- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- имам питане xD
Тя:обичам те
Аз: к.
деба индианец как и каза точкатаПървоначално написано от w0sh
на мене кат ми казаха обичам те аз казах може
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Аз го казах,винаги поемам иниацитивата за всичко,родено лидерче![]()
Усмехнах сеНищо не казах и момчето си помисли , че не го харесмам , а аз бях луда по него
Просто бях малка
Както стана в един сериал...
Тя:Обичам те !
Аз:Благодаря...![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
моята реакция беше мн тъпаКазах само едно АМИ БлагоДарЯ ....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Мн тъпо ми стана когато се усетих кво сам казала
![]()
![]()
![]()
![]()
I'm too scared to move, too scared to lose
Tell me what I am supposed to do
I'm too close to see you, too far to touch,
And too many times I've not done enough
Но вече казвам просто едно "аха" или радвам сеДори и да обичам някой мен ше си ме е срам да си призная и ше се правя на чук само защото много мразя да говоря за чувтвата си ...
![]()
![]()
![]()
I'm too scared to move, too scared to lose
Tell me what I am supposed to do
I'm too close to see you, too far to touch,
And too many times I've not done enough
на мен ми се случи доста неприятно тъкмо приключвахме връзката си писнахме си поне на мен и на раздялата предпочетох да си го кажем очи в очи и така на нея и се насълзиха очите и като тръгнах да си отивам извика силно "виж обичам те" аз целия изтръпнах такава тръпка не бях усещал и се чудих кфо да кажа изпотих се от напрежение замислих се какво да отговоря но тя се 1 е много умна и каза "остави няма какво да го мислиш чуства не се вродяват на сила" и така си тръгнах и ми беше гадно много но .. съдба
Longest Dick is shortless way to women's heart
Na men povecheto pati kato sa mi go kazvali ne mislq che e bilo istinsko , a az nqkak si na shega sam go vzimala i prosto si zamlchah i se usmihnah .. DO sega nali ne sam sreshtala nqkoi koito da me pogledne v ochite i iskreno da mi kaje "obicham te " ..![]()
ChuDq se na Kade ....?
vie puk tova obi4am te si go kazvate kato dobur den
az ne sum kazvala na nikoi![]()
![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
оо първия път определено не го помня .. но помня последния ... казах "и аз " .. по принцип никога не съм правила разлика м/у "и аз" и "и аз те обичам" но правя разлика м/у "обичам те" и "и аз те обичам" в смисъл има ли "и" ... абе в повечето случаи просто го казвам еи така ако има "и"![]()
аз пък... казах мерси, а той се обиди и после му обеснявах, че и аз мноооого го обичам уж...
toi kaa obi4am te,az kihnah i kazah sujalqam alergichna sum kum tupotii
Миии съвсем неочаквано ми го казаха на мен... говорихме за съвсем тъпи работи.. и се хилим такива.. като чувам нали едно ехо от микрофона "Малее не е истина колко те обичам.." и аз пф тряя да ми са причуло и викам "Квоо, не та чувам"тъпо се получи ама той повтори.. и аз му казах че е същото и с мен и тва е самата истина ... щото за 1 път ми се slucvа да обичам и да бъда обичана (искрено при тва) и някой да не го е срам да ме погледне в очите и с онази топлина да ти каже "обичам те" .. аах..
един простак ми го каза по скайпа.естествено аз не му повярвах и му казах:емиии хубаво и го питах там нещо друго![]()
![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?