- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо момичетата са така зле??
А бе може ли момичета да сте толкова зле? Обяснявате колко обичате някой,ала бала колко значел за вас как неискате да се разделяте и накрая к'ВО? Търсите си само причини да се скарате...Ама ти не ме харесваш такава,аз заради теб се правя на друга,защо не ме приемаш такава а у .. и така нататък пълни глупости .. ОСъзнайте се !! Сами си правите всичко и после другия ви зарязал.Ами нормално момичетата винаги мрънкате за нещо бе .. пФф
т.2
krem4et0
pi4 ti si bolen...![]()
Първоначално написано от Riot
И кога се запозна с всички момичета на земята,та да си направиш извода,че сме еднакви?Грешиш!
и аз искам да питам нещо-защо мом4етата сте такива тъпи хуиове???
нито знаете кво искате,а мн рядко знаете как да го полу4ите и само наранявате моми4етата които наистина държат на вас![]()
ми кат си хванал тъпа путка ша го ядеш
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
ооО даААаа нИе се държим .. тЪпите вСе едНо.. с Достатъчно момичета съм бил и всичките са толкова глупави.. кво гледат бе .. дали ще им подариш нещо или ще ги заведеш някъде.. бАХти и вСЕ ние сме виновни за това, че вие искате да сте като всички тъпи путки .. и после ама ти ме накара да стана такава.. чакай малко бе кой те е накарал.. "Ами ти други не харесваш и аз заради теб станах такава надута лигла" .. пФф вСички те е такива тъпи овЦИ!! Защо си мислите,че момчетата нямат чувства бе и че неискат и те да бъдат обичани .. и за това си търсят по различни момичета от тея досега с които са били .. а вие искате да станете точно като тях и да преебете ВСИЧКО !!
Е, е, е някоя овца май много те е ядосала![]()
Животът е адът описан в Библията!
didi_baby Пуснато на: Сря Юни 25, 2008 3:16 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
ми кат си хванал тъпа путка ша го ядеш
+1 =D>
Пич, като цяло си прав. Има не малко такива момичета. Но има и не малко такива момчета. Тъпо е да правиш такива генерални заключение - момичетата са тъпи путки.
Сигурно някоя не ти е пуснала и затова сега си бесен, разбираемо е, но споко - и за теб ще се намери някоя "принцеска"
.
добре,разбирам 4е няква тъпа лигла те е ядосала но е мн грешно да се ядосваш на вси4ки моми4ета.незн с колко моми4ета си ходил но щом не си ходил с мен нямаш право да обиждаш вси4ки моми4етаПървоначално написано от slAduk17
аз не съм такава,нито моите пр. са такива.и аз познавам от твоя вид тъпи моми4ета и ги ненавиждам и те разбирам .но все пак не говори за вси4ки моми4ета така.сиг съм 4е ще си намериш свястна мацка
Сори, ако звуча заядливо, като толкова ти пречат момичетата - стани гей. Казват, че нямало по-силно от мъжката дружба.
А сега сериозно - пак ти казвам, това, че някоя овца те е направила сам да си говориш, не значи, че всички момичета сме такива.
Ами да ядоса ме едно глупаво момиче с което 6 месеца се занимавам.. и тя накрая ми разправя "аз исках да ме видиш в друга светлниа .. а не както всички други ме виждат.. не като лиглата и надутото момиче а като момичето с чувства и исках да ти разкрия душата си пред теб .. " <--- Добре какво е това ??? Аз ли съм я карал да е такава бе пфф :@:@
+1Първоначално написано от Marina__
![]()
Blonds have many special gifts...one of them is to look smart and be sexy at the same time![]()
![]()
Pfffffff тва че твоето момчие се държи така,не означава че всички са еднкви......
Така,че.....
В превод - "Аз съм лигла и надута овца, но исках да ме видиш в друга светлина...". Забрави я просто. Сигурна съм, че ще си намериш някое "нормално" момичеПървоначално написано от slAduk17
.
![]()
мисля че темата е безсмислена![]()
Е що да е безсмислена? На човека му е кофти. Това,че си е формулирал темичката по малко странен начин е друг въпрос. Доста по-смислена ми се вижда от "Анкетата - "Обичам те"! или "Обичкам те!" напримерПървоначално написано от cvetelinaaa
.
Така като гледам ти си по-зле от всички момичета взети заедно!
ИМАМ СДЕЛКА С ДЯВОЛА ДААААААААААААММММ АЗ САМАТА СЪМ ЧАСТ ОТ НЕГО (:
Ами като мразиш всички момичета ,обърни резбата.![]()
ROCK
ON!
Въобще не ми пука дали съм тъп просто.. се нерва защото всички ме мислеха за некакъв безчувствен надут лигав .. ала бала .. а не съм такъв.. и какво влюбих се и аз в некаква тъпа лигла .. и седи и ми реве защо ме заряза е как няма да я зарежа какво е това тъпа путка малка .. :@:@ ай кажете ми какво е това бе .. сърди ми се защо не съм отишал до тях .. сутринта е чакай бе как ще хода на тренировки .. съм и после седи и ми вика за тебе футбола е по важен .. аа :@:@ направо неиздържам вече мн ме дразни пфффффф :@:@:@
Попадаш на неподходящи.Първоначално написано от slAduk17
abe ei tui 4e nqkfa si tam pikla sa e darjala tei s teb ne zna4i 4e si4ki sme tei i da ni slagash pod obsht znamenattelll!!!!
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
tui ne e izpovedalnq mnogo si zle kato ti 4eta postovete me ot4aivash naproПървоначално написано от slAduk17
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
koi znai kva selqnka mu se e lepnalkaa i go e napravila na 6ut i sq si go iskarva na drugite momi4enca hayhahhahahaha..![]()
не слагай всички под общ знаменател !