Знам,4е темата ми не е за тук..но не се сетих за друго място..
Значи проблема е следния..:
Кървят ми венците...
Имам обица на езика от 3-4 месеца..
майка ми казва,че тя е причината за това кървене..казва,че след кървенето на венци,следва падането на зъби хаха.....но съм сигурна ,че иска да я махна (защото още от началото е против слагането и..)
как да спра кървенето ?...смяна на пастата за зъби..или да махна найстина обицата...може ли това да е причината ?![]()
Не виждам как може една обеца да е причината![]()
Иначе вземи си вода за уста и паста специално за кървящи венци/Лакалут например/ и четка за зъби за чувствителни венци.Те обикновени са с по-мек косъм.Ако нещата не се оправят отиди на зъболекар.
аз досега не съм имала проблеми със зъбите...даже пломби нямам хахаьаьа
ама постоянно си играя с обицата ..и дз и аз.. : )
ще сменя пастата и четката..
Ами тогава допитай се първо до зъболекар.Може пък наистина обецата да е причината...Или пък да си си купила нова четка с твърд косъм??
Зъболекар,неметални чаркове за обицата,и не си играй толкоз...
Надали е заради нея..на мен нищо не ми кърви
Отиди при зъболекар.
А майка ти е права,че след продължително кървене може да падне зъб.Кървенето на венците,не си е шега работа.За това действай навреме.
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
Maika mi e zybolekarka i mi kaza che da naistisna sled kyrveneto padat zybi,no samo ako kyrveneto prodalji mn ama mn dylgo vreme,meseci naprimer,po dobre idi na zybolekarПървоначално написано от ELiTyYy
......Race the moon... Catch the wind Ride the night to the end... Seize the day, stand up for the light......
Lacalut Active е специално за кървене на венците.има такава паста в аптеките струва към 5 лв ,но съм купувала и мислиа ,че има ефект
Руса кукличка
вода за уста корсодил...на майка ми и помогна,ако не спре отивай при зъболекр...аа и съ4етай водата за уста с пастата лакалут актив.
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Възможно е в обицата да е причината,ако около нея се натрупват бактерии.И да,от кървене на венците наистина се стига до падане на зъби.Вземи си Sandrin,струва около 2-3 лева.В малко вода се слагат около 15 капки от Сандрина и се жабуриш.Моментално стяга венците и даже ако постоянно ти е обложен езикът ще забележиш как след първия път като изплюеш водата ще има и бели парченца и след време и езикът ти ще се оправи.Сандрина се използва не само за кървящи венци,а и за профилактика.Все пак ако искаш се консултирай с лекар.
Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...
хих имах останал садрин от преди...сега се жабуркахПървоначално написано от valentinka_1990
Найстина е по-добре всякъщ ми е по-стегнато..мерси
сега остана и нова паста да си взема
не е от обицата и аз имам и никви проблеми не ми прави ...
но за да не се притеснява маикати си земи пласмасови топчета ...
и да сандрина пи трябвало да помогне ...
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Напротив! И обицата може да е причина за проблеми с венците. АКо постоянно си играеш с нея и я връткаш из цялата уста е възможно венците ти да се смъкнат и емайла на зъба да изтънее. Приятел с обицата си на езика си изкърти едно парче от един зъб, така че не е шега работа. Просто си вземи силиконови топчета, укроти игричките с обичката и си земи нещо за венците.
Кървенето на вемците може да е признак за пародонтит, който наистина довежда до падане на зъбите ако не се лекува, така че не чакай ами отивай на зъболекар.
Еми гъзарията до тва води..
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again