- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- карат ли ви?
Не готвя.Не ме карат
Не..само понякога мама ме пита дали искам да й помогна, защото понякога когато не ме извика да и помогна и леко се цупя така...ама да не си помислите нещо..просто, защото нямах какво да правя и съм и казала на мама да ме вика и затова иначе не съм й била сърдита само викам УФф..и тъй, но нищо друго..Не - не ме карат да готвя..![]()
youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..
Не ме карат, а и аз не мога да готвя. Има друг човек, който да я върши тази работа. Аз мога само да помагам![]()
Да,мен ме карат,но понякога готвя и по собствено желание![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Пф не, мн рядко баща ми ме ядосва и такъв иска да сготвя нещо ама то е колкото да не кисна пред компа само. Иначе да чистя, подреждам и да мия чинии - охо.![]()
Ми майка ми само ако ме накара нещо,да помогна за да се сготви иначе основното тя си го върши..
Попринцип често чувам от кухнята: "Карии,обели картофите!'![]()
Не ме карат да готвя,готвя само ако имам желание.Но пък доста често ме карат да мия чинийте,а това ми е най-омразното
.
не
не ме карат,но аз обичам да готвя и готвя често....
По-скоро се опитвам.Когато мама е изморена и помагам в кухнята, а тя само стой и ме наблюдава.Все пак трябва вече да се науча да готвя.![]()
Everything happens for a reason..
Не,че ме карат,аз сама се навивам да готвя.Все пак съм момиче,а и като се изнеса някой ден от тук,трябва да мога сама да се справям с пране,готвене и т.н.,а не да чакам майка ми да дойде и да ми сготви![]()
![]()
Ne me karat, az si gotvq po svoe jelanie. Osobeno zakuska i obqd maika nikoga ne mi e gotvila az vinagi sama si pravq, i dobre 4e e bilo taka 4e da ne se nau4a da 4akam na neq vse da mi gotvi. Ve4erqta maika gotvi sama (mn obi4a da gotvi i zatova ne mi dava). Ina4e gotvq za vsi4ki osobeno prez denq ako sa vka6ti i vinagi im haresva. Az ne gotvq po recepti nikoga, vinagi si gi izmislqm i mnogo im haresva, daje se slu4va da si sgotvq i te da mi go izqdat bez da mi ostavqt![]()
Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...
да ама аз немога![]()
Не не ме карат.То ако ме оставят да готвя скоро ще им трябва нова кухня...![]()
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en