- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как ви нарича гаджето?
Отвори mobile.bg и погледни. А това за каската... От такива мотористи ми е писнало. Имам много познати от цялата страна (познаваме се от събори, а и приятеля ми ме е запознал с негови дружки, понеже той е от повече време в тези среди, аз съм още млада-от 3 години) и повечето са с чопъри, защото пистовите почти не ходят по събори. Извинявай, обаче от такива глупости като "за кво ми е каска", "а, ще спирам на ченгета, как пък не", "карах със 150 по бул. България" (което е нормално, че да не кажа задължително си карачите на пистови Мотори) ми е писнало. Тъпи комплексарщини. Искам да ти кажа, че имам падане с Мотор, от което ако не бях с каска, сега нямаше да пиша. Имам приятел, който падна с каска и беше със сътресение, каската беше сцепена (мога да пратя снимки), а ако я нямаше... сещаш се сам. Щом седнеш да караш е абсоютно задължително да си с шлем. А ако си с пистов Мотор, екипа също. На мен тея ПВЦта са ми голяма страст, но и голям страх. Вече ти обясних защо.Първоначално написано от Prelude
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!