- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как ви нарича гаджето?
Ми докато ходехме (сега сме скъсали, но пак продължава да ме нарича така):
мишле
мило
слънце
мишковиц
![]()
понякога дори и "плъхи"
![]()
Аз му казвам:
мило
мишок
бебко
шуши сладък
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Отвори mobile.bg и погледни. А това за каската... От такива мотористи ми е писнало. Имам много познати от цялата страна (познаваме се от събори, а и приятеля ми ме е запознал с негови дружки, понеже той е от повече време в тези среди, аз съм още млада-от 3 години) и повечето са с чопъри, защото пистовите почти не ходят по събори. Извинявай, обаче от такива глупости като "за кво ми е каска", "а, ще спирам на ченгета, как пък не", "карах със 150 по бул. България" (което е нормално, че да не кажа задължително си карачите на пистови Мотори) ми е писнало. Тъпи комплексарщини. Искам да ти кажа, че имам падане с Мотор, от което ако не бях с каска, сега нямаше да пиша. Имам приятел, който падна с каска и беше със сътресение, каската беше сцепена (мога да пратя снимки), а ако я нямаше... сещаш се сам. Щом седнеш да караш е абсоютно задължително да си с шлем. А ако си с пистов Мотор, екипа също. На мен тея ПВЦта са ми голяма страст, но и голям страх. Вече ти обясних защо.Първоначално написано от Prelude
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
По име или слънчице/слънчо
Мерси, мерси. 1вия Мотор, който карах беше Honda NSR 125, на една полянаПървоначално написано от pepita87
. Беше голям сеир. А за пистаците трябва много да се внимава... Ама ако трябва да съм честна, колкото и да внимаваш с ПВЦто ... по далече от ковчега никога не стигаш. Има много по-безопастни Мотори. Примерно като моя
. Чопърче, 500кк, малко са му конете, ниски са му оборитите, не ускорява така бързо като пистовото... Мммм, чудничко е. Не че не ми се иска ПВЦ... ама ми е мил живота
![]()
като ми каже мило я пребивам от бой
ВСЕКИ ВАРНЕНЕЦ ТРЯБВА ДА ГЛЕДА ТОЗИ КЛИП
Всякакви хаус тракчета - http://vbox7.com/user:hasho?p=allvideos
ми зависи за кога говорим защото докато я убивах ми викаше по различен начин сякаш...![]()
Идиот, Простак, пусни ме бе говедо![]()
бъзик
ем мечо,мило и други![]()
Рали, сладурчо, щурчо, от едно скоро време се научи и мило да ми казва, а аз на него - Бебочко, бебе, мило...![]()
s imeto i![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
za men moga da kaja samo che sum kato div arabski kon prepuskasht v bezkrainata preria turseiki shtastieto si
Попринцип мразех тези малко сладки прякорчета,но с сегашното ми гадже всякъш го преодолях това.
Аз го наричам Мишо,името му е съвсем различно.
А той мен ме нарича Бейби или Мило.![]()
МНого се отплеснахме от темата,направете една отделна по случаяПървоначално написано от Prelude
![]()
Лелееее... Такава машина не съм виждала в живота си!Първоначално написано от Prelude
Моята моторетка скоро няма да стане готова, но на пролет... жална й майкаПървоначално написано от Prelude
. Пък мен не ме е страх отприказката "гъз, път да види". Ще си покарам и за сега. Да си наваксам. Нямам търпение да свърши този сезон, че да започва другия. Разгледа ли цените на 954-ките?
Ше ги видя довечера ,че сега ше изчезвам ,пък за мотор не ми е тупнало още,че няма време да се занимавам и с него сега,чакам да ми попадне нешо изгодноПървоначално написано от HONDA
Засега и 2 скутера (50) и (125) кубика ми стигат (е вярно не е мотор ,а тротинетка повече ,ама караи)
Абе важното е да става кеф и да се наслаждаваме на карането
![]()
[quote="Prelude"Ше ги видя довечера ,че сега ше изчезвам ,пък за мотор не ми е тупнало още,че няма време да се занимавам и с него сега,чакам да ми попадне нешо изгодноЗасега и 2 скутера (50) и (125) кубика ми стигат (е вярно не е мотор ,а тротинетка повече ,ама караи)
Абе важното е да става кеф и да се наслаждаваме на карането
[/quote]
Охооо, ама ти до сега на скутери ли си бил?! Какъв Мотори си имал д осега?! А да ти кажа, зимата много падац цените, така че се възползвай.
аз пък хора да ви кажа бръмча с мойто Балканче луда машина ви казвам по надолнища направо фърка 50 ги удря
До скоро един пеиятел кареше един Балкан 250 от... абе на мнооого години (ако не се лъжа 1978год. беше). Балкана вървеше със 100-120. Така че...Първоначално написано от Re5peC7
[quote=HONDA]Не съм казал ,че единствено на това съм карал ,просто сега това имамПървоначално написано от "Prelude"Ше ги видя довечера ,че сега ше изчезвам ,пък за мотор не ми е тупнало още,че няма време да се занимавам и с него сега,чакам да ми попадне нешо изгодно :) Засега и 2 скутера (50) и (125) кубика ми стигат (е вярно не е мотор ,а тротинетка повече ,ама караи) :D Абе важното е да става кеф и да се наслаждаваме на карането :)[/quote
Инак ,точно това имах предвид ,че по-голямата част от парите са събрани ,сега оглеждам и си избирам
![]()
мило, мишонче - което доста ми е сладко като го каже, пор :Д и т.н. Но предимно тия неща.
[quote=Prelude]Ама не е добра идея ако си карал 2-3 пъти по-голям Мотор да си купиш такъв. ПО-добре се качи 1во на 600RR. Това също е много добра машина. Ще ти харесаПървоначално написано от HONDA
![]()
"Маугли"![]()
нямам подпис
Последната промяна е направена от Lainovoz на Вто Декември 21, 2012 21:21 pm; мнението е било променяно общо 73935278900ййее478паа338890 пъти
мило.. а напоследък се опитва да ме дразни със шушоза сметка на това пък аз съм по изобретателна.. звучът обръщения като съкровище.. последвани от нещо като кретен и т.н.
абе каквото ми дойде до главата.. даже оня ден се изцепих "бонбонче"
![]()