- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- бръснене?(за момичета)
iskam da vi pitam kato si brasnete krakata brasnete li gi otgore ili samo pod kolqnoto???6toto vsi4ki kazvat 4e tam ako se obrasnat i po4vat da rastat o6te po barzo i trqbva cql jivot da si gi maha6,pak ina4e imam nqkakvi otgore ama biqt pove4e na rusi i se 4udq kvo da pravq...
Явно си нова в "занаята".![]()
Където и да се обръснеш, после космите ти стават по-твърди, по-гъсти и трябва да ги махаш цял живот.![]()
Ако над коляното не се забелязват много, не ги махай. Така или иначе цял живот косми ще махаш.![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Ами аз лично се обескосмявам с епилатор , определено е по-добре с него от колкото със самобръсначка. И така де аз се епилирам до горе , тъй като моите се виждаха , бяха чернички .
Ако ги обръснеш вероятно ще станат по черни и много ясно че ще трябва да ги бръснеш постоянно , щом си почнала няма да ги оставяш , защото ще станат много зле .vsi4ki kazvat 4e tam ako se obrasnat i po4vat da rastat o6te po barzo i trqbva cql jivot da si gi maha6
pak ina4e imam nqkakvi otgore ama biqt pove4e na rusi i se 4udq kvo da pravq...
Ами честно казано по-добре е да нямаш , но ако са някакви мънички русички дето не се виждат изобщо няма смисъл само да си затормозяваш живота .
Реши както на теб ще ти е добре и не слушай другите . Но ако решиш да ги махнеш да знаеш , че ще трябва да ги махаш постоянно и ще е по добре да го правиш с епилатор , лентички или кола маска , ще боли но е много по добре от колкото със самобръсначка .
![]()
![]()
![]()
Bydi SEBE SI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ако не се забелязват много, не е задължително да си ги махаш. Аз си ги махам и до горе, защото така си ми е по - добре. А ако решиш да ги махаш и не искаш да ти стават по - твърди, махай с кола маска или епилатор.![]()
Най-добре си ги махни с епилатор до горе, а ако нямаш епилатор със самобръсначка. К'во ти пречи, че ще станат по-твъди, нали постоянно ще ги махаш, а не за определен период.![]()
Fighting for nothing is what you're born for.
Ако се обезкосмяваш с бръснене, моят съвет е да не махаш по този начин косъмчетата и нагоре. Действително ще станат по-гъсти и груби. Ако се епилираш или ползваш кола-маска, тогава - може!
И аз съм така..Първоначално написано от Pedigree
![]()
Аз попринцип съм с Епилатор,но напоследък ме мързи и карам с бръснача...От горе до долу![]()
Rest In Peace....We Will Never Forget You
и азПървоначално написано от fall_out_girl
сега покрай изпитите нямам време,ама после мисля д апродължа с епилатор
ИМАМ СДЕЛКА С ДЯВОЛА ДААААААААААААММММ АЗ САМАТА СЪМ ЧАСТ ОТ НЕГО (:
Преди и аз си бръснех краката, но само до коляното. Вече започнах да изпозлвам епилатор и махам космите от горе до долу, над коляното не са толкова тъмни, но ми харесва повече без тях. Мисле да не изпозлвам самобръсначката вече, защото където и да махнеш космите с нея... на другия ден вече поникват и са тъмни и дебели, от едно място понякога излизат и три косъма.
Боже , Боже ... Не разбрахте ли , че обезкосмяването със самобръсначка има много краткотраен ефект , пък и отгоре на това прави космите по-черни и твърди !![]()
![]()
Толкова ли не можете да си купите един качествен епилатор или да отидет на козметик , че давате по 50 ст. за някакъв боклук с , който рискувате да станете урангутан !
![]()
![]()
![]()
Е какво я нападаш сега?Нейна работа си е с какво ще ги маха.Може да няма възможност да си купи епилатор...Тя попита дали ще станат черни косъмчетата,а не с какво да ги маха !Изборът си е лично неин .точка.Първоначално написано от dark_sw
az moite gi brasna samo pod kolqnoto.imam i na bedrata no ne mislq da gi maham vse o6te,poneje neiskam da zapriliam na nqkoi sarvaivar!
apak i 6tom ti sa rusi ne se zabelqzvat osobeno,po-dobre nedei!
Руса кукличка
az si praq celite kraka ama s epilator
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Преди като си бръснех краката беше само до коляното,нагоре почти нямам косми,а и са руси.Обаче вече само на козметичката си разчитам.
+1 Урангутан а ?Първоначално написано от !~*NiKiTyYyY*~!
![]()
Don't worry, be happy!
Бръсна си целите крака,но по принцип съм по-голям фен на коло маската.
Az si gi brysna do gore i gi brysna prez den ama opredeleno predpo4itam tova otkolkoto da 4akam da mi porasnat dostaty4no za da stanat za epilaciq a prez tova vreme da hodq s .... kosmati kraka xaxaxepiliram gi samo zimata ...tyi ili ina4e togava ne se vijdat pod kra4ola
![]()
Ем то където и да си обръснеш космите пак ще ти растат повече.. аз си бръсна целите крака а не само под коляното!![]()
Любовта е това нещо,което те кара да летиш в небесата,но колкото по на високо се носиш,толкова по-жестоко пaдош.
+1Първоначално написано от Pedigree
...AnD I'vE gOt AlL tHe SyMpToMs Of A gIrL wItH a BrOkEn HeArT...!