132. Мярката на даден ъгъл е 1 ТРЕТА от мярката на неговия съседен ъгъл. Мярката на дадения ъгъл е:
A) 45 Б) 60 В)75 Г)90
Dude.. 3-ма човека ти отговориха в темата "Айде мина и математиката".
не ме бива но не е ли 60?
мисля , че дадох достатъчно ясен отговор вече![]()
Абе и аз 60 мислих ама...Първоначално написано от ss
![]()
![]()
45 e
Такива елементарни ли ви бяха задачите?
Затъпяват децата и това си е...
права си!Първоначално написано от be_true
Raise your fist!
оф мн съм разсеян на по горният ми пост май проблема ми е че немога да четада са я прочетох е ясно 180 като се делне на 4...е 45...но по мое време значи са били по-трудни в сравнение с тия
![]()
Не. Тази е от задачите за по 1 точка. На тях нямам грешка (то оставаше и да имамПървоначално написано от be_true
).
Вижте теста в сайта на МОН.
тази задача така съм я наизустила от примерните тестове,че ако щете вярвайте,реших я за 10 секунди....общо взето като я прочетох и хоп...
Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!
Тая задача е СУПЕР елементарна...
правите си следното уравнение : 180= х + 1/3*х и така ще намерите по-големия ъгъл![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
45
Абсолютно...Първоначално написано от MostHated
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
не ни затъпяват...... само дето първо ни казват ще бъде лесно ,а после ни дават 50 задачи които не знам от къде са си ги изкарали....аз по щастие съм решила най трудните геометрични![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
айде поздравче -----> http://vbox7.com/play:995956c7
mm dam,tazi be6e hiper lesna!!Първоначално написано от eveto_xx
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
Абе вие луди ли сте до 25 задачите бяха лесни (е , оплескала съм някои) , геометрията беше отвратителна,но тая задача пък беше елементарна![]()
obi4am te slunceeeeeeeeee