- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- Имам предложение за малко подреждане на форума..
Значи във форумът "Компютри, уеб дизайн, програмиране" да се направят няколко Под форума. Първият нека да бъде "Проблеми и Дискусии с програми". Вторият може да бъде "Антивирусни софтуери".
Нека да се подреди малко, защотото когато влезна в този форум, виждам теми за сигурност (антивирусен софтуер) и за проблеми с програми.. Надявам се да разгледате темата ми и да я удобрите..
Имам и още едно предложение моля прибавете правило което гласи, че е задължително писането на Български Език.
s1s vsi4ko nes1m s1glasen!!
ako se vavede zadaljitelno pisane na kirilica foruma 6te si zagubi dosta posetiteli ........
http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php
И ако това не ти помогне...![]()
![]()
![]()
Толкова ли е трудно да се пише на кирилица ?Първоначално написано от elity
da! a na nqkoi taka prosto pove4e im haresvaПървоначално написано от fcukz
![]()
хаха и какво примерно ако въведът задължително писане на Български Език няма да посещаваш форума така ли ?Първоначално написано от elity
![]()
elity по добре да загубят от колкото да прецакват форума
Те да вкарат задължителна Кирилица то винаги ще си има хора
А това ще стане скоро време и който не пише на Кирилица ще е предупреден
И след това баннат
Дано така стане![]()
Just do it ...
az li4no da pove4e nqma da go pose6tavam....... to ne 4e sega vlizam 4esto de ama brat mi deto vliza tuk redovno i kato nalojat kirlicata i toi 6i spre da vliza....i ne samo az i toi mi i mn drПървоначално написано от fcukz
![]()
Ти мани това, тъпият министър иска да маха кирилицата и да ползваме латиница.Първоначално написано от moncho
![]()
![]()
![]()
![]()
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
Е ако стане това ще се откажа от България !
Just do it ...
И АЗ!!!Първоначално написано от Presli
![]()
![]()
![]()
Добре бее то бива да си тъп ,aMa чак толкова .........
![]()
![]()
![]()
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
Когато България стане част от Великобритания чак тогава ще пиш на латиница и на български с латински букви.И въбоще,вие, които пишете на маймуница,не се ли замисляте че скоро време никой няма да иска да ви чете нещата,написан с цифри и букви ! Па гледйте си държавта,стига сте копирали ! Аз мога и на латиница и на кирилица да пиша,ама на латиница по-тлудно се чете !
Пък и какво ? Вие,дето пишете на маймуница да не се мислите за много ? Най-много 9-10% от форума..и к'во ?
Ами ще се научите да пишете на латиница ! Аз съм изцяло ЗА посочените промени и ще се радвам да станат факт,защото това вече е помия с тая пуста маймуница !
Ей,разберете,нищо не губите - 2 минути повече ! Само 2 минути !![]()
![]()
не е толкова сложно,а научите ли се,това ще ми е голям + !
![]()
![]()
![]()
Моля да не се отклоняваме от темата, а ако публикувате някои пост, нека да бъде по темата..
Първоначално написано от fcukz
Ако имаш предвит мене - не се откланям от темата,много добре знам какво правя !
не не.. нямам предвит теб.. просто казвамПървоначално написано от Sixxkiller
![]()
добре![]()
DAПървоначално написано от fcukz
a Presli s postovite si pak me v1zxi6tava
xora s1s tiq postove ni6to nqma da promenim! kfo zna4enie ima kak pi6em s1s bqlo sinio 41rveno ... nakloneno ili udebeleno.. kirilica ili latinica wtf?
Има значение, поне пиши на Кирилица уважавай държавата в която живееш!
Бъди Българин!
Апа как ще пишеш наклонено, удебелено, цветно и т.н, това вече е въпрос на вкус![]()
Just do it ...
Да,напълно съм съгласен ! Каква е тая простотия с тая латиница,вие Българили сте, или к'во ?Първоначално написано от Presli
![]()
![]()
![]()
Еми аз на "xaxa" му приказвам от 1/2 седмици той се ми се дръвче и почвам да се дразня
Сега ще приказвам с Алекс да се сложи задължителното Правило да се пише на Кирилица
Да видя той какво ще каже
Защото вече се дразня като видя пост на Latinica![]()
Just do it ...