- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нормално ли е всеки ден да си бия чикии?
![]()
![]()
![]()
не направо онемях....... НЕ естествено че по 2 пъти трябва това вече ще е нормално
![]()
бе .. много е за него мисля дори по 1 път дневнона седмица 2 3 му стигат
измисли си някви др забавления пишката ти не е за 1 ден
някой ден ще съжеляваш че си се износил от малък
![]()
no such movies
Не знам до колко това е истина,но така ми каза г-жата по биология.Това с кофата беше да добиете представа горе долу какво е количеството.Иначе best_buy казано на твой език - да,ако прекалява кофата ще свърши и докато порасне може да е станал и стериленПървоначално написано от dantro
![]()
kogato bqh na tvoite godini az su6to vsqka ve4er absuliutno vsqka ve4er go praveh,koeto e normalno kato se ima napredvit 4e sega navlia6 v pubertet i sexualnoto ti jelanie se usilva sus vseki izminal den.nqma ot kakvo da se pritesnqva6 i ti kazvam 4e e NAPULNO normalno da go pravi6 vsqka ve4er.sled vreme 6te si nameri6 priqtelka sus koqto moje bi 6te utoli6 tazi sexualna nujda![]()
Нали знаеш че от чикии най-големи мусколи се правят , само гледай една вечер с дясната другата с лявата . Иначе лошо няма бе , кое му е лошото . Само че имаше една тема в този Раздел ли е кво е "Секс" не го знам - за едно момиче на 14 дето му се правило секс , ами вземайте се......![]()
„След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев
пич блъскай си ако щеш на всеки час , да не ти пука , който квото ти каже не му се давай , а хващай патлака и започвай![]()
emi az s1m 3 godini po golqm, mene 6te me zeme6 li... polu4ava6 multifunkcionalen m1j - vsi4ko v edno. ako iska6 kaji, na liniq s1m , ama trq da prati6 pic 6toto da ti kaja 4esno ne s1m mazohistПървоначално написано от Liar
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Слизаш една надолу,ляв мигач и изподветрената страна
Абсолютно нормалнопросто си загорял
Ако скочиш ти...
...Скачам и аз
Ее според мене ..е нормалноо обаче я си намери някое момиче..да почнеш да праиш и другоо..![]()
![]()
![]()
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
Първоначално написано от PsychoHoliday
+1
To love is easier than to prove your love!!!
bate ne se kosi s trenirovkite si naprednal baqkoq ti padne gorko i
![]()
[Нема правда,нема ред-вадим к*ро и наред!]
Ahh kakyv malak gaden chikidjiq...
Kupi si naduvaema kukla da raznoobrazqvash malko...
и да ти продължавай така и нема да мое ти стане след време и в ехтремни ситуации![]()
Кат имаш нужда - праскай на воля - не е вредно![]()
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
Пич супер си![]()
няма от какво да се притесняваш нормално е
и аз уж съм срамежлив като тебе ама се оправям
пожелавам ти успех с момичетата
MaLkO_SlAdKo_MoMcHeNcE !!! :*
az imam su6tiq problem i ot 3 4 meseca se opitvam da gi smukna pone 1-2 na sedmica![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Взимаш даската за рязане ножа и си ти![]()
![]()
![]()
Събрали се Абрамович, Дрогба, Лампард и Тери да играят белот. Абрамович е под ръка и пуска осмак купа. Тери връща спатия, Дрогба дава пика, а Лампард - каро. Абрамович пита: Е момчета нямата ли купи??Емиииии не..... те купите са в Манчестър !!!
Мале брато аз съм като тебе 1:1 само като изклю4им 4е аз си имам приятелка ина4е и аз съм съ6тия манякможе си напраим некои клуб
Ми нормално е...като сметнем и тва че нямаш гадже...![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
![]()
![]()
Все пак си мъж така че .. продължавай все така
"ехоо на 14 си .... " е какво като е на 14 бе ? Чикиите са най-безобидния и безвреден начин да се задоволи сексуалния глад на човек.
Еми ако няма кой да ебеш възможно е и да праскаш секи ден чекиии...
Иначе ако имаш и др работа няма да е така...![]()
![]()