.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 110

Защо момичетата са така зле??

А бе може ли момичета да сте толкова зле? Обяснявате колко обичате някой,ала бала колко значел за вас как неискате да се разделяте и накрая к'ВО? Търсите си само причини да се скарате...Ама ти не ме харесваш такава,аз заради теб се правя на друга,защо не ме приемаш такава а у .. и така нататък пълни глупости .. ОСъзнайте се !! Сами си правите всичко и после другия ви зарязал.Ами нормално момичетата винаги мрънкате за нещо бе .. пФф

т.2
    krem4et0

Голям фен Аватара на soulja_girl4e
    Град
    Sofiq :)
    pi4 ti si bolen...
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    вечния въпрос "Кой съм аз и какво правя под масата"

Мега фен Аватара на sasha_90
    И кога се запозна с всички момичета на земята,та да си направиш извода,че сме еднакви?Грешиш!

и аз искам да питам нещо-защо мом4етата сте такива тъпи хуиове???
    нито знаете кво искате,а мн рядко знаете как да го полу4ите и само наранявате моми4етата които наистина държат на вас

Град
    "градът на мечтите"
    ми кат си хванал тъпа путка ша го ядеш
    аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]

ооО даААаа нИе се държим .. тЪпите вСе едНо.. с Достатъчно момичета съм бил и всичките са толкова глупави.. кво гледат бе .. дали ще им подариш нещо или ще ги заведеш някъде.. бАХти и вСЕ ние сме виновни за това, че вие искате да сте като всички тъпи путки .. и после ама ти ме накара да стана такава.. чакай малко бе кой те е накарал.. "Ами ти други не харесваш и аз заради теб станах такава надута лигла" .. пФф вСички те е такива тъпи овЦИ!! Защо си мислите,че момчетата нямат чувства бе и че неискат и те да бъдат обичани .. и за това си търсят по различни момичета от тея досега с които са били .. а вие искате да станете точно като тях и да преебете ВСИЧКО !!

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Е, е, е някоя овца май много те е ядосала

Животът е адът описан в Библията!

Град
    в съня на елфите
    didi_baby Пуснато на: Сря Юни 25, 2008 3:16 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

ми кат си хванал тъпа путка ша го ядеш

+1 =D>

Град
    Белград/София
    Пич, като цяло си прав. Има не малко такива момичета. Но има и не малко такива момчета . Тъпо е да правиш такива генерални заключение - момичетата са тъпи путки. Сигурно някоя не ти е пуснала и затова сега си бесен, разбираемо е, но споко - и за теб ще се намери някоя "принцеска" .

Цитирай Първоначално написано от slAduk17
    ооО даААаа нИе се държим .. тЪпите вСе едНо.. с Достатъчно момичета съм бил и всичките са толкова глупави.. кво гледат бе .. дали ще им подариш нещо или ще ги заведеш някъде.. бАХти и вСЕ ние сме виновни за това, че вие искате да сте като всички тъпи путки .. и после ама ти ме накара да стана такава.. чакай малко бе кой те е накарал.. "Ами ти други не харесваш и аз заради теб станах такава надута лигла" .. пФф вСички те е такива тъпи овЦИ!! Защо си мислите,че момчетата нямат чувства бе и че неискат и те да бъдат обичани .. и за това си търсят по различни момичета от тея досега с които са били .. а вие искате да станете точно като тях и да преебете ВСИЧКО !!
    добре,разбирам 4е няква тъпа лигла те е ядосала но е мн грешно да се ядосваш на вси4ки моми4ета.незн с колко моми4ета си ходил но щом не си ходил с мен нямаш право да обиждаш вси4ки моми4ета аз не съм такава,нито моите пр. са такива.и аз познавам от твоя вид тъпи моми4ета и ги ненавиждам и те разбирам .но все пак не говори за вси4ки моми4ета така.сиг съм 4е ще си намериш свястна мацка

Град
    Белград/София
    Сори, ако звуча заядливо, като толкова ти пречат момичетата - стани гей. Казват, че нямало по-силно от мъжката дружба .

А сега сериозно - пак ти казвам, това, че някоя овца те е направила сам да си говориш, не значи, че всички момичета сме такива .

Ами да ядоса ме едно глупаво момиче с което 6 месеца се занимавам.. и тя накрая ми разправя "аз исках да ме видиш в друга светлниа .. а не както всички други ме виждат.. не като лиглата и надутото момиче а като момичето с чувства и исках да ти разкрия душата си пред теб .. " <--- Добре какво е това ??? Аз ли съм я карал да е такава бе пфф :@:@

Цитирай Първоначално написано от Marina__
    Пич, като цяло си прав. Има не малко такива момичета. Но има и не малко такива момчета . Тъпо е да правиш такива генерални заключение - момичетата са тъпи путки. Сигурно някоя не ти е пуснала и затова сега си бесен, разбираемо е, но споко - и за теб ще се намери някоя "принцеска" .
    +1
    Blonds have many special gifts...one of them is to look smart and be sexy at the same time

Pfffffff тва че твоето момчие се държи така,не означава че всички са еднкви......
    Така,че.....

Град
    Белград/София
    "аз исках да ме видиш в друга светлниа .. а не както всички други ме виждат.. не като лиглата и надутото момиче а като момичето с чувства и исках да ти разкрия душата си пред теб .. " <--- Добре какво е това ???
    В превод - "Аз съм лигла и надута овца, но исках да ме видиш в друга светлина...". Забрави я просто. Сигурна съм, че ще си намериш някое "нормално" момиче .

мисля че темата е безсмислена

Град
    Белград/София
    Цитирай Първоначално написано от cvetelinaaa

мисля че темата е безсмислена
    Е що да е безсмислена? На човека му е кофти. Това,че си е формулирал темичката по малко странен начин е друг въпрос. Доста по-смислена ми се вижда от "Анкетата - "Обичам те"! или "Обичкам те!" например .

Така като гледам ти си по-зле от всички момичета взети заедно!
    ИМАМ СДЕЛКА С ДЯВОЛА ДААААААААААААММММ АЗ САМАТА СЪМ ЧАСТ ОТ НЕГО (:

Ами като мразиш всички момичета ,обърни резбата.
    ROCK
    ON!

Въобще не ми пука дали съм тъп просто.. се нерва защото всички ме мислеха за некакъв безчувствен надут лигав .. ала бала .. а не съм такъв.. и какво влюбих се и аз в некаква тъпа лигла .. и седи и ми реве защо ме заряза е как няма да я зарежа какво е това тъпа путка малка .. :@:@ ай кажете ми какво е това бе .. сърди ми се защо не съм отишал до тях .. сутринта е чакай бе как ще хода на тренировки .. съм и после седи и ми вика за тебе футбола е по важен .. аа :@:@ направо неиздържам вече мн ме дразни пфффффф :@:@:@

Мега фен Аватара на sasha_90
    Попадаш на неподходящи.

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    abe ei tui 4e nqkfa si tam pikla sa e darjala tei s teb ne zna4i 4e si4ki sme tei i da ni slagash pod obsht znamenattelll!!!!
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Въобще не ми пука дали съм тъп просто.. се нерва защото всички ме мислеха за некакъв безчувствен надут лигав .. ала бала .. а не съм такъв.. и какво влюбих се и аз в некаква тъпа лигла .. и седи и ми реве защо ме заряза е как няма да я зарежа какво е това тъпа путка малка .. :@:@ ай кажете ми какво е това бе .. сърди ми се защо не съм отишал до тях .. сутринта е чакай бе как ще хода на тренировки .. съм и после седи и ми вика за тебе футбола е по важен .. аа :@:@ направо неиздържам вече мн ме дразни пфффффф :@:@:@
    tui ne e izpovedalnq mnogo si zle kato ti 4eta postovete me ot4aivash napro
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

koi znai kva selqnka mu se e lepnalkaa i go e napravila na 6ut i sq si go iskarva na drugite momi4enca hayhahhahahaha..

Град
    тРоЯн

Re: Защо момичетата са така зле??

не слагай всички под общ знаменател !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си