Зgравейте . . . незнам точно какво чакам някой да ми каже с тази тема ,но ми трябва подкрепа ,че мога да се справя.
Така преди си имах приятел бяхме заедно 3 месеца и тъй като и двамата живеем в чужбина ,но и той беше българин се наложи той да си замине за БГ по "работа" ... в момента още е там и двамата си имаме различни приятели ,макар че 1 месец си звъняхме всеки ден и не спирахме да се търсим....обичах го и какво стана....намерих си друг...проблема е ,че тъкмо съм с това момче от 1 месец и той сега отива също на ваканция и то за месец и полувина...повече няма да го видя ,утре тръгва и се връща чак на 16ти август.Не искам да го изгубя...сигурна съм в него ,че не е такова момче ,сигурна съм, че искам да съм с него ,обаче ме е страх да не стане както с бившия.Просто ако не потдържаме достатъчно контакт незнам дали всичко ще остане същото...освен това следващата година като почнем училище вече няма да сме в едно и също даскало и тук системата е такава ,че ще имаме възможност най-много да се виждаме събота и неделя ,а това не е достатъчно....даже сме от различни градове тук /става въпрос за растояние от 40 мин. с автобус.../ до сега това не е било проблем ,но как ще е следващата година?
Според Вас да се боря ли да си остана с него или от сега ми казвате така и така,ще се разделите не страдай за него излишно....незнам просто този път искам да е различно и да запазя тази връзка....пффф като убита съм от вчера ,само плача ,не мога вече...твърде бързо се разделяме /надявам се не завинаги/