- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Възбуждане!
ми моя приятел още с външния си вид ме възбужда супер много а да не говорим за след това...
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
По всякакъв начин, възбужда ме дори да не прави нищо. Или както казва той "Само като те гледам и съм готов"![]()
ммм..изперквам като ми сму4и ухото...или въобще като ме пипа..тук,ТАМ..като ме целува...по онзи неговия на4ин...запо4ва нежно по устните...и аз ест искам пове4е...ама той не ми дава и накрая ве4е след цялото измъ4ване аз съм тоталнооо възбудена,незадоволена и квото се сетитев още...
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Първоначално написано от neshtastno^vliubena
И при мене е така !!!![]()
Bydi SEBE SI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
moqt sa6to me azbujdasamo kato go gledam,a kato me celuva navsqkade ....bavno....i .....
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
qbaa smqtai nezadovoleni momi4eta.. pak si imat gadjetaa ole shibnite im dva shamara ne gi e sramПървоначално написано от angel000
![]()
![]()
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
Като ме бие с камшик и ми слага щипки на зъната докато съм завързан за парното.
с виаграПървоначално написано от Qnna
![]()
![]()
... и с вързани очи...Първоначално написано от didomido
О боже,!
Greek music makes me lose my mindddd...
Само с поглед или само с едно докосване.
[size=7][b][u]fosse cos
Нямам порувинка,цяла съм.Лудвам,когато ме целуват страстно по вратлето![]()
Kato mi lapne patkata ..... xaxaxxaxax![]()
![]()
![]()
Нали трябва първо да я вдигнешПървоначално написано от MN_DIV_P
въпроса е как :P
ee nali znae[,4e hubavite neshta idvat po-kysno...a dali sym nezadovolena sled tova??? Ne,mai sym si prezadovolenaПървоначално написано от Ch0c0la73
![]()
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
men po vsqkakav na4in...naprao poludqvam kato po4ne da me celuva po vratleto...po ushenceto..da me pipa tuk tam..i napraoo ve4e sam .....![]()
![]()
![]()
Еби наред,еби без чет..еби белогъзи,еби дебелогъзи..еби и този,който чете,за да не може той теб да ебе!!!
Цунка по врата и сам умрял![]()
po vsqkav na4in me vazbujda![]()
С лизане
xixix... и аз полудявам така....Първоначално написано от SMoKe_BoY
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()