.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Женски презерватив

http://vbox7.com/play:c52a152c

Какво мислите за тая простотия,и ако смятате че клипа е бъзик мислите ли че след време може да се появи нещо подобно и доколко е нужно то.
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Tiger~RulZ:
    тоя как е?

Град
    НякъДе Там ... В Club Mania In Sunny Beach .. :P
    Има женски презервативи , но си нямам на представа дали в България се продават . Пък и четох ,че гинеколозите не го препоръчват.
    Sex Is Not The Answer . . . "Sex" Is The Question "Yes" Is The Answer . . .
    WwW.ImPulSe.Bg/Puky

Голям фен
    Град
    Somewhere In The Middle Of Nowhere
    Има такова нещо.До колкото знам в България има много малко такива.Не се препоръчват,защото не са толкова надеждни колкото презервативите за мъже,ако не се поставят както трябва.

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Разбира се, че има женски презервативи. Само че мисля, че все още не са разпространени в България и не се продават .. А и найстина гинеколозите май не ги препоръчват, защото не са особено надеждни ..
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

SK0RP10N
    Guest
    Вика му се диафрагма попринцип на това (само дето е по-различно от това тук).
    Не виждам особен смисъл от това

Град
    в съня на елфите
    женски презервативи си има мн отдавна, не е бъзик. в бг просто не е мн разпространено и нз доколко е удобно. иначе в другите държави са доста вървежни

Град
    в съня на елфите
    по-различо е това от диафрагмата, така си се казва "женски презерватив" или "фемидом". ето инфо: http://www.bash.bg/face2face/k_barrier.html

Град
    на кънда мънда в дивия

...

Ами ако става дума за сигурност,хората са доказали че по-сирурно от презерватива(мъжкия)няма,а и генеколозите не го препотъчват.Нз аз съм на мнение че това е порегната тъпотия и няма да сложа такова нещо

а какви са плюсовете и минусите на туй чудо.аз както виждам ако тръгна да и го местя отзад там няма да сме защитени тъй че става тъпо.
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Tiger~RulZ:
    тоя как е?

ima takiva sigyrni sa tolkova kolkoto i mujkite no sa malko po-skupi4ki i zatova ne sa mn popylqrni
    ako za mujki 6te otdeli6 1lv pimerno da jeski 6te ti trqbvat okolo 2 2 i ne6to

ima takiva ne6ta no 4etoh 4e bili vredni za zdraveto pak i ne bili tolkova nadejni
    ..::Да Си КрАсИв Не Е БеЗпЛаТнО;ТоВа Е дА НоСиШ ТеЖеСтА СлЕд ТеБ Да ТиЧаТ мНоЖеСтВо МоМчЕтА ПрАвЕщИ Се На ГЪЗЕТА и Да Те ГлЕдАт НяКаКвИ тЪпАчКи СяКаШ сИ МоДеЛ иЗлЯзАл От КоРиЦиТе На ELL::..

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Има такива презервативи и са толкова надеждни колкото и мъжките. Наричат се фемидоми. Не съм чувала до сега че гинеколозите не ги препоръчват и не мига да си представя причина за това... Ако някой знае да пише. Майка ми е ползвала и каза че са доста по-скъпи от кондомите и доста по-неудобни за слагане. Не мисля че си заслужава.

За разлика от мъжките, дамските презервативи имат значително по-кратка история. Te са създадени в началото на '90-те години, но бързо придобиват популярност.
    Също както и презервативите за мъже, дамските такива предпазват и от бременност, и от болести, предавани по полов път.
    Дамският презерватив представлява нещо като торбичка с меки пръстени в двата края. Вътрешният пръстен, разположен откъм затворената страна, помага при поставянето. Външният пръстен е по-голям и покрива половите органи отвън.
    Презервативът е дълъг 170 мм, широк е 78 мм и е изработен от полиуретан, а не от латекс, както мъжките.
    Овлажнен е с лубрикант и, естествено, е за еднократна употреба.
    Що се отнася до сигурността, дамският презерватив по нищо не отстъпва на мъжкия.
    Поставянето му изисква малко сръчност, но не е по-трудно отколкото слагането на тампон, например.
    Преимуществата на дамския презерватив пред мъжкия са, че дамският е по-здрав, но в никой случай това не намалява чувствителността.
    Освен това можете да поставите дамския презерватив на мястото му часове преди акта, което ви позволява във важния момент да се отпуснете и да се наслаждавате на изживяването.
    Също така не е нужно да го махнете веднага след края и можете да се погушкате спокойно.
    Дамският презерватив не притеснява партньора ви по никакъв начин и не предизвиква алергии, защото не е направен от латекс.
    Най-голямото предимство на дамските презервативи е, че предпазването от бременност и полово предавани болести е в ръцете на самите жени, като така се избягва неудобната ситуация, в която партньорът ви отказва да сложи или няма в себе си презервативи.
    BсИчkO Ce BPъЩа...

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Лелел пак много умни изказвания прочетох .....
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

bebok Хахах, вярваш ли си ?
    Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!

Голям фен
    има такива презервативи,но специално тук в България не се
    срещат често.Ето ви и една схемичка на такъв презерватив.

Цитирай Първоначално написано от mishaaaaa
    bebok Хахах, вярваш ли си ?
    emi btw da vqrvam si a ova za tseni4kite mi go e kazvala y4itelkata mi po biologiq v 7mi klas (nepitaite) nqma zn sega moje i da stryvat pove4e (ne sum probvala )no ne mi se vqrva....

Цитирай Първоначално написано от rozova_lady
    А защо има два отвора или просто така ми се струва?!
    Fuck Anorexia. You're still UGLY on the inside!
    KoRn - Twisted Transistor

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от L0LiPoP
    Не са 2 отворите. Отгоре е в такава форма за да се "закотви" по-лесно

Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Цитирай Първоначално написано от L0LiPoP
    Не са 2 отворите. Отгоре е в такава форма за да се "закотви" по-лесно
    Ахъм.. Изглежда тъпо!
    Fuck Anorexia. You're still UGLY on the inside!
    KoRn - Twisted Transistor

Re: Женски презерватив

Цитирай Първоначално написано от Tiger~RulZ
    http://vbox7.com/play:c52a152c

Какво мислите за тая простотия,и ако смятате че клипа е бъзик мислите ли че след време може да се появи нещо подобно и доколко е нужно то.
    za6to ne taka kakto mmajete slagat prezervativi taka moje i jenata,
    obi4kam te beb4eto mi!
    bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti

Учителят по биология със сигурност не знае колкото един лекар.
    Изглежда гнусно ... такова нещо не бих си сложила.
    Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си