- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как ви нарича гаджето?
mi razlichno mishle zai4e,no nai chesto slunce i az go naricham taka
алеле майко.. всички такива: бебе бебок бебси пате коте мило душко слънце писе и тн.. са такива лигавщини.. като ми кажа така направо побеснявам.. имам си имее.. не съм с неизживяно детство.. мама ми викаше така като бях на 5 ! ..![]()
в момента гажинямам , но й виках захарче , мило ЕСТЕСТВЕНО
и едно от най-употребяваните при мен фъстъче
Хм... 929, 954, 1000 RR... 1100 Super Black Bird... Пффф... развълнувах сеПървоначално написано от Prelude
Honda Shadow...
Абе Хонда да е![]()
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
otka4eno kopele my vikam segaa predi kato mi be6i gadje my vikah mi6ka
![]()
Trust Me anything u can do, I can do better than u !!
Той ме нарича по доста различни начини : прасковке,маце,слънчице,пу че,съкровище,хубавелке и др...
Аз пък най-обичам да го наричам : бебок,сладур,готин,красаве о!,мръсник,котаран и други ;]
Schranz music is my world !
беби ...мишко или миши ..туи са трите най-често използвани :P
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
всякакви мили думички.. мило, слънчице, коте, миличко, принцесо моя.. аз на него нз..най-често мило или принце мой![]()
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
ангелче,мило или по име ..но вече не сме заедно![]()
Мило или миличко ... понякога и слънчице![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
ами моят приятел ме нарича бебо![]()
![]()
![]()
Ех... Аз пък имам Yamaha Virago 535, но сега ми я олекотяват. Понеже съм 53 кг. и ще ми е малко трудна. Искам ПВЦ, обаче скоро се уби един приятел (бивше гадже) и много ми се промени мисленето. Искам още пистов и не ме е страх, но не искам някой ден да поставя близките си хора в ситуация, в която бях и аз (заради момчето). Просто не искам...Първоначално написано от Prelude
мило...и е най-сладкото нещо,което чувам през деня
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Тиквичке![]()
![]()
![]()
Като каза (то по-точно написа, ама карай) "котаран", се сетих че веднъж му казах "писанчо" и той ми отвърна с писанке...Първоначално написано от schranz
![]()
По принцип мен "мило" МНОГО ме дразни но ние така или иначе си говорим с други именца... Супер ми е сладко и лигавичко да ми вика "захарче", "слънце", "миличка" и т.н... Помня един негов много мил смс, ама да преразказвам в нета е малко странно...
Таа, за какво още друго се сещам..
Аз на него "сладкиш", "бонбон", "съкровище/tesoro".. и всякви.. напоследък почнах "птеродактиле мой", "птеродактилчо..." сигурно ще измисля и още...(btw тва с птеродактила почнах му викам така защото ми прати ето ТОВА ииии маса смях..
![]()
А той не ми говори много такива неща, ама "захарче", "карамелче", "миличка", "принцесо" и "птеродактилка" си ме устройват, хаха ^^
ПП. Не разбирам хората, които "ужасно много ги дразнят тия лигавщини"... Мда, "мило" е тъпо наистина, ама ако обичате някого и усетите с каква любов ви казва дори тъпото "Мило" няма ли да ви е яко? Стига сте се правили на много тежки.. щото е на мода..![]()
Верно че нон-стоп да ти говорят/да говориш така е ЛИГНЯ, ама сладките обръщения не пречат, и са чудесни ^^
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Секси,бейби,мацко и мн други,но най-вече "мило"
Ейййй!!!! Няма да се гавриш, че ние сме голяма банда моторджии... Тя и мойта глава е дебела ама... да подсигуря родителите. Сега миналата седмица си взех много яка каска и много й се радвам. А за мен най-добрия Мотор е Honda CBR 954 RR!!!Първоначално написано от Prelude
Мацка,кефиш на MAX!!!И аз съм запалена по моторите(най-вече по пистаците),но съм слаба ракия...Карах на бившия ми Honda CBR-ka-250 ,само завоите ми бяха много терсенеПървоначално написано от HONDA
![]()