Цитирай Първоначално написано от schranz
Той ме нарича по доста различни начини : прасковке,маце,слънчице,пу че,съкровище,хубавелке и др...
Аз пък най-обичам да го наричам : бебок,сладур,готин,красаве о!,мръсник,котаран и други ;]
Като каза (то по-точно написа, ама карай) "котаран", се сетих че веднъж му казах "писанчо" и той ми отвърна с писанке...
По принцип мен "мило" МНОГО ме дразни но ние така или иначе си говорим с други именца... Супер ми е сладко и лигавичко да ми вика "захарче", "слънце", "миличка" и т.н... Помня един негов много мил смс, ама да преразказвам в нета е малко странно...

Таа, за какво още друго се сещам..
Аз на него "сладкиш", "бонбон", "съкровище/tesoro".. и всякви.. напоследък почнах "птеродактиле мой", "птеродактилчо..." сигурно ще измисля и още... (btw тва с птеродактила почнах му викам така защото ми прати ето ТОВА ииии маса смях..
А той не ми говори много такива неща, ама "захарче", "карамелче", "миличка", "принцесо" и "птеродактилка" си ме устройват, хаха ^^

ПП. Не разбирам хората, които "ужасно много ги дразнят тия лигавщини"... Мда, "мило" е тъпо наистина, ама ако обичате някого и усетите с каква любов ви казва дори тъпото "Мило" няма ли да ви е яко? Стига сте се правили на много тежки.. щото е на мода..
Верно че нон-стоп да ти говорят/да говориш така е ЛИГНЯ, ама сладките обръщения не пречат, и са чудесни ^^