.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Hybrid View

бръснене?(за момичета)

iskam da vi pitam kato si brasnete krakata brasnete li gi otgore ili samo pod kolqnoto???6toto vsi4ki kazvat 4e tam ako se obrasnat i po4vat da rastat o6te po barzo i trqbva cql jivot da si gi maha6,pak ina4e imam nqkakvi otgore ama biqt pove4e na rusi i se 4udq kvo da pravq...

Явно си нова в "занаята".
    Където и да се обръснеш, после космите ти стават по-твърди, по-гъсти и трябва да ги махаш цял живот.
    Ако над коляното не се забелязват много, не ги махай. Така или иначе цял живот косми ще махаш.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Ами аз лично се обескосмявам с епилатор , определено е по-добре с него от колкото със самобръсначка. И така де аз се епилирам до горе , тъй като моите се виждаха , бяха чернички .

vsi4ki kazvat 4e tam ako se obrasnat i po4vat da rastat o6te po barzo i trqbva cql jivot da si gi maha6
    Ако ги обръснеш вероятно ще станат по черни и много ясно че ще трябва да ги бръснеш постоянно , щом си почнала няма да ги оставяш , защото ще станат много зле .

pak ina4e imam nqkakvi otgore ama biqt pove4e na rusi i se 4udq kvo da pravq...

Ами честно казано по-добре е да нямаш , но ако са някакви мънички русички дето не се виждат изобщо няма смисъл само да си затормозяваш живота .

Реши както на теб ще ти е добре и не слушай другите . Но ако решиш да ги махнеш да знаеш , че ще трябва да ги махаш постоянно и ще е по добре да го правиш с епилатор , лентички или кола маска , ще боли но е много по добре от колкото със самобръсначка .

Bydi SEBE SI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Ако не се забелязват много, не е задължително да си ги махаш. Аз си ги махам и до горе, защото така си ми е по - добре. А ако решиш да ги махаш и не искаш да ти стават по - твърди, махай с кола маска или епилатор.

Град
    Страната на Чудесата
    Най-добре си ги махни с епилатор до горе, а ако нямаш епилатор със самобръсначка. К'во ти пречи, че ще станат по-твъди, нали постоянно ще ги махаш, а не за определен период.
    Fighting for nothing is what you're born for.

Ако се обезкосмяваш с бръснене, моят съвет е да не махаш по този начин косъмчетата и нагоре. Действително ще станат по-гъсти и груби. Ако се епилираш или ползваш кола-маска, тогава - може!

Град
    НякъДе Там ... В Club Mania In Sunny Beach .. :P
    Цитирай Първоначално написано от Pedigree
    Ако не се забелязват много, не е задължително да си ги махаш. Аз си ги махам и до горе, защото така си ми е по - добре. А ако решиш да ги махаш и не искаш да ти стават по - твърди, махай с кола маска или епилатор.
    И аз съм така..
    Sex Is Not The Answer . . . "Sex" Is The Question "Yes" Is The Answer . . .
    WwW.ImPulSe.Bg/Puky

Град
    Скитосвам по улиците
    Аз попринцип съм с Епилатор,но напоследък ме мързи и карам с бръснача...От горе до долу
    Rest In Peace....We Will Never Forget You

Цитирай Първоначално написано от fall_out_girl
    Аз попринцип съм с Епилатор,но напоследък ме мързи и карам с бръснача...От горе до долу
    и аз сега покрай изпитите нямам време,ама после мисля д апродължа с епилатор
    ИМАМ СДЕЛКА С ДЯВОЛА ДААААААААААААММММ АЗ САМАТА СЪМ ЧАСТ ОТ НЕГО (:

Супер фен Аватара на girl91
    Преди и аз си бръснех краката, но само до коляното. Вече започнах да изпозлвам епилатор и махам космите от горе до долу, над коляното не са толкова тъмни, но ми харесва повече без тях. Мисле да не изпозлвам самобръсначката вече, защото където и да махнеш космите с нея... на другия ден вече поникват и са тъмни и дебели, от едно място понякога излизат и три косъма.

Боже , Боже ... Не разбрахте ли , че обезкосмяването със самобръсначка има много краткотраен ефект , пък и отгоре на това прави космите по-черни и твърди ! Толкова ли не можете да си купите един качествен епилатор или да отидет на козметик , че давате по 50 ст. за някакъв боклук с , който рискувате да станете урангутан !

Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    Боже , Боже ... Не разбрахте ли , че обезкосмяването със самобръсначка има много краткотраен ефект , пък и отгоре на това прави космите по-черни и твърди ! Толкова ли не можете да си купите един качествен епилатор или да отидет на козметик , че давате по 50 ст. за някакъв боклук с , който рискувате да станете урангутан !
    Е какво я нападаш сега?Нейна работа си е с какво ще ги маха.Може да няма възможност да си купи епилатор...Тя попита дали ще станат черни косъмчетата,а не с какво да ги маха !Изборът си е лично неин .точка.

Град
    Велико Търново
    az moite gi brasna samo pod kolqnoto.imam i na bedrata no ne mislq da gi maham vse o6te,poneje neiskam da zapriliam na nqkoi sarvaivar!
    apak i 6tom ti sa rusi ne se zabelqzvat osobeno,po-dobre nedei!
    Руса кукличка

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    az si praq celite kraka ama s epilator
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Преди като си бръснех краката беше само до коляното,нагоре почти нямам косми,а и са руси.Обаче вече само на козметичката си разчитам .

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от !~*NiKiTyYyY*~!
    Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    Е какво я нападаш сега?Нейна работа си е с какво ще ги маха.Може да няма възможност да си купи епилатор...Тя попита дали ще станат черни косъмчетата,а не с какво да ги маха !Изборът си е лично неин .точка.
    +1 Урангутан а ?
    Don't worry, be happy!

Бръсна си целите крака,но по принцип съм по-голям фен на коло маската.

Повече от фен Аватара на zay4e
    Град
    Ямбол (v momenta sym v 4ujbina)
    Az si gi brysna do gore i gi brysna prez den ama opredeleno predpo4itam tova otkolkoto da 4akam da mi porasnat dostaty4no za da stanat za epilaciq a prez tova vreme da hodq s .... kosmati kraka xaxax epiliram gi samo zimata ...tyi ili ina4e togava ne se vijdat pod kra4ola

Град
    Slivnica
    Ем то където и да си обръснеш космите пак ще ти растат повече.. аз си бръсна целите крака а не само под коляното!
    Любовта е това нещо,което те кара да летиш в небесата,но колкото по на високо се носиш,толкова по-жестоко пaдош.

Град
    В КЪЩИ
    Цитирай Първоначално написано от Pedigree
    +1
    ...AnD I'vE gOt AlL tHe SyMpToMs Of A gIrL wItH a BrOkEn HeArT...!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си