- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нормално ли е всеки ден да си бия чикии?
|Първоначално написано от best_buy
muxaaxaxxaaxaxxaaxaxxa bro по тая логика тря вече да сум напулнил цистерна .. не става вапрос от чекии .. кви кофи ми расправяш стига плаши момчето![]()
![]()
![]()
![]()
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
Не съм чел коментарите преди мен, но все пак ще си позволя да коментирам. Хормоните те блъскат, нормално е. Скоро започнах да водя полов живот и забелязах, че след като правя секс въобще не ми се бият чекии. Просто нямам нужда, освен това секса е ъпгрейд на чекиите, така че моя съвет е да се ъпгрейдниш!Намери си приятелка и правете секс, тогава ще ограничиш лъскането...
Първоначално написано от nikemilov
![]()
![]()
![]()
+1
Чекията е за удоволствие, а секса за престиж! Секса е за аматьори, чекията калява!Първоначално написано от nikemilov
Добър старт!Първоначално написано от TomHanks
![]()
Това в кръга на шегата, иначе аз предпочитам секс, но не винаги имаме възможност. Тогава съм на ръчна скорост!Първоначално написано от TomHanks
![]()
Мерси приятел!Първоначално написано от plmn``
Закво ти е секс бре? Да се потиш като копач на нивата!Първоначално написано от nikemilov
![]()
Е да, прав си, ама като се самозадоволявам не правя удоволствие на ръката, нито пък тя е топла и влажна, така че предпочитам секса.Първоначално написано от TomHanks
![]()
Кой ти е пуснал мухата, че и жените трябва да изпитват удоволствие от секса?Първоначално написано от nikemilov
![]()
ЕГОЙСТ!Първоначално написано от TomHanks
![]()
![]()
Да не се засегна?Първоначално написано от romantika_f_13
За теб може да направим изключение
![]()
не знам дали е нормално за мъжете, но аз поне веднъж на ден се самозадоволявам, не знам защо но не мога да свърша с момче, единсвено ако си го направя сама, явно не съм попаднала на точния човек![]()
Нормално е брато![]()
Greek music makes me lose my mindddd...
Според мене това няма никво значение 'щото като го правиш си доставяш удоволствие само на себе си, а щом ти е кеф можеш да си го правиш по колкото искаш на ден. Пък и ти можеш да си го правиш по повече, но да не казваш...Както и да е, няма нищо ненормално щом става дума за удоволствие
![]()
След седмата бира всички са еднакви!
хах прочетох внимателно всички мнениябеше ми много смешно... а сега относно лъскането.. да ти кажа по 1 на ден е перфекнто .. ако прекалиш може да имаш лек дискомфорт ... тоест **** ще те боли... намери си приятелка и няма да имаш нужда от лъскане.. уверявам те!
Първоначално написано от pi4agata93
emi lqgai si predi da se stumni be man![]()
![]()
не е нормално момче , всеки ден да си прайш чекии . спри се малкона 14 години си де викат хората
. ще станеш мноо клиощав кат пораснеш и щи са изтърка бубата
no such movies
Не става само с лъскане...трябва и акъл.
Намери си някакво друго занимание![]()
Първоначално написано от Liar
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Давай точно така ... след време ще си се сдобил с много мускули ...
![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
няма чикибоец които да има и мускули ! не се праят мускули от чекии освен ако не си Чък Норис !
no such movies
Ти пък от къде знаеш,той може да има .. да е някой уникален човек,който така си прави тренировката ..Първоначално написано от PsychoHoliday
![]()
![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98