.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 110
    не направо онемях....... НЕ естествено че по 2 пъти трябва това вече ще е нормално

бе .. много е за него мисля дори по 1 път дневно на седмица 2 3 му стигат измисли си някви др забавления пишката ти не е за 1 ден някой ден ще съжеляваш че си се износил от малък
    no such movies

Цитирай Първоначално написано от dantro
    Цитирай Първоначално написано от best_buy
    Цитирай Първоначално написано от deadman_
    Значи това е напълно нормално,но ако можеш се сдържай малко,защото спермата си има определено количество(някъде около една пълна кофа).А имай предвид,че при изпразване изхвърляш сперма колкото да напълниш една орехова черупка.Така,че сам си направи сметка..
    xaxaxax Това ме разби , значи имаме кофи със смерма и като се изпразваме някой ден ще свърши тая кофа ли ???
    |

muxaaxaxxaaxaxxaaxaxxa bro по тая логика тря вече да сум напулнил цистерна .. не става вапрос от чекии .. кви кофи ми расправяш стига плаши момчето
    Не знам до колко това е истина,но така ми каза г-жата по биология.Това с кофата беше да добиете представа горе долу какво е количеството.Иначе best_buy казано на твой език - да,ако прекалява кофата ще свърши и докато порасне може да е станал и стерилен

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    kogato bqh na tvoite godini az su6to vsqka ve4er absuliutno vsqka ve4er go praveh,koeto e normalno kato se ima napredvit 4e sega navlia6 v pubertet i sexualnoto ti jelanie se usilva sus vseki izminal den.nqma ot kakvo da se pritesnqva6 i ti kazvam 4e e NAPULNO normalno da go pravi6 vsqka ve4er.sled vreme 6te si nameri6 priqtelka sus koqto moje bi 6te utoli6 tazi sexualna nujda

Нали знаеш че от чикии най-големи мусколи се правят , само гледай една вечер с дясната другата с лявата . Иначе лошо няма бе , кое му е лошото . Само че имаше една тема в този Раздел ли е кво е "Секс" не го знам - за едно момиче на 14 дето му се правило секс , ами вземайте се......
    „След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев

пич блъскай си ако щеш на всеки час , да не ти пука , който квото ти каже не му се давай , а хващай патлака и започвай

Цитирай Първоначално написано от Liar
    Еее,ако беше с две годинки по-голям щях да те взема.Сори оставаш на чекии
    emi az s1m 3 godini po golqm, mene 6te me zeme6 li... polu4ava6 multifunkcionalen m1j - vsi4ko v edno. ako iska6 kaji, na liniq s1m , ama trq da prati6 pic 6toto da ti kaja 4esno ne s1m mazohist
    Слизаш една надолу,ляв мигач и изподветрената страна

Абсолютно нормално просто си загорял
    Ако скочиш ти...

...Скачам и аз

Ее според мене ..е нормалноо обаче я си намери някое момиче..да почнеш да праиш и другоо..
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

Цитирай Първоначално написано от PsychoHoliday
    бе .. много е за него мисля дори по 1 път дневно на седмица 2 3 му стигат измисли си някви др забавления пишката ти не е за 1 ден някой ден ще съжеляваш че си се износил от малък

+1
    To love is easier than to prove your love!!!

bate ne se kosi s trenirovkite si naprednal baq koq ti padne gorko i
    [Нема правда,нема ред-вадим к*ро и наред!]

Прекалено глупав въпрос

Ahh kakyv malak gaden chikidjiq...
    Kupi si naduvaema kukla da raznoobrazqvash malko...

Град
    between the stars ,,
    и да ти продължавай така и нема да мое ти стане след време и в ехтремни ситуации

Кат имаш нужда - праскай на воля - не е вредно
    http://www.impulse.bg/Xtuning

ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ

My Only Love

Пич супер си няма от какво да се притесняваш нормално е и аз уж съм срамежлив като тебе ама се оправям пожелавам ти успех с момичетата
    MaLkO_SlAdKo_MoMcHeNcE !!! :*

az imam su6tiq problem i ot 3 4 meseca se opitvam da gi smukna pone 1-2 na sedmica

Взимаш даската за рязане ножа и си ти
    Събрали се Абрамович, Дрогба, Лампард и Тери да играят белот. Абрамович е под ръка и пуска осмак купа. Тери връща спатия, Дрогба дава пика, а Лампард - каро. Абрамович пита: Е момчета нямата ли купи??Емиииии не..... те купите са в Манчестър !!!

Мале брато аз съм като тебе 1:1 само като изклю4им 4е аз си имам приятелка ина4е и аз съм съ6тия маняк може си напраим некои клуб

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Ми нормално е...като сметнем и тва че нямаш гадже...
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Супер фен Аватара на Amateur
    Еми нормално е,ама спри се малко намери си момиче!

Окк

Все пак си мъж така че .. продължавай все така

Супер фен Аватара на BlueAvalanche
    Град
    Delije sever
    "ехоо на 14 си .... " е какво като е на 14 бе ? Чикиите са най-безобидния и безвреден начин да се задоволи сексуалния глад на човек.

Еми ако няма кой да ебеш възможно е и да праскаш секи ден чекиии...
    Иначе ако имаш и др работа няма да е така...

Хормони хормони......

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си