Към тези които се опитват да бъдат иронични и да се ебават с мен:дреме ми на инструмента

Относно съветите да я питам дали обича гаджето си и т.н.Това мен не ме интересува,не съм Миглена Ангелова.
Знам,че това което е правя е гадно,но хич не ми пука,достатъчно са ме преебавали по какви ли не начини и знам,че някой ден пак ще ме преебат.Аз просто се забавлявам,нямам за цел да правя лошо на другите.Пък дори може да направя услуга на момичето,кой знае.

В днешно време хората които са над 16 години и се прибират в 9 от обществото са определяни като загубеняци.Не съм го измислил и аз,и аз съм бил "загубеняк".Тогава никой не ме е жалил,съответно аз не се чувствам задължен да не флиртувам с гаджето на пича след 9

Дали ще ми писне след 1-вото ебане,едва ли.Тя е наистина сладка,живее близо до нас,много ми харесва и страшно много ми допада.Ако не е гадна кучка бих помислил за нещо сериозно с нея дори,може да се връщам заради нея,това,че сега заминавам не означава нищо.
Аз живея за мига,забавлявам се сега,взимам си сам това което ми харесва.А това момиче много ми харесва,луд съм по нея.
Ще флиртувам с нея и никой не може да ме убеди в противното.Сега един познат ми каза да пребия гаджето й и всичко щяло да стане най-лесно.Като се замисля постъпката е отвратителна,ама всичко се улеснява след 2-3 шамара и тя остане сама и тогава се появя аз да се забавлява с мен или да ми плаче на рамото.Не ми се иска да става по този начин,тук съвестта ми се обажда.
Затова готини форумци,който иска нека пише в темичката и да предлага добри и мирни варианти Нека правим любов не война