- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Идеи...
Нз за кой раздел точно е, но ще пиша тук...
Ем...Приятелката ми си пада по по-грубите и неочаквани неща...Та дайте ми съвет как да направя нещо неочаквано, нещо което да я изненада, да изтръпне, да се притесни и тн...
zalepi i edin grub 6amar,bazikam se...ne se se6tam kak da q iznenada6
prati i cvetq ili nz
Руса кукличка
В парка... Вечер е... Двамата седите на 1 пейка... Говорите си... Ти неочаквано - ПЛЯС..земи тоя шамар..
Тя се обр1ща к1м теб : Защо го направи ?
Ти : Хайде да правим секс в тревата, да ни позеленият газовете..
Тя : Хайде!!! (party)
Извод : Всички са щастливи..с зелени задници..
Първоначално написано от gPa3HuTeJl
Да ти имам черепа бЕЕ!!!
![]()
По темата: Направи някаква нечаквана постъпка... изненадай я когато най малко очаква и я сграбчи, меткаи я на първото "скришно" мясно и подкарвайте "коня"![]()
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
оговори и иришта на самотно място нападни я в гръб и я изнасили![]()
Покажи и любовта си с една тухла четворка.Сигурен съм че ще остане зашеметена от тази твоя постъпка.
Наври и пожарогасител в отверстията.
аахахаахаах ROFLMAOПървоначално написано от Lord_Of_The_Night
![]()
ПО ТЕМАТА: заведи я на кино и гледайте някой филм с убийста и след киното я изнасили![]()
БисквитенотоЧудовище
После махни предпазителя и пусни пяната на свобода...(господи w0sh, заразен си... прихващам от теб)Първоначално написано от w0sh
Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.
My evul side ish powered by nostalgia... hush!
губи усещания хахахаха
мии защо пък да не я сграбчиш най неочаквано и да я носиш известно време![]()
![]()
на мен ми се е лсучвало да ме носят из коридора на даскалото беше много яко
![]()
![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
сграбчи я кату тръгнаш с нож към нея и бъди кат звяр изплаши я яковземи резачката завържи я и кажи че ще я нарежеш ...
![]()
:P изнасили я в метрото, ааа изпрати я до у тях уж да я пазиш и тогава я нападни, купи и пращки на шипове ....
БисквитенотоЧудовище
предлагам ти да изведнъж да я хванеш и да я носиш като чувал с картофи,а после можеш да я обърнеш с главата надолу и да я издрусаш(това последното са ми го правили 3 пъти)
;]
Уговорете си среща на самотно местенце и ти отиди с маска (черен чорап) и я изплашинападни я илии почни да я събличаш
![]()
сграбчи я кату тръгнаш с нож към нея и бъди кат звяр изплаши я яко вземи резачката завържи я и кажи че ще я нарежеш ... изнасили я в метрото, ааа изпрати я до у тях уж да я пазиш и тогава я нападни, купи и пращки на шипове ....
+10
Pravete sex na posledniq red v kinoto(ili v nqkoi asansior)ne emnogo grubo amapone shte q iznenadash!![]()
ахахахаПървоначално написано от inSane_baby
![]()
![]()
![]()
Добра идея
![]()
![]()
Верно щш не го направиш
![]()
.. Another day's gone,but you still hide behind your fear ... The fear of the silence ..Open your mind .. Find the way how out of this darkness ..
Първоначално написано от gPa3HuTeJl
Madness is the gift, that has been given to me.