.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 110 от общо 110

Hybrid View

Град
    PlD ;]
    няма ли кой да заключи

no doubt-don't speak

Повече от фен Аватара на xxXroshawkaXxx
    Град
    wтоrата zвезdа w ляwо ii вsе напrаwо до sутrинtа...
    Цитирай Първоначално написано от mis$_bitch
    Цитирай Първоначално написано от Marina__
    Пич, като цяло си прав. Има не малко такива момичета. Но има и не малко такива момчета . Тъпо е да правиш такива генерални заключение - момичетата са тъпи путки. Сигурно някоя не ти е пуснала и затова сега си бесен, разбираемо е, но споко - и за теб ще се намери някоя "принцеска" .
    +1

Re: Защо момичетата са така зле??

Цитирай Първоначално написано от slAduk17
    А бе може ли момичета да сте толкова зле? Обяснявате колко обичате някой,ала бала колко значел за вас как неискате да се разделяте и накрая к'ВО? Търсите си само причини да се скарате...Ама ти не ме харесваш такава,аз заради теб се правя на друга,защо не ме приемаш такава а у .. и така нататък пълни глупости .. ОСъзнайте се !! Сами си правите всичко и после другия ви зарязал.Ами нормално момичетата винаги мрънкате за нещо бе .. пФф

т.2
    krem4et0
    Тва,че на тебе ти се е случило не значи,че всички са такива..щото има и момчета които казват същото ае по леко а?
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

Град
    само и единствено във въображението ти
    разликата при моми4етата и мом4етата е 4е ние се влюбваме и като ни наранят отма6таваме,а вие мом4ета никога не показвате 4уства и тва ни пла6и
    Im hot you are not!

bee zavisi ot vazrasta nai ve4e 6toty znaem kvo iskame ma prosty ne6ty nqkoi si izprevarvat vazrasta i si mislqt 4e znaqt mn ne6ta ma ne6ty...drugo izliza i ot tam se po4va edno neznanie kvo iskame i kvo ne
    BeE Crazy Or laZy
    bEe Hot Or not
    beE ruLy Or unRuLY
    beE lovely or ugLy
    beE seXy oR Not
    ThE Choose is in YouR HanDs...;]~

А'е а'е, и вие го правите т'ва, но вместо нашите "меки'' оправдания, с които се опитваме леко да ви разкараме, вие обиждате като каруцари (или по-точно като 1-вите дечковци). А т'ва с "Обичам те много, миличко" е най-вече към ваш'та част. И накрая също присъства "намерих си друга, ти си тъпа кифла" и т.н.

Град
    СофиЯ
    Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    И кога се запозна с всички момичета на земята,та да си направиш извода,че сме еднакви?Грешиш!
    +1
    So if you're asking me
    I want you to know
    When my time comes
    Forget the wrong that I've done
    Help me leave behind some
    Reasons to be missed...

Град
    РЮАР
    ш'от им е в кр1вта за т'ва!

Re: Защо момичетата са така зле??

Цитирай Първоначално написано от slAduk17
    А бе може ли момичета да сте толкова зле? Обяснявате колко обичате някой,ала бала колко значел за вас как неискате да се разделяте и накрая к'ВО? Търсите си само причини да се скарате...Ама ти не ме харесваш такава,аз заради теб се правя на друга,защо не ме приемаш такава а у .. и така нататък пълни глупости .. ОСъзнайте се !! Сами си правите всичко и после другия ви зарязал.Ами нормално момичетата винаги мрънкате за нещо бе .. пФф

т.2
    krem4et0
    абе, има нещо вярно в тва за скандалите, ама останалото куца..

Град
    Ст.Загора ;)
    edvali si4ki sa ednakvii gre6i6
    FeeL the HOUSE music

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си