Цитирай Първоначално написано от babity
Ц ц ц... едни "секси крака" са "може би любовта на живота ти"... Извинявай, ама щом си толкова убеден, че мацето ще е твое за какво са ти съвети от тук? Нали досега беше твърде успешен във "връзките" си, нали даваше съвети? Не се обиждай, ама изглежда сякаш нямаш толкова голяма нужда да ти даваме съвети, колкото да се похвалиш, че има яко маце на хоризонта и да си затвърдиш представата за себе си, че си голям плейбой. Хубаво... енджойвай се! Просто не е нужно да докладваш за всяко ново завоевание.
+1 ти ни питаш кфо да правиш,а в същото време си си наумил нещо и никой не може да те разубеди.. Ми кфо кисниш тука за съвети,кат си зел правилното за теб решение действай Ма ако се окаже,че тя обича гаджето си,и си пада по неговия тип "загубеняци",а теб те сметне за самодоволен,нахален и нагъл курвар,който въпреки,че знае за връзката й,иска да я наебе и тн... Ти откъде си толко сигурен че тактиките ти и триковете ти работят безотказно при всички..Пък за мен тя тряя да е тъпа да заебе 6 месечна връзка,за единя флирт.. Ти (доколкото знам де) беше лудо влюбен в "любовта на живота ти''.после пък се фана с некфа "пикла" на 14.. са с тая,и тя стана "любовта ти",ясни са ми такива.. Ако не искаш нещо по-сериозно,недей само да й объркваш нещата там...