.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: Езика..

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе

Езика..

Знам,4е темата ми не е за тук..но не се сетих за друго място..
    Значи проблема е следния..:
    Кървят ми венците...
    Имам обица на езика от 3-4 месеца..
    майка ми казва,че тя е причината за това кървене..казва,че след кървенето на венци,следва падането на зъби хаха.....но съм сигурна ,че иска да я махна (защото още от началото е против слагането и..)
    как да спра кървенето ?...смяна на пастата за зъби..или да махна найстина обицата...може ли това да е причината ?

Не виждам как може една обеца да е причината
    Иначе вземи си вода за уста и паста специално за кървящи венци/Лакалут например/ и четка за зъби за чувствителни венци.Те обикновени са с по-мек косъм.Ако нещата не се оправят отиди на зъболекар.

Град
    Русе
    аз досега не съм имала проблеми със зъбите...даже пломби нямам хахаьаьа
    ама постоянно си играя с обицата ..и дз и аз.. : )
    ще сменя пастата и четката..

Ами тогава допитай се първо до зъболекар.Може пък наистина обецата да е причината...Или пък да си си купила нова четка с твърд косъм??

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Зъболекар,неметални чаркове за обицата,и не си играй толкоз...
    Надали е заради нея..на мен нищо не ми кърви

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Отиди при зъболекар.
    А майка ти е права,че след продължително кървене може да падне зъб.Кървенето на венците,не си е шега работа.За това действай навреме.
    http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
    Препоръки,мнение,критика...

Re: Езика..

Цитирай Първоначално написано от ELiTyYy
    Знам,4е темата ми не е за тук..но не се сетих за друго място..
    Значи проблема е следния..:
    Кървят ми венците...
    Имам обица на езика от 3-4 месеца..
    майка ми казва,че тя е причината за това кървене..казва,че след кървенето на венци,следва падането на зъби хаха.....но съм сигурна ,че иска да я махна (защото още от началото е против слагането и..)
    как да спра кървенето ?...смяна на пастата за зъби..или да махна найстина обицата...може ли това да е причината ?
    Maika mi e zybolekarka i mi kaza che da naistisna sled kyrveneto padat zybi,no samo ako kyrveneto prodalji mn ama mn dylgo vreme,meseci naprimer,po dobre idi na zybolekar
    ......Race the moon... Catch the wind Ride the night to the end... Seize the day, stand up for the light......

Град
    Велико Търново
    Lacalut Active е специално за кървене на венците.има такава паста в аптеките струва към 5 лв ,но съм купувала и мислиа ,че има ефект
    Руса кукличка

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    вода за уста корсодил...на майка ми и помогна,ако не спре отивай при зъболекр...аа и съ4етай водата за уста с пастата лакалут актив.
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Супер фен Аватара на rakiQ
    има разни пасти за зъби дето са за стягане на венци

Възможно е в обицата да е причината,ако около нея се натрупват бактерии.И да,от кървене на венците наистина се стига до падане на зъби.Вземи си Sandrin,струва около 2-3 лева.В малко вода се слагат около 15 капки от Сандрина и се жабуриш.Моментално стяга венците и даже ако постоянно ти е обложен езикът ще забележиш как след първия път като изплюеш водата ще има и бели парченца и след време и езикът ти ще се оправи.Сандрина се използва не само за кървящи венци,а и за профилактика.Все пак ако искаш се консултирай с лекар.
    Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от valentinka_1990
    Възможно е в обицата да е причината,ако около нея се натрупват бактерии.И да,от кървене на венците наистина се стига до падане на зъби.Вземи си Sandrin,струва около 2-3 лева.В малко вода се слагат около 15 капки от Сандрина и се жабуриш.Моментално стяга венците и даже ако постоянно ти е обложен езикът ще забележиш как след първия път като изплюеш водата ще има и бели парченца и след време и езикът ти ще се оправи.Сандрина се използва не само за кървящи венци,а и за профилактика.Все пак ако искаш се консултирай с лекар.
    хих имах останал садрин от преди...сега се жабурках Найстина е по-добре всякъщ ми е по-стегнато..мерси
    сега остана и нова паста да си взема

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    не е от обицата и аз имам и никви проблеми не ми прави ...
    но за да не се притеснява маикати си земи пласмасови топчета ...
    и да сандрина пи трябвало да помогне ...

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Напротив! И обицата може да е причина за проблеми с венците. АКо постоянно си играеш с нея и я връткаш из цялата уста е възможно венците ти да се смъкнат и емайла на зъба да изтънее. Приятел с обицата си на езика си изкърти едно парче от един зъб, така че не е шега работа. Просто си вземи силиконови топчета, укроти игричките с обичката и си земи нещо за венците.

Голям фен Аватара на o0ps
    Кървенето на вемците може да е признак за пародонтит, който наистина довежда до падане на зъбите ако не се лекува, така че не чакай ами отивай на зъболекар.

Град
    Okinawa
    Еми гъзарията до тва води..
    In the grace
    Of this love
    We rise in pain
    And death is not far away
    And soon we'll sleep
    And never wake up again

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми