.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тема: Страх ме е

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt

Страх ме е

Зgравейте . . . незнам точно какво чакам някой да ми каже с тази тема ,но ми трябва подкрепа ,че мога да се справя.
    Така преди си имах приятел бяхме заедно 3 месеца и тъй като и двамата живеем в чужбина ,но и той беше българин се наложи той да си замине за БГ по "работа" ... в момента още е там и двамата си имаме различни приятели ,макар че 1 месец си звъняхме всеки ден и не спирахме да се търсим....обичах го и какво стана....намерих си друг...проблема е ,че тъкмо съм с това момче от 1 месец и той сега отива също на ваканция и то за месец и полувина...повече няма да го видя ,утре тръгва и се връща чак на 16ти август.Не искам да го изгубя...сигурна съм в него ,че не е такова момче ,сигурна съм, че искам да съм с него ,обаче ме е страх да не стане както с бившия.Просто ако не потдържаме достатъчно контакт незнам дали всичко ще остане същото...освен това следващата година като почнем училище вече няма да сме в едно и също даскало и тук системата е такава ,че ще имаме възможност най-много да се виждаме събота и неделя ,а това не е достатъчно....даже сме от различни градове тук /става въпрос за растояние от 40 мин. с автобус.../ до сега това не е било проблем ,но как ще е следващата година?
    Според Вас да се боря ли да си остана с него или от сега ми казвате така и така,ще се разделите не страдай за него излишно....незнам просто този път искам да е различно и да запазя тази връзка....пффф като убита съм от вчера ,само плача ,не мога вече...твърде бързо се разделяме /надявам се не завинаги/

Може би сама трябва да прецениш дали си струва.Надявам се че си поговорила и с него по този въпрос.Ако не си трябва да решите какво ще правите с връзката си преди той да замине на ваканция. Успех

този отговор сама трябва да си го дадеш. На практика ти знаеш най-добре какво чувстваш към него. Опитай, нищо не ти пречи. Ако виждаш, че не върви.. винаги можеш просто да продължиш напред с високо вдигната глава =)

Фен Аватара на Div_angel_f
    Град
    Варна
    Моя съвет е - Ако го обичаш, бори се!
    Да, трудно е да се поддържа любов от разстояние, но някои хора успяват, защото се обичат истински...
    Не ИсКаМ Да СпОрЯ, СаМо ИзРаЗяВаМ МнЕнИе!

Голям фен Аватара на soulja_girl4e
    Град
    Sofiq :)
    ne razbrah kakyv e vyprosa i dali vyob6te ima takyv...
    NO kaza, 4e ti trqbva pdkrepa - eto nie te podkrepqme ( a dali vsy6tnost?)
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    вечния въпрос "Кой съм аз и какво правя под масата"

Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от soulja_girl4e
    V1prosa e ,spored teb ima li b1de6te tazi vr1zka i 6te uspeem li da ya zapazim?
    Znam ,4e go obi4am ,ama ne vyarvam v sebe si..pravila s1m gluposti i to mnogo...predi byah s nego i to za 3 dni ,za6toto napravih ujasna gre6ka da mu izneverya ,na vsi4koto otgore toy mi prosti ,koeto ne moga da si obesnya kak stana i samo me e strah da ne re6i da mi go v1rne ,makar 4e po tova ,koeto vijdam ,a i s ne6tata ,koito pravi za men /sigurna s1m ,4e za drug nyama da napravi takiva ne6ta !!! / si mislya ,4e me obi4a...nay-dobriya mi priyatel ne go haresva i mi kazva ,4e toy ne me obi4a ,oba4e az sigurna li sym ,4e tova mnenie e obektivno pri polujenie ,4e toy po4ti go mrazi?

Голям фен Аватара на soulja_girl4e
    Град
    Sofiq :)
    Цитирай Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
    V1prosa e ,spored teb ima li b1de6te tazi vr1zka i 6te uspeem li da ya zapazim?
    Znam ,4e go obi4am ,ama ne vyarvam v sebe si..pravila s1m gluposti i to mnogo...predi byah s nego i to za 3 dni ,za6toto napravih ujasna gre6ka da mu izneverya ,na vsi4koto otgore toy mi prosti ,koeto ne moga da si obesnya kak stana i samo me e strah da ne re6i da mi go v1rne ,makar 4e po tova ,koeto vijdam ,a i s ne6tata ,koito pravi za men /sigurna s1m ,4e za drug nyama da napravi takiva ne6ta !!! / si mislya ,4e me obi4a...nay-dobriya mi priyatel ne go haresva i mi kazva ,4e toy ne me obi4a ,oba4e az sigurna li sym ,4e tova mnenie e obektivno pri polujenie ,4e toy po4ti go mrazi?
    za6to li vyob6te popitah kakyv e vyprosa? lol sa obyrkvaciqta e pylna! va6to malko prili4a na latinoamerikanska sapunka...
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    вечния въпрос "Кой съм аз и какво правя под масата"

Град
    Hasselt
    za6to li vyob6te popitah kakyv e vyprosa? lol sa obyrkvaciqta e pylna! va6to malko prili4a na latinoamerikanska sapunka...
    Abe ostavi tezi obesneniya d1lgite...rabotata e tam ,4e iskam da s1m s nego, prosto otiva dale4 i tova sa 1 mesec i polovina i se 4udya 6te izd1rji li tazi vr1zka ili ne

Град
    в съня на елфите
    ти ако мислиш за всяка нова връзка "така и така ще се разделим,поне да не страдам за него излишно" нз кви връзки ще имаш и нз защо въобще ги започваш. кой кого обича нз, гадно е ,че няма да се виждате дълго време, обаче това,което виждам е ,че не си сигурна в тази връзка. по-добре намери човек,за когото ще си сигурна,че искаш да си с него и дори да го няма ще го почакаш. тогава ще си струва...

Ami ako tova e samo za lqtoto...da ste razdeleni,moje da se spravite.Ve4e kato zapo4nete u4ili6te i kato ste samo 40 min. razstoqnie avtobus pak 6te se vijdate.Ne e kato toi da e ot Sofiq ti ot Stara Zagora primerno kazano....Ami naistina e trudno na razstoqnie,do skoro imah takava vruzka,no va6eto razstoqnie ne e mnogo...Uspeh!

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Повече от фен Аватара на AiKaTa
    Град
    BeJluKo TbpHoBo
    неможеш да спреш нещо,когато то се руши нито за кратко време да построиш нещо ново... Остава ти да изчакаш и да се надяваш нещата да не се променят, често разстоянието скрепява една връзка.Дано и при вас стане така. Не се измъчвай остави нещата на съдбата и времето.. Успех
    Искам те,но те искам завинаги,нощ и ден само с мен да си истински!

http://www.poster.net/kimberlin-keit...py-5001238.jpg

Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от AiKaTa
    неможеш да спреш нещо,когато то се руши нито за кратко време да построиш нещо ново... Остава ти да изчакаш и да се надяваш нещата да не се променят, често разстоянието скрепява една връзка.Дано и при вас стане така. Не се измъчвай остави нещата на съдбата и времето.. Успех
    Blagodarya mnogo.Strashno se nadyavam, tozi p1t da uspeem da zapazim vsi4ko

Град
    Усмивката :Р
    с желание всичко става ако до другата година се задържат нещата не се притеснявай за 40-те минути път, тука за да пропътуваш 50 метра в столицата ти трябва час а такива връзки има... и аз лично съм свидетелка на невероятни неща моят съвет е да не слагаш край на всичко още преди да е започнала ( като приказката за нероден петко) всичко с времето ще си се нареди ! пожелавам ти много успех и повече положителни мисли!
    Smile becаuse it's the second best thing you can do with your lips

Lubovta ot razstoqnie e napalno vazmojna.gadjeto na nai dobrata mi priqtelka e ot Sofiq a tq ot Sliven.V godinata se vijdat nqkolko pati no samo da stanat na 18 mogat da badat zaedno,taka 4e ne barzai a obmisli ne6tata i nai ve4e dali iska6 da bade6 s nego

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    И аз като бях с бившия ми си ходех в БГ за месец и половина но не го правехме чак токъв проблем... А пък колкото до това че ще се виждате само събота и неделя пак не е чак такава болка за умиране.. През седмицата ще се занимавате с уроци, хобита, приятели а през уикенда ще сте двамата.
    А бтв ти кога успя да се разделиш с бившия си че да забиеш и нов? Спомням си че до скоро ти гледах подписа и пишеше че сте заедно от 2 месеца и нещо..Беше с едно мургавичко момче горе-долу колкото тебе високо за него ли става дума?

Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    И аз като бях с бившия ми си ходех в БГ за месец и половина но не го правехме чак токъв проблем... А пък колкото до това че ще се виждате само събота и неделя пак не е чак такава болка за умиране.. През седмицата ще се занимавате с уроци, хобита, приятели а през уикенда ще сте двамата.
    А бтв ти кога успя да се разделиш с бившия си че да забиеш и нов? Спомням си че до скоро ти гледах подписа и пишеше че сте заедно от 2 месеца и нещо..Беше с едно мургавичко момче горе-долу колкото тебе високо за него ли става дума?
    Za nego stava duma ,ama az ne si byah smenyala podpisa prosto ina4e toy otdavna e v bg

Mersi na vsi4ki ,sega povyarvah ,4e moje da stane : )

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Za nego stava duma ,ama az ne si byah smenyala podpisa prosto ina4e toy otdavna e v bg

Хаха сори за тъпите въпроси ама пак не разбрах Значи ти си с мургавото момче от 1 месец и той ще заминава за ваканицията а предния ти подпис се е отнасял за българина с който вече не сте заедно така ли?

Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice

Хаха сори за тъпите въпроси ама пак не разбрах Значи ти си с мургавото момче от 1 месец и той ще заминава за ваканицията а предния ти подпис се е отнасял за българина с който вече не сте заедно така ли?
    Ne ne ne .... murgavoto mom4e, be6e biv6iya ,s koyto byah 3 meseca ,no sled tova sled kato toy si zamina za BG vsi4ko stana yasno ,za6toto az znaeh ,4e sys sega6niyat mi 100% 6te se s1berem.prosto tuk ot foruma ne byah mahnala podpisa

ако наистина го бичаш ще издържиш!!!ти решаваш дали си готова ти си знаеш но бъди готова ако не се получат нещата!!ще дойде друг по-добър
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Град
    Hasselt
    Вчера /днеска е май де/ в 4 часа сутринта тръгна и сега е по пътя . . . вече ми написа няколко смс-а с последните си пари в телефона ,обади ми се : -) Много съм щастлива.Каза ,че като си пристигне /което е чак утре вечер/ ще гледа максимум до 1-2 дни там да си купи карта ,за да може да си пишем . . . Незнам надявам се да успее тази връзка

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Никога не се отказвай да се бориш за нещо, което обичаш!

Животът е адът описан в Библията!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си