "1" е долен индекс!)
Хъх.. как да мине.. странно мина.Кофти работа, не реших цели 7 задачи. А останалите... дано да са ми верни, че иначе само ще сънувам АЕГ. |-((
Ми при мен не мина особено вълнуващо....честно да ви кажа доста се панирах като влязох в стаята и само някакво гадно мълчание и всички гледат някво сдухано и мълчат и излъчват притеснение от километри...Първите 15 минути не можех да се осъзная.... (да не говорим, че от 7те ми химикалки три бяха черни,а другите 4 не пишеха) .... Имах чувството,че ще се изповръщам върху чина....Цялата бях потна и супер мн се бях стресирала нещо...сЛеД изпита както си и мислех,че ще направя,се разревах,щото мислех,че и за 3ка няма да ми стигнат точките и цял ден ми беше някво скапано настроенийцето (след като майка ми даже ми се разкрещя) , но сега като си проверих и разбрах,че имам 4,40 се чувствам малко по-добре....въпреки че не е каквото очаквах,но все пак тестът беше отвратително труден....![]()
obi4am te slunceeeeeeeeee
axax zai4ita uspeh![]()
I'm from the west side of the 6-4 impala
When niggas say where you from
Well never say holla
Gun on the left side!
yaaa iskam samu da vi kaja 4e zeh izpita ..d
omg намери от каде да изровиш темата![]()