.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 54
    vamp написа:
    Сега един познат ми каза да пребия гаджето й и всичко щяло да стане най-лесно.Като се замисля постъпката е отвратителна,ама всичко се улеснява след 2-3 шамара и тя остане сама и тогава се появя аз да се забавлява с мен или да ми плаче на рамото.
    пфффф да бе да Та кат прибийш нейния тя ще те заобича така ли СЕ едно някой да пребие гаджето ми и аз да му се възхищавам и да му се метна на врата.. МОе само да се отврати от тебе с бой нещата не се решават
    LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..

vamp написа:
    Сега един познат ми каза да пребия гаджето й и всичко щяло да стане най-лесно.Като се замисля постъпката е отвратителна,ама всичко се улеснява след 2-3 шамара и тя остане сама и тогава се появя аз да се забавлява с мен или да ми плаче на рамото.
    пфффф да бе да Та кат прибийш нейния тя ще те заобича така ли СЕ едно някой да пребие гаджето ми и аз да му се възхищавам и да му се метна на врата.. МОе само да се отврати от тебе с бой нещата не се решават

vamp написа:

сорка за 3те отговора нешо нета с е ебаа

Пич, спри да мислиш като 15 годишен. Едно твое мнение не съм прочела, което да не е натъпкано с глупости. Щял да го бие моля ти се...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Пич, спри да мислиш като 15 годишен. Едно твое мнение не съм прочела, което да не е натъпкано с глупости. Щял да го бие моля ти се...
    Ще го бие. Мърляч на 19, ако го хвана такива шамари ще му отпукам, че седмица след това искри ще му излизат от очите. Тая държава все такива измислени бойци ражда.

Иначе по темата - не виждам защо да не пробва. Ако момичето харесва приятеля си, ще го отреже, ако не го харесва - ще го приеме, което ще е добре за всички. Те двамата ще са щастливи в чукането (евентуално дългата си връзка), а другото момче трябва да се радва, че се е отървало от неистинските отношения. Както казват хората - it's a win-win situation.
    Another version of the truth

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Според мен най-добре остави момичето да си е с приятела и да са си щастливи. Колкото и да ти изглежда смахнат, за нея може да е страхотен. Това че е секси явно ти влияе в повече и като всяко момче не мислиш трезво. Пък и след като ще заминаваш, защо трябва само да създадеш неприятности между тях.
    Където и да отриваш, там може да си харесаш друга с по-дълги и хубави крака..
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Мега фен
    Въпрос на чест е,man ! ти си 2 години по-голям от него..и да ти се опре с 1-2 юмрука е долу...ако исакш момичето,взимай я !

Цитирай Първоначално написано от sladkъ_mackъ
    vamp написа:
    Пълен нещастник е тоя..

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Никога не съм разбирала как може хора с тотално различни характери да имат дълги връзки... Аз също седя до късно навън и повярвай ми ако имах гадже и то се прибираше в 9 и е на 17 ... Нямаше и една седмица да изтрая

Животът е адът описан в Библията!

Град
    Dreamland Varna
    Оф защо пък ще биеш гаджето и ? Защото бил 'загубеняк' и се прибирал в 9 ? Еми тя щом е с него значи си го харесва и точка. Я недей да се бъркаш във взимоотношенията на хората бе, бахти.
    Ще развалиш всичко и накрая ще си тръгнеш. Тъпак такъв.
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Мега фен Аватара на sasha_90
    А на теб приятно ли ще ти е някой да ти отмъкне гаджето?
    Остави момичето намира.Ако имаше чувства към теб да беше зарязала нейното момче и да беше те потърсила.Явно обича и държи на гаджето си.Не им разваляй връзката и без това скоро заминаваш.

Град
    Sofia
    Абе имам чуството че темата е ебавка...

Или пък тоя наистина си вярва...
    Абе авторе... ела отмъкни моето гадже... и аз на 19, ела и ме пребий... и после ми я отмъкни...

хахахаа loser

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Наистина се смях на това, че ако пребиеш гаджето й ще се разделят...

Град
    там където мечтите стават реалност
    Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    Наистина се смях на това, че ако пребиеш гаджето й ще се разделят...
    Ми просто ми го дадоха като идея,обаче е подлярска постъпка и няма да я направя.Идеята беше бам няколко шамара и да му кажа да скъсат,той спича,късат,тя е сама и се появявам аз да я утешавам.Ето сценария за новата серия на Дързост и красота.Това е тъпо,не е мой стил.Просто ще се изложа ако нашамара 17 годишен заради едно момиче и тя накрая не ми пусне,тогава е голям позор.

Така,до тук какво стана с момичето:Говорим си по скайп понякога,говорим си в кафето.Снощи гаджето й пак си замина,тя остана,аз се майтапех с нея,тя се усмихваше,после я галех,тя не ми се дърпа.Когато един от квартала ми каза "Остави на Росен гаджето бе",аз му казах "Гледай си работа",а тя се направи,че нищо не е чула.После пак я галих,тя не се дърпа,усмихва се.
    Дотук добре,това означава,че с още малко старание и правилния действия ще е моя.Кофти,че много приятели на гаджето и видяха снощи какво става и ако някой му каже,оня ще вземе да й се кара,тя може да започне да се дърпа и т.н.
    Проблема е,че вече не знам какво да правя.Не ми идва нищо наум как да я впечатля.Не я познавам добре и не знам що за човек е.Освен да импровизирам друго не се сещам.Някой да ме посътва нещо?
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Голям фен Аватара на CucAgMuH
    Град
    Архангелск, Русия
    Ако приятелят й започне да се й се кара, веднага ще събуди чувството й за "свобода". А това ще ти е от полза, повярвай ми... Просто прекарвай повече време с нея, изнерви го до крайност, накарай го да постъпва глупаво и прибързано... когато започне да се търкаля по наклонената плоскост на грешките, просто му увеличи началната скорост с един точен и прецизен шут отзад
    Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.

My evul side ish powered by nostalgia... hush!

Фен
    Град
    the world is mine ~
    а ако пича е психопат и разбере какво готвиш на приятелката му? ... ще изядеш ТРЪБА в главата юнаккккк !
    Майтап ли ? По-сериозен съм от инфаркт!

Град
    Цитирай Първоначално написано от niquetamere
    а ако пича е психопат и разбере какво готвиш на приятелката му? ... ще изядеш ТРЪБА в главата юнаккккк !
    все ми е тая,живеем веднъж и не се давам без бой.
    Сисадмин,прав си както винаги,това ме навежда на мисълта да бъда по-нагъл.Следващия път ако я галя пред него и бъда по-настоятелен,по този начин го изнервя и той после почне да и се дърпа и сърди дали ще е в моя полза?
    Аххх тези дълги крака,скоро ще ги сложа на раменете си...
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Цитирай Първоначално написано от vamp
    Сисадмин,прав си както винаги,това ме навежда на мисълта да бъда по-нагъл.Следващия път ако я галя пред него и бъда по-настоятелен,по този начин го изнервя и той после почне да и се дърпа и сърди дали ще е в моя полза?
    Heheh i kakvo li shte stane,ako nqkoi den nqkoi proloji syshtata taktika,sprqmo tvoeto gadje...Dali i neinite kracheta shte sa na negoviq vrat sled tova...
    A qui

Град
    Цитирай Първоначално написано от Erica
    Цитирай Първоначално написано от vamp
    Heheh i kakvo li shte stane,ako nqkoi den nqkoi proloji syshtata taktika,sprqmo tvoeto gadje...Dali i neinite kracheta shte sa na negoviq vrat sled tova...
    Не мисля,че бих го позволил,не знам дали и ако тоя пич не беше нахакан смотаняк,а някой тарикат дали и аз щях да си го позволявам.Мисълта ми е,всяко действие се върши според възможностите Между другото един се опита да качи краченцата на бившата ми на раменете си,но си остана с опита...

Мега фен Аватара на babity
    Ето затова не ви разбирам вас, мъжете... И к'во...? Толкова труд за едни красиви крака и един тек... Прекалено малко ми се струва...

Цитирай Първоначално написано от babity
    Ето затова не ви разбирам вас, мъжете... И к'во...? Толкова труд за едни красиви крака и един тек... Прекалено малко ми се струва...
    Kakto kazva edin priqtel : "Gledash lyskava opakovka i mislish,che e shokolad,a pyk kato go otvorish - vytre marcipan."
    A qui

Град
    Behind You... BOO o_O
    Тяяя тази дългокраката мадама или е момиче за почти всеки и няма да си единственият, а пореден 3-ти... или е глупава

ама... нали целта на безцелният ти живот е да се ширят въпросните крачка на раменете ти... интересно ми е да проследя развитието на действието

Град
    Цитирай Първоначално написано от Manic_Panic
    Тяяя тази дългокраката мадама или е момиче за почти всеки и няма да си единственият, а пореден 3-ти... или е глупава

ама... нали целта на безцелният ти живот е да се ширят въпросните крачка на раменете ти... интересно ми е да проследя развитието на действието
    И на мене ми е интересно защото 1-вата вечер бях луд по това момиче и манията да я имам не ме оставяше,сега не чак толкова,защото заминаването ми се потвърди и си е заигравка,а графика ми все е пълен
    Снощи дори не я видях,тази вечер пак съм зает,но пък ми дойдоха някои нови идеи

Не,дългокраката мадама е леко лигава,но е скромна и сладка,изкусителка да го кажем.С подходящото гадже може да стане чалга певица или манекенка дори Обаче тя ходи с един педерастичен галош,дори последния път я питах как може да ходи с такъв педерас и той само да и се сърди,тя каза "Абе остави".Според мен още е неопитна и не е намерила нещо по-добро.

Супер фен
    абе прошляк още ли баламосваш дечурлигата тук с измислените си истории, дори и да не са така измислени кой го е*е за ежедневните ти глупости?

пък тва дали излизаш след 9 не те прави пич, и аз излизам 3 пъти в седмицата, ама защото някои хора имат важни работи да вършат като например да изкарват пари - а лигльовци (щото си такъв, и ревльо даже) си мислят че са големи играчи като всеки ден им дават по 10 кинта я мама, я тате да висят на кафе след разбираш ли 9 ц ц, голема си работа направо...
    без да искам да те обидя разбира се, но така изглежда -земи се спри малко, пък като я спечелиш ела пак и се похвали ако искаш, не че някой му пука. ама да ти четеме размислите тука е бати тъпото, пък и щял да бие - гледай да не те набият тебе

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си