.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 64 от общо 64
    Не готвя.Не ме карат

Не..само понякога мама ме пита дали искам да й помогна, защото понякога когато не ме извика да и помогна и леко се цупя така...ама да не си помислите нещо..просто, защото нямах какво да правя и съм и казала на мама да ме вика и затова иначе не съм й била сърдита само викам УФф..и тъй, но нищо друго..Не - не ме карат да готвя..
    youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..

Супер фен Аватара на girl91
    Не ме карат, а и аз не мога да готвя. Има друг човек, който да я върши тази работа. Аз мога само да помагам

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Да,мен ме карат,но понякога готвя и по собствено желание
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Повече от фен Аватара на plamka
    Пф не, мн рядко баща ми ме ядосва и такъв иска да сготвя нещо ама то е колкото да не кисна пред компа само. Иначе да чистя, подреждам и да мия чинии - охо.

Град
    Montreal, CA
    Ми майка ми само ако ме накара нещо,да помогна за да се сготви иначе основното тя си го върши..
    Попринцип често чувам от кухнята: "Карии,обели картофите!'

Не ме карат да готвя,готвя само ако имам желание .Но пък доста често ме карат да мия чинийте,а това ми е най-омразното .

Голям фен
    не ме карат,но аз обичам да готвя и готвя често....

Голям фен Аватара на Ice
    По-скоро се опитвам.Когато мама е изморена и помагам в кухнята, а тя само стой и ме наблюдава.Все пак трябва вече да се науча да готвя.
    Everything happens for a reason..

Не,че ме карат,аз сама се навивам да готвя.Все пак съм момиче,а и като се изнеса някой ден от тук,трябва да мога сама да се справям с пране,готвене и т.н.,а не да чакам майка ми да дойде и да ми сготви

Град
    Лондон
    Ne me karat, az si gotvq po svoe jelanie. Osobeno zakuska i obqd maika nikoga ne mi e gotvila az vinagi sama si pravq, i dobre 4e e bilo taka 4e da ne se nau4a da 4akam na neq vse da mi gotvi. Ve4erqta maika gotvi sama (mn obi4a da gotvi i zatova ne mi dava). Ina4e gotvq za vsi4ki osobeno prez denq ako sa vka6ti i vinagi im haresva. Az ne gotvq po recepti nikoga, vinagi si gi izmislqm i mnogo im haresva, daje se slu4va da si sgotvq i te da mi go izqdat bez da mi ostavqt
    Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...

да ама аз немога

Не не ме карат.То ако ме оставят да готвя скоро ще им трябва нова кухня...
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си