- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- имам питане xD
първо здр на всички!
аве да ви питам вие как отговорихте на първият път в който ви казаха"обичам те" със "и аз" или нещо друго? (:
Засега не съм обичала,но 1 път ми казаха,че ме обичат и аз замълчахпо-добре да не лъжа
![]()
What i want is obvious , what i love is unique
определено беше и аз .. и после ако почувстваш нужда или чувството те цапне по главата го кажи и ти (:
no doubt-don't speak
ако го харесваш може да му кажеш,но ако не няма смисъл да му казваш нищо и само да му даваш напразни надежди![]()
Странна болка е да умираш
от носталгия по нещо,
което никога няма да изживееш...
еми първият път беше след един телефонен разговор. Тъкмо си казахме "чао" и той ми изтърси "обичам те" аз не го очаквах и просто тряснах телефона![]()
ЗзНАмМ дА иСкЪъЪм....МогЪъ Да иСкЪЪм......ИмЪъМ фСиЧкууУ кОеТуУ сИ пОиСкъЪМ....мОгЪъ... Да ИмъЪМ И ТеБб АкоО ИСкЪм...НнО сЪм ИнАтТ и Не ТЕ ИсКъЪМ..
Нищо не казах, само на един човек съм го казвала,и си му го повтарям непрекъснатоПървоначално написано от haterkata
Защото не е лъжа
![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Тя: "Аз таковата... те обичам"Първоначално написано от haterkata
Аз: "Ебаваш ме"![]()
Тя: "Не, аз съвсем сериозно"
Аз: "Тц... страшно си се прецакала... спокойно, в днешно време правят хапчета за всичко..."
Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.
My evul side ish powered by nostalgia... hush!
Не съм го чувал това още. Но съм го казвал... "и аз" отговарят наистина деба..
ми ако само го/я харесваш можеш да кажеш само "и аз" но ако наитина и ти го/я обичаш е по добре да кажеш
" и аз те Oбичкам "
![]()
Blonds have many special gifts...one of them is to look smart and be sexy at the same time![]()
![]()
to4no purviqt put vkoito mi go mkazaha otgovorih "ne me poznavash dostata4no 4e da me obi4ash"be6e mn tupo![]()
Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.
Първоначално написано от SMASH-SMASH-SMASH
и аз отговорих нещо подобно ...![]()
бях гледал филм с джим кери предната вечер.....
тя: коте обичам те !
аз: rrr rrrr rrr r r r rrr realyyyy..
aalllllllllll rightyy thenn !![]()
той: Обичам те.
аз: Глупости.
mi to be6e edva 4dni sled kato se zapoznahme i az mu vikam neznaish ko e tui obicham te tei 4e ne mi go kazvai :}} xaxa be6e adski tapo na 4tiq den i
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
ми 1 той го каза тихо-аз викам кво каза,той го повтори по силно и аз ама ти сериозно лие,после и аз му го казах ест
![]()
![]()
Той: Обичам те
Аз : лъжеш
Той: обичам те
Аз: не ти вярвам
Така казах,защото не го обичах![]()
ИМАМ СДЕЛКА С ДЯВОЛА ДААААААААААААММММ АЗ САМАТА СЪМ ЧАСТ ОТ НЕГО (:
и моето е подобно
аз:иии къде казваш ще ходим![]()
той:аз..обичам те
аз:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
МХМ
ии след около седмица му казах че и аз го обичам и така се запозна една прекрасна връзка която приключи (:
+1Първоначално написано от Fiki_
Summer (h)
той: оби4ам те
аз:дей ме базика и недей си мисли че ти виарвам
Руса кукличка
Изобщо не помня каква то4но беше ситуацията...
![]()
Робинята на Quench
той:амии...аз..те обичам!обичам те!
аз:хАхаха...да бе и аз (с ироничен глас)
след време обаче казах "и аз"-огромна грешка!
When there's something you really want,fight for it,And when you've lost hope,ask yourself if you're gonna wish you gave it one more shot,because the best things in life don't come free! ||
Много пъти са ми го казвали,естествено,че отоговорих с "и аз"![]()
Greek music makes me lose my mindddd...
Усмихнах се,стана ми много хубаво,нищо не казах,но само вида ми говреше какво мисля.![]()