- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как ви нарича гаджето?
В момента нямам но всяка относно обръщенията е била уникална
Най-често ми казва мило , миличко . И по рядко жабче , зайче , мече , коте , маймунко , бръмбърче , принцесо , жена ми , бебе , богданке , мързелче , сладурано , путко , дупе , повлекано , слънчице , звездичке , хепи , малчо и още не знам колко , така цял ден мога да си изреждамОбщо взето каквото му дойде на момента
А да и по име Веси , Весе , Веселка (знае , че го мраазя
) И странно , но отдавна не ми е казвал Зузи . А той минава с мило , бати , Дани и Даниелееееееее
![]()
Буболечо-Мечо![]()
а аз на него "Георги бе"![]()
В момента нямам сериозна приятелка и не викам нищу.. Ама по принцип не обичам много лигавите наименования... Лично не обичам да ми викат бебо или нещо от сорта ... По ми харесва Тигре .. нещо по мъжествено![]()
ACϟDC
He calls me B, I call him Jay![]()
![]()
![]()
![]()
сега сериозно: никой никак не ме нарича![]()
nicolepcd
е няма лошо все пак сте на по 16Първоначално написано от NaNa_SladuRana
![]()
<N>
о много са(ние сме от лигавите двойки
) но най-често слънчице, зайче,миличка,патенце ... и тн
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
сладурче и слънчице![]()
I know I should stop believing ... !
мило, пупи, муци, муки, клоши ( т'ва най- мн ме кефи )![]()
![]()
![]()
Можеш да пропилееш минути, часове, дни, седмици или дори месеци на това да анализираш дадена ситуация, опитвайки се да сглобиш парчетата както трябва. Да предполагаш какво е могло да бъде или да не бъде ... Или просто можеш да оставиш парчетата на земята и да продължиш напред !
по име...оф..сичко в него ме дразни..
иначе ''моето'' момче ми казва дупе, г*з, тампонче, сякви изменениея на името ми, или любимото ми pervert^^(знам колко тъпо ви звучат...ама аз си ги обожавам
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Слънчо![]()
но не сме точно гаджета![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Съгласен съм, +1Първоначално написано от FlashMX
![]()
Изморен съм да бъда, какъвто ти искаш да бъда чувствайки се толкова обезверен под повърхността. Не знам какво очакваш от мен. Тласкаш по принуда аз вървя по твоите стъпки.Всяка стъпка, която направя е поредна грешка за теб...
По принцип беше Зайо, но от няколко месеца нямам сериозна приятелка.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
вика ми чешит ХААХАХАХА иначе като я хване лигата ми вика някви умалителни... аз и викам както ми падне![]()
An Evil Man
Първоначално написано от NaNa_SladuRana
омг...аз така му викам на него![]()
![]()
или пък:мило,злато,съкровище,сл ънце,дяволе...иии май това са.
![]()
![]()
![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!
мен най-често ме нарича луничка![]()
ами различно..... мече, коте или просто милопък аз или по име но галено или мило
![]()