- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Женски презерватив
http://vbox7.com/play:c52a152c
Какво мислите за тая простотия,и ако смятате че клипа е бъзик мислите ли че след време може да се появи нещо подобно и доколко е нужно то.
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
Tiger~RulZ:
тоя как е?
Има женски презервативи , но си нямам на представа дали в България се продават . Пък и четох ,че гинеколозите не го препоръчват.![]()
![]()
Има такова нещо.До колкото знам в България има много малко такива.Не се препоръчват,защото не са толкова надеждни колкото презервативите за мъже,ако не се поставят както трябва.
Разбира се, че има женски презервативи. Само че мисля, че все още не са разпространени в България и не се продават .. А и найстина гинеколозите май не ги препоръчват, защото не са особено надеждни ..![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Вика му се диафрагма попринцип на това (само дето е по-различно от това тук).
Не виждам особен смисъл от това
женски презервативи си има мн отдавна, не е бъзик. в бг просто не е мн разпространено и нз доколко е удобно. иначе в другите държави са доста вървежни
по-различо е това от диафрагмата, така си се казва "женски презерватив" или "фемидом". ето инфо: http://www.bash.bg/face2face/k_barrier.html
Ами ако става дума за сигурност,хората са доказали че по-сирурно от презерватива(мъжкия)няма,а и генеколозите не го препотъчват.Нз аз съм на мнение че това е порегната тъпотия и няма да сложа такова нещо
а какви са плюсовете и минусите на туй чудо.аз както виждам ако тръгна да и го местя отзад там няма да сме защитени тъй че става тъпо.
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
Tiger~RulZ:
тоя как е?
ima takiva sigyrni sa tolkova kolkoto i mujkite no sa malko po-skupi4ki i zatova ne sa mn popylqrni
ako za mujki 6te otdeli6 1lv pimerno da jeski 6te ti trqbvat okolo 2 2 i ne6to![]()
ima takiva ne6ta no 4etoh 4e bili vredni za zdraveto pak i ne bili tolkova nadejni
..::Да Си КрАсИв Не Е БеЗпЛаТнО;ТоВа Е дА НоСиШ ТеЖеСтА СлЕд ТеБ Да ТиЧаТ мНоЖеСтВо МоМчЕтА ПрАвЕщИ Се На ГЪЗЕТА и Да Те ГлЕдАт НяКаКвИ тЪпАчКи СяКаШ сИ МоДеЛ иЗлЯзАл От КоРиЦиТе На ELL::..
Има такива презервативи и са толкова надеждни колкото и мъжките. Наричат се фемидоми. Не съм чувала до сега че гинеколозите не ги препоръчват и не мига да си представя причина за това... Ако някой знае да пише. Майка ми е ползвала и каза че са доста по-скъпи от кондомите и доста по-неудобни за слагане. Не мисля че си заслужава.
За разлика от мъжките, дамските презервативи имат значително по-кратка история. Te са създадени в началото на '90-те години, но бързо придобиват популярност.
Също както и презервативите за мъже, дамските такива предпазват и от бременност, и от болести, предавани по полов път.
Дамският презерватив представлява нещо като торбичка с меки пръстени в двата края. Вътрешният пръстен, разположен откъм затворената страна, помага при поставянето. Външният пръстен е по-голям и покрива половите органи отвън.
Презервативът е дълъг 170 мм, широк е 78 мм и е изработен от полиуретан, а не от латекс, както мъжките.
Овлажнен е с лубрикант и, естествено, е за еднократна употреба.
Що се отнася до сигурността, дамският презерватив по нищо не отстъпва на мъжкия.
Поставянето му изисква малко сръчност, но не е по-трудно отколкото слагането на тампон, например.
Преимуществата на дамския презерватив пред мъжкия са, че дамският е по-здрав, но в никой случай това не намалява чувствителността.
Освен това можете да поставите дамския презерватив на мястото му часове преди акта, което ви позволява във важния момент да се отпуснете и да се наслаждавате на изживяването.
Също така не е нужно да го махнете веднага след края и можете да се погушкате спокойно.
Дамският презерватив не притеснява партньора ви по никакъв начин и не предизвиква алергии, защото не е направен от латекс.
Най-голямото предимство на дамските презервативи е, че предпазването от бременност и полово предавани болести е в ръцете на самите жени, като така се избягва неудобната ситуация, в която партньорът ви отказва да сложи или няма в себе си презервативи.
BсИчkO Ce BPъЩа...
bebok Хахах, вярваш ли си ?
Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!
има такива презервативи,но специално тук в България не се
срещат често.Ето ви и една схемичка на такъв презерватив.
![]()
emi btw da vqrvam si a ova za tseni4kite mi go e kazvala y4itelkata mi po biologiq v 7mi klasПървоначално написано от mishaaaaa
(nepitaite) nqma zn sega moje i da stryvat pove4e (ne sum probvala )no ne mi se vqrva....
А защо има два отвора или просто така ми се струва?!Първоначално написано от rozova_lady
![]()
Fuck Anorexia. You're still UGLY on the inside!
KoRn - Twisted Transistor
Не са 2 отворите. Отгоре е в такава форма за да се "закотви" по-лесноПървоначално написано от L0LiPoP
Ахъм.. Изглежда тъпо!Първоначално написано от slun4ice
![]()
![]()
Fuck Anorexia. You're still UGLY on the inside!
KoRn - Twisted Transistor
za6to ne taka kakto mmajete slagat prezervativi taka moje i jenata,Първоначално написано от Tiger~RulZ
obi4kam te beb4eto mi!
bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti
Учителят по биология със сигурност не знае колкото един лекар.
Изглежда гнусно ... такова нещо не бих си сложила.![]()
Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!