.
Отговор в тема
Страница 4 от 11 ПървиПърви 12345678 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 258
    Цитирай Първоначално написано от HONDA
    Цитирай Първоначално написано от CaseY_StoneR
    нЯмам гадЖе! РАЗБРАХ ЧЕ НЯМА ГОЛЯМА ФАЙДА (ПОЛЗА) ОТ ГАДЖЕТА !!!
    Мразя Ducatti
    +1 Honda CBR 919 е истината

Слънце,руспийка ... или по име
    Just haters make me famous! εĭз

mi razlichno mishle zai4e,no nai chesto slunce i az go naricham taka

Град
    yy nas !
    алеле майко.. всички такива: бебе бебок бебси пате коте мило душко слънце писе и тн.. са такива лигавщини.. като ми кажа така направо побеснявам.. имам си имее.. не съм с неизживяно детство.. мама ми викаше така като бях на 5 ! ..

в момента гажи нямам , но й виках захарче , мило ЕСТЕСТВЕНО и едно от най-употребяваните при мен фъстъче

Цитирай Първоначално написано от Prelude
    Мразя Ducatti
    Хм... 929, 954, 1000 RR... 1100 Super Black Bird... Пффф... развълнувах се
    Honda Shadow...
    Абе Хонда да е
    Live 2 Ride And Ride 2 Die.
    Honda - The Power Of Dreams!

otka4eno kopele my vikam sega a predi kato mi be6i gadje my vikah mi6ka
    Trust Me anything u can do, I can do better than u !!

Той ме нарича по доста различни начини : прасковке,маце,слънчице,пу че,съкровище,хубавелке и др...
    Аз пък най-обичам да го наричам : бебок,сладур,готин,красаве о!,мръсник,котаран и други ;]
    Schranz music is my world !

Мега фен Аватара на mynichka
    беби ...мишко или миши ..туи са трите най-често използвани :P
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

всякакви мили думички.. мило, слънчице, коте, миличко, принцесо моя.. аз на него нз..най-често мило или принце мой
    НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
    ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!

{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}

Град
    isperih
    Инатче

ангелче,мило или по име ..но вече не сме заедно

Мразя Ducatti
    Хм... 929, 954, 1000 RR... 1100 Super Black Bird... Пффф... развълнувах се
    Honda Shadow...
    Абе Хонда да е
    Аз съм събрал за 919 -ата а и тя ми е топ идея от години Другия вариант е YAMAHA R8 мисля ,че беше но ще видим ,щом има парите другото е лесна работа

емиии той на мене сусамке или мило
    аз на него барби или сладко или гнило (като мило )

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Мило или миличко ... понякога и слънчице
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

ами моят приятел ме нарича бебо

Аз съм събрал за 919 -ата а и тя ми е топ идея от години Другия вариант е YAMAHA R8 мисля ,че беше но ще видим ,щом има парите другото е лесна работа
    Ех... Аз пък имам Yamaha Virago 535, но сега ми я олекотяват. Понеже съм 53 кг. и ще ми е малко трудна. Искам ПВЦ, обаче скоро се уби един приятел (бивше гадже) и много ми се промени мисленето. Искам още пистов и не ме е страх, но не искам някой ден да поставя близките си хора в ситуация, в която бях и аз (заради момчето). Просто не искам...

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    мило...и е най-сладкото нещо,което чувам през деня
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    Тиквичке
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Цитирай Първоначално написано от schranz
    Той ме нарича по доста различни начини : прасковке,маце,слънчице,пу че,съкровище,хубавелке и др...
    Аз пък най-обичам да го наричам : бебок,сладур,готин,красаве о!,мръсник,котаран и други ;]
    Като каза (то по-точно написа, ама карай) "котаран", се сетих че веднъж му казах "писанчо" и той ми отвърна с писанке...
    По принцип мен "мило" МНОГО ме дразни но ние така или иначе си говорим с други именца... Супер ми е сладко и лигавичко да ми вика "захарче", "слънце", "миличка" и т.н... Помня един негов много мил смс, ама да преразказвам в нета е малко странно...

Таа, за какво още друго се сещам..
    Аз на него "сладкиш", "бонбон", "съкровище/tesoro".. и всякви.. напоследък почнах "птеродактиле мой", "птеродактилчо..." сигурно ще измисля и още... (btw тва с птеродактила почнах му викам така защото ми прати ето ТОВА ииии маса смях..
    А той не ми говори много такива неща, ама "захарче", "карамелче", "миличка", "принцесо" и "птеродактилка" си ме устройват, хаха ^^

ПП. Не разбирам хората, които "ужасно много ги дразнят тия лигавщини"... Мда, "мило" е тъпо наистина, ама ако обичате някого и усетите с каква любов ви казва дори тъпото "Мило" няма ли да ви е яко? Стига сте се правили на много тежки.. щото е на мода..
    Верно че нон-стоп да ти говорят/да говориш така е ЛИГНЯ, ама сладките обръщения не пречат, и са чудесни ^^
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Секси,бейби,мацко и мн други,но най-вече "мило"

Ех... Аз пък имам Yamaha Virago 535, но сега ми я олекотяват. Понеже съм 53 кг. и ще ми е малко трудна. Искам ПВЦ, обаче скоро се уби един приятел (бивше гадже) и много ми се промени мисленето. Искам още пистов и не ме е страх, но не искам някой ден да поставя близките си хора в ситуация, в която бях и аз (заради момчето). Просто не искам...
    При мен няма такава опастност,черепа ми е 5 сантима дбел Ти с теяяя тфои 53 кг можеш ли да се задържиш на него от място или само на стъпенка ,че аз съм доста повече от теб и пак ми е зор

При мен няма такава опастност,черепа ми е 5 сантима дбел Ти с теяяя тфои 53 кг можеш ли да се задържиш на него от място или само на стъпенка ,че аз съм доста повече от теб и пак ми е зор
    Ейййй!!!! Няма да се гавриш, че ние сме голяма банда моторджии... Тя и мойта глава е дебела ама... да подсигуря родителите. Сега миналата седмица си взех много яка каска и много й се радвам. А за мен най-добрия Мотор е Honda CBR 954 RR!!!

Мацка,кефиш на MAX!!!И аз съм запалена по моторите(най-вече по пистаците),но съм слаба ракия...Карах на бившия ми Honda CBR-ka-250 ,само завоите ми бяха много терсене

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си