.
Затворена тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

много ме е страх

Здравей те пиша тази тема след много притеснения защото човека от който се притеснявам редовно пише в този форум.Този човек е моя баща.Аз съм момче на 15 години и имам сеста.Почти всяка вечер баща ми влиза в нашата стая, първо говори с нас а после ни пипва и двамата.Поне така беше в началото.Една вечер се прибра вкъщи пиян с двама негови приятели.Влезноха в стаята ни и почнаха да ни дърпат и събличат.След това едият от приятелите на баща ми си разкопча панталона и извади оная си работа.Баща ми и неговия приятел държаха сестрами докато другия и го вкарваше отзад.Добре че сестра ми небеше девствена защото преде това аз я бях опънал една вечер.Но отзад не я бях барвал.А тези гадове и разпориха задника.На другия ден ходихме на лекър за да и правят шевове.Тече много кръв.А мен ме пребиха и ме караха да им лапам чурките. Много ме беше страх.Дайте ми съвет моля ви ???

Супер фен Аватара на girl91
    Поредната тема-ебавка...

Град
    Белград/София

Re: много ме е страх

Цитирай Първоначално написано от bacho_kiko
    Дайте ми съвет моля ви ???
    Човече, GET A LIFE!!! Или най-добре отиди да се обесиш на душа в банята,. Единствено болен мозък може да измисли подобно нещо...

Цитирай Първоначално написано от girl91
    Поредната тема-ебавка...
    Blonds have many special gifts...one of them is to look smart and be sexy at the same time

оф закфо пишете само измишльотини не мога да разбера тфа ако ти се случи наистина как ще се чустваш ??

Град
    Велико Търново
    темата си е ебавка.хората какви проблеми имат и се чудиат как да ги разре6ат а ти се подиграва6,ниама6 ли си друга работа?като пи6е6,пи6и проблеми от реалниа си живот,не от ниакаква излмислица или сапунка.
    Руса кукличка

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    т.11

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си