.
Отговор в тема
Страница 5 от 11 ПървиПърви 123456789 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 258
    Цитирай Първоначално написано от HONDA
    Цитирай Първоначално написано от Prelude
    Аз съм събрал за 919 -ата а и тя ми е топ идея от години Другия вариант е YAMAHA R8 мисля ,че беше но ще видим ,щом има парите другото е лесна работа
    Ех... Аз пък имам Yamaha Virago 535, но сега ми я олекотяват. Понеже съм 53 кг. и ще ми е малко трудна. Искам ПВЦ, обаче скоро се уби един приятел (бивше гадже) и много ми се промени мисленето. Искам още пистов и не ме е страх, но не искам някой ден да поставя близките си хора в ситуация, в която бях и аз (заради момчето). Просто не искам...
    При мен няма такава опастност,черепа ми е 5 сантима дбел Ти с теяяя тфои 53 кг можеш ли да се задържиш на него от място или само на стъпенка ,че аз съм доста повече от теб и пак ми е зор
    Ейййй!!!! Няма да се гавриш, че ние сме голяма банда моторджии... Тя и мойта глава е дебела ама... да подсигуря родителите. Сега миналата седмица си взех много яка каска и много й се радвам. А за мен най-добрия Мотор е Honda CBR 954 RR!!!
    Ти па каска ,каската е за под мишницата ,друго си е вятъра да те ''обгърне'' Инак тези 954-и колко вървят (питам за цена) че съм с ограничен бюджет

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Ми докато ходехме (сега сме скъсали, но пак продължава да ме нарича така):

мишле
    мило
    слънце
    мишковиц
    понякога дори и "плъхи"

Аз му казвам:

мило
    мишок
    бебко
    шуши сладък
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Ти па каска ,каската е за под мишницата ,друго си е вятъра да те ''обгърне'' Инак тези 954-и колко вървят (питам за цена) че съм с ограничен бюджет
    Отвори mobile.bg и погледни. А това за каската... От такива мотористи ми е писнало. Имам много познати от цялата страна (познаваме се от събори, а и приятеля ми ме е запознал с негови дружки, понеже той е от повече време в тези среди, аз съм още млада-от 3 години) и повечето са с чопъри, защото пистовите почти не ходят по събори. Извинявай, обаче от такива глупости като "за кво ми е каска", "а, ще спирам на ченгета, как пък не", "карах със 150 по бул. България" (което е нормално, че да не кажа задължително си карачите на пистови Мотори) ми е писнало. Тъпи комплексарщини. Искам да ти кажа, че имам падане с Мотор, от което ако не бях с каска, сега нямаше да пиша. Имам приятел, който падна с каска и беше със сътресение, каската беше сцепена (мога да пратя снимки), а ако я нямаше... сещаш се сам. Щом седнеш да караш е абсоютно задължително да си с шлем. А ако си с пистов Мотор, екипа също. На мен тея ПВЦта са ми голяма страст, но и голям страх. Вече ти обясних защо.
    Live 2 Ride And Ride 2 Die.
    Honda - The Power Of Dreams!

hottie
    Guest
    По име или слънчице/слънчо

Цитирай Първоначално написано от pepita87
    Мацка,кефиш на MAX!!!И аз съм запалена по моторите(най-вече по пистаците),но съм слаба ракия...Карах на бившия ми Honda CBR-ka-250 ,само завоите ми бяха много терсене
    Мерси, мерси. 1вия Мотор, който карах беше Honda NSR 125, на една поляна . Беше голям сеир. А за пистаците трябва много да се внимава... Ама ако трябва да съм честна, колкото и да внимаваш с ПВЦто ... по далече от ковчега никога не стигаш. Има много по-безопастни Мотори. Примерно като моя . Чопърче, 500кк, малко са му конете, ниски са му оборитите, не ускорява така бързо като пистовото... Мммм, чудничко е. Не че не ми се иска ПВЦ... ама ми е мил живота

като ми каже мило я пребивам от бой

ми зависи за кога говорим защото докато я убивах ми викаше по различен начин сякаш...
    Идиот, Простак, пусни ме бе говедо

бъзик

ем мечо,мило и други

Голям фен Аватара на BlueDevil
    Град
    Велико Търново
    Рали, сладурчо, щурчо, от едно скоро време се научи и мило да ми казва, а аз на него - Бебочко, бебе, мило...

Град
    sofia
    s imeto i
    za men moga da kaja samo che sum kato div arabski kon prepuskasht v bezkrainata preria turseiki shtastieto si

Мацка,кефиш на MAX!!!И аз съм запалена по моторите(най-вече по пистаците),но съм слаба ракия...Карах на бившия ми Honda CBR-ka-250 ,само завоите ми бяха много терсене
    Мерси, мерси. 1вия Мотор, който карах беше Honda NSR 125, на една поляна . Беше голям сеир. А за пистаците трябва много да се внимава... Ама ако трябва да съм честна, колкото и да внимаваш с ПВЦто ... по далече от ковчега никога не стигаш. Има много по-безопастни Мотори. Примерно като моя . Чопърче, 500кк, малко са му конете, ниски са му оборитите, не ускорява така бързо като пистовото... Мммм, чудничко е. Не че не ми се иска ПВЦ... ама ми е мил живота
    Аз почнах с УНИКАТА Пух 50 с 2 скорости Още е жив (почти де) Относно каската не ме разбра правилно какво имах на рпедвид ,ама и аз не се изказах правилно

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Попринцип мразех тези малко сладки прякорчета,но с сегашното ми гадже всякъш го преодолях това.

Аз го наричам Мишо,името му е съвсем различно.
    А той мен ме нарича Бейби или Мило.

Аз почнах с УНИКАТА Пух 50 с 2 скорости Още е жив (почти де) Относно каската не ме разбра правилно какво имах на рпедвид ,ама и аз не се изказах правилно
    МНого се отплеснахме от темата,направете една отделна по случая

Лелееее... Такава машина не съм виждала в живота си!

Лелееее... Такава машина не съм виждала в живота си!
    Ще видя да го пооправя(да му изтрия прахта ) и ще го снимам . Кофтито е ,че нямам пластмасовите предпазители за ауспуха абе утре в други ден ще го щракна и ще ти пратя снимката на лично

Ще видя да го пооправя(да му изтрия прахта ) и ще го снимам . Кофтито е ,че нямам пластмасовите предпазители за ауспуха абе утре в други ден ще го щракна и ще ти пратя снимката на лично
    Моята моторетка скоро няма да стане готова, но на пролет... жална й майка . Пък мен не ме е страх отприказката "гъз, път да види". Ще си покарам и за сега. Да си наваксам. Нямам търпение да свърши този сезон, че да започва другия. Разгледа ли цените на 954-ките?

Моята моторетка скоро няма да стане готова, но на пролет... жална й майка . Пък мен не ме е страх отприказката "гъз, път да види". Ще си покарам и за сега. Да си наваксам. Нямам търпение да свърши този сезон, че да започва другия. Разгледа ли цените на 954-ките?
    Ше ги видя довечера ,че сега ше изчезвам ,пък за мотор не ми е тупнало още,че няма време да се занимавам и с него сега,чакам да ми попадне нешо изгодно Засега и 2 скутера (50) и (125) кубика ми стигат (е вярно не е мотор ,а тротинетка повече ,ама караи) Абе важното е да става кеф и да се наслаждаваме на карането

[quote="Prelude"Ше ги видя довечера ,че сега ше изчезвам ,пък за мотор не ми е тупнало още,че няма време да се занимавам и с него сега,чакам да ми попадне нешо изгодно Засега и 2 скутера (50) и (125) кубика ми стигат (е вярно не е мотор ,а тротинетка повече ,ама караи) Абе важното е да става кеф и да се наслаждаваме на карането [/quote]
    Охооо, ама ти до сега на скутери ли си бил?! Какъв Мотори си имал д осега?! А да ти кажа, зимата много падац цените, така че се възползвай.

аз пък хора да ви кажа бръмча с мойто Балканче луда машина ви казвам по надолнища направо фърка 50 ги удря

Цитирай Първоначално написано от Re5peC7
    аз пък хора да ви кажа бръмча с мойто Балканче луда машина ви казвам по надолнища направо фърка 50 ги удря
    До скоро един пеиятел кареше един Балкан 250 от... абе на мнооого години (ако не се лъжа 1978год. беше). Балкана вървеше със 100-120. Така че...

[quote=HONDA]
    Цитирай Първоначално написано от "Prelude"Ше ги видя довечера ,че сега ше изчезвам ,пък за мотор не ми е тупнало още,че няма време да се занимавам и с него сега,чакам да ми попадне нешо изгодно :) Засега и 2 скутера (50) и (125) кубика ми стигат (е вярно не е мотор ,а тротинетка повече ,ама караи) :D Абе важното е да става кеф и да се наслаждаваме на карането :)[/quote
    Охооо, ама ти до сега на скутери ли си бил?! Какъв Мотори си имал д осега?! А да ти кажа, зимата много падац цените, така че се възползвай.
    Не съм казал ,че единствено на това съм карал ,просто сега това имам Инак ,точно това имах предвид ,че по-голямата част от парите са събрани ,сега оглеждам и си избирам

Град
    The Land Of The Doomed
    мило, мишонче - което доста ми е сладко като го каже, пор :Д и т.н. Но предимно тия неща.

[quote=Prelude]
    Цитирай Първоначално написано от "Prelude"Ше ги видя довечера ,че сега ше изчезвам ,пък за мотор не ми е тупнало още,че няма време да се занимавам и с него сега,чакам да ми попадне нешо изгодно :) Засега и 2 скутера (50) и (125) кубика ми стигат (е вярно не е мотор ,а тротинетка повече ,ама караи) :D Абе важното е да става кеф и да се наслаждаваме на карането :)[/quote
    Не съм казал ,че единствено на това съм карал ,просто сега това имам Инак ,точно това имах предвид ,че по-голямата част от парите са събрани ,сега оглеждам и си избирам
    Ама не е добра идея ако си карал 2-3 пъти по-голям Мотор да си купиш такъв. ПО-добре се качи 1во на 600RR. Това също е много добра машина. Ще ти хареса

"Маугли"
    нямам подпис

Последната промяна е направена от Lainovoz на Вто Декември 21, 2012 21:21 pm; мнението е било променяно общо 73935278900ййее478паа338890 пъти

мило.. а напоследък се опитва да ме дразни със шушо за сметка на това пък аз съм по изобретателна.. звучът обръщения като съкровище.. последвани от нещо като кретен и т.н. абе каквото ми дойде до главата.. даже оня ден се изцепих "бонбонче"

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Нарича ме " както искам "
    The Spark

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си