.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

тампони tampax с пластмасов апликатор

Незнам темата дали е за тук, но я слагам тук.Та темата е малко тъпа, но само искам да попитам има ли някой от Пловдив-Кичука, който да знае къде се пробават тампони tampax с пластмасов апликатор?Аз преди един месец ги търсих, но не ги намерих. Просто питам, защото са с апликатор и са за по лесна употеба, а май ще ми трябват за морето.

oshte sam malka i ne izpolzvam no zashto ne si vzemesh o.b (sorryama postoqnno mi se precakva BP)
    Бях на 7-8 г. когато живях срещо лудницата,дойдоха 10-11г. и вече живея срещо нас!

Цитирай Първоначално написано от pufi_kz
    oshte sam malka i ne izpolzvam no zashto ne si vzemesh o.b (sorryama postoqnno mi se precakva BP)
    Ами аз обиколих преди малко всички аптеки, които знам и била ама нямаше и си взех о.б.

Цитирай Първоначално написано от mi6lenceto17
    Аптеката,а също има и в по-големите магазини пр.BILLA,Фантастико,Европа и т.н.
    НЯМА В БИЛА И В СУПЕР МНОГО АПТЕКИ ПРОВЕРИХ!

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Е най-добрия ми приятел е от Пловдив и този квартал, но едва ли знае. Аз съм от София - тук ги има в повечето големи аптеки.

Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    Е най-добрия ми приятел е от Пловдив и този квартал, но едва ли знае. Аз съм от София - тук ги има в повечето големи аптеки.
    е да в София всичко има Не е чесно в Пловдив претърсих всичко и нищо Ама няма нищо ще си ползвам о.б. и тва е.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си