Нека започна с това, че съм подготвителен клас ( 8ми ) с англ. език и сега на 20ти юни ще имам устен изпит. До тук добре.. На всички ученици в езикова гимназия се случва. Само че аз съм адски притеснителна, като става въпрос за говорене пред хора .. учители... Имахме пробен изпит в час и след като получихме темата (изпитват ни по двойки), двамата с партньора ми се паникьосахме. Аз не и дна дума от притеснение и получих 0 (по-малко с 60% от 2), а той 1 ... пак под двойка. С тези резултати, аз не мога да продължа да уча в това училище. И всичко заради тъпото ми притеснение. Иначе съм правила устни презентации и винаги съм имала между 5-6.. Но сега е друго.
Миналия ден излезнаха списъците за истинския изпит. Целия випуск е групиран на двойки според фамилията на учениците. Докато търся в списъците, до мен изкача момчето, което харесвам и ми казва, че сме заедно. По дяволите! От 150 човека випуск, как се падна с него! Много малко хора се падат с хора от техния клас, а аз не стига , че е от моя клас, ами го харесвам ииии не мога да говоря с него на бг, пък камо ли на англ. На всичкото отгоре от 4 двойки учители сме се паднали при тези, от които имам панически страх... СТРАХ! Не притеснение.
Остават 12 дена, а аз всеки ден се терзая повече и повече, как ще изкарам изпита. Въпросът е да кажа нещо.. каквото и да е. Поне да изкарам три.. Обаче каквато съм паника, не знам как ще се справя.