- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- "Приятелката" ми...
zdraweite..
imam edna istoriq s edna fr. S neq minaloto lqto bqhme super dobri priqtelki, daje moje da kaja 4e q obi4ah (samo kato fr est)iii sled tova kogato zapo4nahme daskalo vse pove4e i pove4e se o4ujdqvahme... i tq i az izlizahme s drugi hora...naprekusnato se karahme za typotii..
vsu6tnost az q 4ustvam kato nai dobrata mi fr v celiq mi jivot ;(
sega v momenta sme v mn lo6i otno6eniq..obijdame se.. karame se.. nai nakraq zapo4nahme da si 4atim mn v skypa, da klukarim i da govorim za na6te kifledjiiski glupostie..be6e hubavo, no sega az po4ti vseki den q karam da izlizame a tq vse namira ne6to za da me zakove.. mn mi e mu4no za neq i nz kak da q spe4elq pak.. molq vi pomognete
![]()
![]()
;] Hakuna Matata kopeleta xD
престани да я караш да излизате и изчакай тя сама да те потърси![]()
хъхъ..
e smisul ne se izrazih mn to4no s tva da q karam..smisul ei taka q pitam ... ama az naistina iskam ;(.. za tva mi traa nqkav na4in..
...
Ma to tova e 4e neq q e strah 6toto q zapla6vah 4e 6e q biq![]()
![]()
![]()
![]()
Отиди до тях и поговори с нея.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Значи,предлагам ти да оставиш нещата така,каквито са.След време (опредлено) ще те потърси и ще разбере,че ти си по-добрата й френдка.Казвам ти го от опит - така стана и при мен.А факта,че ти е мъчно..опитай се да го преодолееш![]()
![]()
Хах,и аз преди редовно карах едно момиче да излизаме,тя все си намираше извинения.Престанах да я търся,престанах да и пиша в скайп.И преди няколко седмици тя започна да ме търси да излизаме![]()
Не я търси.Щом вече ти е отказвала няколко пъти,няма защо да я молиш.Ако ти е истинска приятелка,скоро тя ще те потърси
govori s neq i i pokaji 4e moje da ti ima doverie
Жена с вид на хамелеон и характер на питбул!!!
BE SURE YOUR SIN WILL FIND YOU OUT!!!
Първоначално написано от Shadow_Walker
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
thanks all ;]]
Леле колко познато звучи това.. Та наистина по-добре не я търси известно време- може просто да се прави на интересна. Или помисли да не ти се сърди за нещо и за това да не иска да излизате.
Е имах същия проблем .. И 6 месеца не я потърсих защото се скарахме много жестоко и й казах просто да си гледа живота и да забрави за мен .. И след 6-те месеца получих смс ..
Защо се обиждате?Това е глупаво.Не я търси,изчакай сама да те извика да излезете.В случай,че има желание.Лично,аз,не виждам такова.
Ами щом сте се карали и т.н. със сигурност е загубила доверие в теб пък и може просто да не иска да излиза с теб...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Аз съм на мнение да не я караш ти.. да си излизаш без нея, но да продължавате да си пишете. Тя сама ще те потърси(от личен опит го знам
)
ТочноПървоначално написано от Shadow_Walker
явно ,че тя няма желание
![]()