.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 54

Град
    там където мечтите стават реалност

Намерих каквото търсих, обаче...

Ами намерих перфектното секси момиче,което ме превръща в секс манияк Елегантна,сладка,перфектна та визия за моите стандарти.На шега се запознах с нея,оказа се и добро момиче,свесна и забавна.Всичко тип топ,обаче тя си има гадже с което ходи 6 месеца.Аз толкова дълга връзка не съм имал
    Не ме бърка,че си има гадже,по-лошото е,че познавам момчето.Живее в моя квартал,момичето пък живее на квартира близо до нас,което е идеално за мен(ама наистина е много яко това,че е на квартира)
    Тя е на 17,гаджето й също.Той е загубеняк,прибира се всяка вечер в 9 часа,аз тогава излизам,а приятелката му няма какво да прави и виси в кафето където и аз.Онзи ден ми се стори,че е разочарована от това,че той се прибира рано,не изглеждаше много привързана към него и леко отегчена от дългата им връзка.Той е добро момче,познавам го,но изглежда не и създава тръпка,тя обаче ми се струва палавница и купонджийка.
    А както казах,това момиче много ме кефи,мислех си да не правя глупости да взимам на малкия гаджето,обаче тя ме кефи страшно много,а и живеем в несправедлив свят
    Реших аз,ще му взема гаджето,въпреки,че скоро заминавам.Просто много искам това момиче и знам,че няма да е така трудно да я спечеля.
    Ситуацията е деликатна и не трябва да правя глупости,защото аз съм на 19,а тя и гаджето и са по на 17.Освен това всички в това кафе където се събираме се познаваме.
    Усещам обаче с това момиче ще ни е много готино,снощи забелязах,че и аз съм и симпатичен,привличаме се поне визуално.А когато и гледах дългите секси крака,точно до мен направо полудях.Създава ми страшна тръпка тая сладурана
    Някакви идеи как да се сближим с нея и да се усамотим от хората,които ни познават,за да се сближим още повече с нея.Ясно ми е,че тя няма да си рискува 6 месеца връзка заради 1 флирт с мен,важното е да и създам приятни емоции,да и покажа,че може да разчита на мен и е готино с мен.Тогава тя ще е моя
    Някакви идеи и съвети?
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Град
    Велико Търново
    ама ти иа иска6 за 1 път или не6то по-сериозно?
    Руса кукличка

Град
    Цитирай Първоначално написано от angelcheeee_93
    ама ти иа иска6 за 1 път или не6то по-сериозно?
    Ми ако не съм се излъгал в нея и обстоятелствата позволяват може да се окаже и голямата ми любов,не знам колко сериозно Колкото се получи.

Относно второто мнение,ако и кажа,колко е секси и как ме кефи,дали ще се получи нещо друго освен да й се вдигне самочувствието и да почне да се прави на интересна?
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    olee oplashi me...v na4aloto 4eta 4eta...i vikam elelel za men li stava dumaaaa? 6 meseca posle poro4etoh 17 i se uspokoih i dr podrobnosti tam...ami otkaji se!
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Град
    Цитирай Първоначално написано от neshtastno^vliubena
    olee oplashi me...v na4aloto 4eta 4eta...i vikam elelel za men li stava dumaaaa? 6 meseca posle poro4etoh 17 i se uspokoih i dr podrobnosti tam...ami otkaji se!
    Що да се отказвам?За по лесно или щото "това което е правя е лошооо " Не само,че не се отказвам ами току що си писахме в чата(намерих и ника)
    Единствено бих се отказал ако има риск да се изложа нещо или мацката ми омръзне.Иначе ще е моя

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    Не се отказвай, наистина живеем в несправедлив свят и, ако тя наистина не обича момчето, което е с нея , ще му направиш добро и на него, и на нея! Така че продължавай там с чатовете, голямо момче си, би трябвало да знаеш как да продължиш нататък! Айде успех
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

Re: Намерих каквото търсих, обаче...

Цитирай Първоначално написано от vamp
    Някакви идеи как да се сближим с нея и да се усамотим от хората,които ни познават,за да се сближим още повече с нея.Ясно ми е,че тя няма да си рискува 6 месеца връзка заради 1 флирт с мен,важното е да и създам приятни емоции,да и покажа,че може да разчита на мен и е готино с мен.Тогава тя ще е моя
    Някакви идеи и съвети?
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...769&highlight=
    Ei tuka,moje i da namerish razni taktiki kak da q vpechetlish
    A qui

Град
    РЮАР
    'бе я я остави да си троши глава с пича, а ти си поеми на там на к1дето ще заминаваш и т'ва е..

Град

Re: Намерих каквото търсих, обаче...

Цитирай Първоначално написано от Erica
    Някакви идеи и съвети?
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...769&highlight=
    Ei tuka,moje i da namerish razni taktiki kak da q vpechetlish
    Хех,това сега е частен случай,а и не пречи да "купя" някой номер.
    То е ясно,че ще ползвам всичко което знам аз,обаче аз не съм Господ и не знам всичко Досега не съм имал такава случка като тази

Град
    The Land Of The Doomed
    Мисля че е по - редно да поговриш с нея, по заобиколно да разбереш обича ли наистина приятеля си и т.н. Ако не го - действай, но ако разбереш, че го обича и иска да е с него и държи на него и т.н. просто я остави - това което искаш да правиш няма да е редно. И да - живеем в несправедлив свят, което не значи че ти трябва да го правиш още по несправедлив.

По думите ти съдя,че след първото е*ане и ще ти е писнала.Надявам се да не е така.
    Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Да, живеем в несправедлив свят, но е глупаво да съсипваш нечия връзка при положение, че ще заминаваш скоро..
    Не знаех, че като някой се прибира в 9 е загубеняк..
    Не всеки иска като прилепите да излиза след залез слънце..
    Щом ти е толкова зор да бъдеш с момичето, покажи и, че имаш интерес

към нея, но я остави тя да поеме инициатива, защото пък може да обича гаджето си, което е загубеняк според твоите думи..
    А така като те гледам, надали ще ти е труден флиртът с нея..
    Човек, ако наистина има желание, ще намери и начин..
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

гледай го бе хаххахахахха

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Надявам се, че момичето няма да допусне грешката да зареже приятеля си заради някои като теб.

Не разделяй двойки,ако наистина я цениш този човек не му причиняваай това,те можи би са щастлими

Супер фен
    ее начи нашия голем плейбой не знае как да действа...
    ц ц

Град
    Към тези които се опитват да бъдат иронични и да се ебават с мен:дреме ми на инструмента

Относно съветите да я питам дали обича гаджето си и т.н.Това мен не ме интересува,не съм Миглена Ангелова.
    Знам,че това което е правя е гадно,но хич не ми пука,достатъчно са ме преебавали по какви ли не начини и знам,че някой ден пак ще ме преебат.Аз просто се забавлявам,нямам за цел да правя лошо на другите.Пък дори може да направя услуга на момичето,кой знае.

В днешно време хората които са над 16 години и се прибират в 9 от обществото са определяни като загубеняци.Не съм го измислил и аз,и аз съм бил "загубеняк".Тогава никой не ме е жалил,съответно аз не се чувствам задължен да не флиртувам с гаджето на пича след 9

Дали ще ми писне след 1-вото ебане,едва ли.Тя е наистина сладка,живее близо до нас,много ми харесва и страшно много ми допада.Ако не е гадна кучка бих помислил за нещо сериозно с нея дори,може да се връщам заради нея,това,че сега заминавам не означава нищо.
    Аз живея за мига,забавлявам се сега,взимам си сам това което ми харесва.А това момиче много ми харесва,луд съм по нея.
    Ще флиртувам с нея и никой не може да ме убеди в противното.Сега един познат ми каза да пребия гаджето й и всичко щяло да стане най-лесно.Като се замисля постъпката е отвратителна,ама всичко се улеснява след 2-3 шамара и тя остане сама и тогава се появя аз да се забавлява с мен или да ми плаче на рамото.Не ми се иска да става по този начин,тук съвестта ми се обажда.
    Затова готини форумци,който иска нека пише в темичката и да предлага добри и мирни варианти Нека правим любов не война

Град
    Бургас - там край морето
    Прав си за преебаването , че са те преебавали и пак ще те преебът...
    Пробвай с момичето .. зарибявай .. ако върже значи правиш услуга на пич-а , но трябва да знаеш че неможе да разчиташ на нея за сериозна връзка ,защото както е преебала него така може да преебе и тебе след време.. а влюбиш ли се става кофти ..
    Ако ти върже си я дръпни там .. прави кфот смяташ за добре с нея ,но не я изхвърляй като парцал накрая..
    Ако все пак си я хванеш за сериозна успех ...
    Аз самият съм преебан тия дни и съм в подобна ситуация на твоята (да не кажа същата) само че при мене е малко по-различно .. аз не познавам приятеля на момичето което харесвам в момента.. но и тя ме подлудява и както ти каза "като и видях крачетата откачих" и при мен е същото.. Ще опитам пък каквото стане..
    Иначе не смятам да я хващам за сериозна щото аз съм на 21 а тя е на 17 .. има още много хоцкане в нея , не искам да я забивам с дългосрочни връзки
    Не е важно че говорят зад гърба ти ... важно е когато се обърнеш всички да мълчат

Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    Той е загубеняк,прибира се всяка вечер в 9 часа,аз тогава излизам,

AHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAAAHAHAHAHAHAHAHAHH AHAHAHAHAHAHAHAA

мислех че си се очовелчил след баловете ала бала , какво ти става бе човека , примерно прибира се в 9 за да бачка , да свърши няква работа , да си почине защото ще става рано за даскало/работа а за теб е героиство че ходиш редовно на дискотека и бездеистваш , ти изобщо познаваш ли какво искат момичетата от един мъж

едит: 5 дни след като завърших даскало започнах работа (на 1 така че започваи и ти и остави момичето с момчето което си и е писано да е засега , като скъсат вземи си я
    За кой ли път ще се съглася с теб...

Цитирай Първоначално написано от lizzard_92
    Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    Той е загубеняк,прибира се всяка вечер в 9 часа,аз тогава излизам,

мислех че си се очовелчил след баловете ала бала , какво ти става бе човека , примерно прибира се в 9 за да бачка , да свърши няква работа , да си почине защото ще става рано за даскало/работа а за теб е героиство че ходиш редовно на дискотека и бездеистваш , ти изобщо познаваш ли какво искат момичетата от един мъж

едит: 5 дни след като завърших даскало започнах работа (на 1 така че започваи и ти и остави момичето с момчето което си и е писано да е засега , като скъсат вземи си я
    За кой ли път ще се съглася с теб...

мда... ся и аз като вечер се прибирам от работа и само уикенда излизам вечерта ше се окаже че съм загубеняк мисля да напусна работа, за да впечатлявам момичетата като излизам след 9

вампчо това не го праи загубеняк а иначе съвета ми към теб е да си пробваш късмета.. за трикчета - кво да ти кажа... може да си позволиш да направиш някой друг лек намек, след като е обвързана.. ако не покаже, че се дърпа, тогава вкарай малко мръсен хумор, секс и накрая може да те огрее..

Мега фен Аватара на babity
    Ц ц ц... едни "секси крака" са "може би любовта на живота ти"... Извинявай, ама щом си толкова убеден, че мацето ще е твое за какво са ти съвети от тук? Нали досега беше твърде успешен във "връзките" си, нали даваше съвети? Не се обиждай, ама изглежда сякаш нямаш толкова голяма нужда да ти даваме съвети, колкото да се похвалиш, че има яко маце на хоризонта и да си затвърдиш представата за себе си, че си голям плейбой. Хубаво... енджойвай се! Просто не е нужно да докладваш за всяко ново завоевание.

ем да прав си светът не е справедлив но както се отнесеш с връзката между тези двамата така ще се отнесат някой ден и с теб.недей да им се бъркаш освен ако тя ясно каже че те иска!
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Голям фен Аватара на CucAgMuH
    Град
    Архангелск, Русия
    Сега един познат ми каза да пребия гаджето й и всичко щяло да стане най-лесно.Като се замисля постъпката е отвратителна,ама всичко се улеснява след 2-3 шамара и тя остане сама и тогава се появя аз да се забавлява с мен или да ми плаче на рамото.
    При мен пък два-три шамара ще имат обратен ефект... просто ще си наместя почупените кокали и хич няма да ми дойде на ум да се отказвам от момичето. Ще седна да мисля пъклени планове относно физическото и психическото ти състояние, и в частност - влошаването им.

Пак премисли плана преди да излезеш открито на сцената
    Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.

My evul side ish powered by nostalgia... hush!

Цитирай Първоначално написано от babity
    Ц ц ц... едни "секси крака" са "може би любовта на живота ти"... Извинявай, ама щом си толкова убеден, че мацето ще е твое за какво са ти съвети от тук? Нали досега беше твърде успешен във "връзките" си, нали даваше съвети? Не се обиждай, ама изглежда сякаш нямаш толкова голяма нужда да ти даваме съвети, колкото да се похвалиш, че има яко маце на хоризонта и да си затвърдиш представата за себе си, че си голям плейбой. Хубаво... енджойвай се! Просто не е нужно да докладваш за всяко ново завоевание.
    +1 ти ни питаш кфо да правиш,а в същото време си си наумил нещо и никой не може да те разубеди.. Ми кфо кисниш тука за съвети,кат си зел правилното за теб решение действай Ма ако се окаже,че тя обича гаджето си,и си пада по неговия тип "загубеняци",а теб те сметне за самодоволен,нахален и нагъл курвар,който въпреки,че знае за връзката й,иска да я наебе и тн... Ти откъде си толко сигурен че тактиките ти и триковете ти работят безотказно при всички..Пък за мен тя тряя да е тъпа да заебе 6 месечна връзка,за единя флирт.. Ти (доколкото знам де) беше лудо влюбен в "любовта на живота ти''.после пък се фана с некфа "пикла" на 14.. са с тая,и тя стана "любовта ти",ясни са ми такива.. Ако не искаш нещо по-сериозно,недей само да й объркваш нещата там...
    LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си