- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Намерих каквото търсих, обаче...
Ами намерих перфектното секси момиче,което ме превръща в секс маниякЕлегантна,сладка,перфектна та визия за моите стандарти.На шега се запознах с нея,оказа се и добро момиче,свесна и забавна.Всичко тип топ,обаче тя си има гадже с което ходи 6 месеца.Аз толкова дълга връзка не съм имал
Не ме бърка,че си има гадже,по-лошото е,че познавам момчето.Живее в моя квартал,момичето пък живее на квартира близо до нас,което е идеално за мен(ама наистина е много яко това,че е на квартира)
Тя е на 17,гаджето й също.Той е загубеняк,прибира се всяка вечер в 9 часа,аз тогава излизам,а приятелката му няма какво да прави и виси в кафето където и аз.Онзи ден ми се стори,че е разочарована от това,че той се прибира рано,не изглеждаше много привързана към него и леко отегчена от дългата им връзка.Той е добро момче,познавам го,но изглежда не и създава тръпка,тя обаче ми се струва палавница и купонджийка.
А както казах,това момиче много ме кефи,мислех си да не правя глупости да взимам на малкия гаджето,обаче тя ме кефи страшно много,а и живеем в несправедлив свят
Реших аз,ще му взема гаджето,въпреки,че скоро заминавам.Просто много искам това момиче и знам,че няма да е така трудно да я спечеля.
Ситуацията е деликатна и не трябва да правя глупости,защото аз съм на 19,а тя и гаджето и са по на 17.Освен това всички в това кафе където се събираме се познаваме.
Усещам обаче с това момиче ще ни е много готино,снощи забелязах,че и аз съм и симпатичен,привличаме се поне визуално.А когато и гледах дългите секси крака,точно до мен направо полудях.Създава ми страшна тръпка тая сладурана
Някакви идеи как да се сближим с нея и да се усамотим от хората,които ни познават,за да се сближим още повече с нея.Ясно ми е,че тя няма да си рискува 6 месеца връзка заради 1 флирт с мен,важното е да и създам приятни емоции,да и покажа,че може да разчита на мен и е готино с мен.Тогава тя ще е моя![]()
Някакви идеи и съвети?![]()
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес