- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как ви нарича гаджето?
Той най-често ме нарича: мило, съкровище, коте, мацо. А аз му казвам мило или слънчице.
Всичко е една игра,но само ти можеш да си определяш правила.
Любов,слънце,-е-и .. в минало време :P
Ами нямам гадже,ма с едно момче,с което се зарибявме (освен по имена)
той ми вика"скъпа","сланце","мило","ангел че","сладко".
аз на него"слънце" и "педофил" (разказваше ми,че тормозил малки момиченца)
(ама той е на 13 не си мислете,че е някаф 20 годишен)
![]()
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
milo,bebe,sladko,mi6lence,panterka,princeso,jena mi,krasavica,me4ence,angel4e,![]()
![]()
...
♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫
...
![]()
Аз - Мило, Слънце...когато съм раздразнена Ханс или Добитък![]()
Той - Мило, Слънчице, Мече, Звездичката ми..а когато ми се ядоса - Шмати или Непоносима
![]()
*◊¤ ...Пърхането на пеперудено крило може да причини тайфун на другия край на света...¤◊*
амии вика ми както му дойде мило бебчо мишле слънце сладко и т.н и аз му викам както ми дойде
![]()
Обичам т3!!!
зайко или зайче.... аз на него- също![]()
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
Усмивке и Слънце и тем подобниаз му викам Луна
(#) ...thats a cookie...
Мило,коте,бебо,бебчо принцесо и некви такива аа последното което беше казал беше... кукле..и напоследък май тва наи-честоаа аз на него ... или бебчо или бонбон... абе секви лиготиии
![]()
![]()
Аз му викам Живот)
В смисъл не на него ами пред приятелките ми (най-близките) му викам Живота хаха
Иначе на имена си говорим.....
Не понасям лигавщини от рода на пухче, мило, пате, коте, принце/со, сладко, патиииии(тфа най-много го мразя))
Няам гадже ама на повечето момчета от класа им викам Слънце....тъпо ама ко да прая
You're like an indian summer in the middle of winter, like a hard candy with a surprise center!
мисля че вече съм писала тук по темата,че не ми харесват тези лигави 'прякорчета',които са мн сладки понякога и мн гадни в повечето случаи...та викаше ми слънце...някогадали обаче шото съм като слънчасала или нещо друго-незнам...
![]()
Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!
еми тсй ме нарича БЕБО или МИЛО
mi biv6iq milo ili kote
<Pr@vQ k@kV0t0 tRqBv@ p1k d@ $t@v@ k@kv0t0 6t3>
Моето ме нарича мило, сигурно не може да измисли друго :P ама то и аз му викам така![]()
..BEEP..BEEP..
Love Pon and Zi ^^
слънчице,бебенце,Нанче,ина че,съдистче,егоистче,...как о му падне![]()
Ем аз му викам: мило, пухчо, миличко ,цифка,а той на мене - мило, меченце и цифка
Akcent - delight (music)
Ами не помня![]()