.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Работа на морето?

Хора предложете някаква работа на морето, моля ви!!! правя 16 на 24 август. Моля ви дайте някой телефон, че съм се навил много яко да ходя да бачкам. Благодаря предварително!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Нямаш 18 години, такаче явно единственото, което можеш да бачкаш на морето е да раздаваш флайери..
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

миличка не ми давай акъл моля ти се...... въпроса е къде, дали мога вече съм проверил и съм се запознал с темата...

Голям фен Аватара на o0ps
    Цитирай Първоначално написано от H0lyGanGs7eR
    миличка не ми давай акъл моля ти се...... въпроса е къде, дали мога вече съм проверил и съм се запознал с темата...
    Еми явно не си проверил, защото не можеш да работиш, ти даже и 16 нямаш... Хъх че и не ми давай акъл ще вика, пффф аман от разбирачи...

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя

Re: Работа на морето?

Хора предложете някаква работа на морето, моля ви!!! правя 16 на 24 август. Моля ви дайте някой телефон, че съм се навил много яко да ходя да бачкам. Благодаря предварително!

Само не ми дръж такъв тон
    Каза да ти предложим някаква работа и аз го направих
    Ама, че си неблагодарник
    Не стига, че си и малолетен и никой няма да те иска на работа, ама и

всичко знаеш..
    Ок, да видим къде ще почнеш бачкане и колко ще си доволен...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Непълнолетен е.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    И вече е средата на сезона.Аз съм на 18 и ми отказаха миналата седмица, затова че не мога да тръгна веднага.
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Къде пък се пратих и аз да търся информация . Пишете в гугъл работа за малолетни и ще ви излезе частта от кодекса на труда, където са описани всички нужни документи. Отново да повторя за не разбралите : ТЕМАТА НЕ Е ДАЛИ МОГА ДА РАБОТЯ , А КЪДЕ ДА РАБОТА!

ПП: милото(любезно) момиченце, я се осъзнай малко пишем във форум и да искам няма как да ти държа какъвто и да искам тон.

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Къде пък се пратих и аз да търся информация . Пишете в гугъл работа за малолетни и ще ви излезе частта от кодекса на труда, където са описани всички нужни документи. Отново да повторя за не разбралите : ТЕМАТА НЕ Е ДАЛИ МОГА ДА РАБОТЯ , А КЪДЕ ДА РАБОТА!

ПП: милото(любезно) момиченце, я се осъзнай малко пишем във форум и да искам няма как да ти държа какъвто и да искам тон.
    Оффф кой работодател мислиш, че ще се занимава да оправя документи на нямащо даже и 16 години момче, като може да вземе преспокойно 18-25 годишно момче/момиче, което е имало по-голям житейски опит, а може би и в самата длъжност.Да не говорим, че според мен 15 годишен няма да може да се оправи, на морето.Отделно ти трябва квартира и т.н.И не на последно място, за каквато и да била работа по морето ти трябва перфектен английски, а в повечето случаи и разговорен руски.
    Anyway...
    Успех с намирането на работа.
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

И аз си помислих , че можеш да раздаваш флайери , но щом нямаш 16 дори никой няма да те вземе . Не си проверил както трябва !

Е, ти дори и 16 нямаш ... къде се вреш да работиш?1
    Тъй красиви, тъй наивни,
    плискат по всяка капандура.
    И докато наливат тъй проливни,
    виждаш всичко друго колко малко струва....

Супер фен Аватара на fake
    ^пълни глупости говорите. миналата година бях на 17 и цяло лято работих без абсолютно никакви документи(даже без здравна книжка), така че не се опитвайте да втълпите на някого, че по морето искат документи. искат евтина работна ръка, каквато сме ние, друг е въпроса, че е унизително по морето да работиш за примерно 300 лева, а цял ден да си скъсваш задника от тичане.
    можеш да бъдеш барман или сервитьор, там са парите, също продавач на някви сладоледи/пуканки/царевица, оператор в комп.зала и каквото още се сетиш, не изискващо кой знае каква професионална квалификация.

поне един език е желателно да знаеш, а квартирата в повечето случаи се осигурява от работодателя, ако не - има квартири за персонал за по 5 лева на вечер, но трудно ще си намериш сам, трябва чрез познати.
    Boots and braces don't make racists!

Град
    при мама
    незнам преди,но тази година ще има яко проверки за документи,а така като гледам ти нямаш 16
    ;]

Супер фен Аватара на rakiQ
    ПРОДАВАЙ ПО ЦЯЛ ДЕН ЦАРЕВИЧКА НА ПЛАЖА

Имам познат, който преди 2-3седмици навърши 16 и работи като пиколо в хотел от 2месеца. Тука само се чудят как да си намерят някой да работи.
    Но в хотел по-трудно ще си намериш вече работа, освен нещо като сервитьор/барман в ресторант. Иначе продавач да искаш да си.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

ами и аз знам, че се търси много работна ръка, ама нямам контакти и....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си