.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

ревността й ме побърква!!!

здравейте, аз съм момче на 16. ходя с едно момиче, от 10месеца. мн я обичам, тя мен също. знам си я моята-ревнивичка е, за разлика от мен. аз въобще не съм ревнив, но от около... 2 месеца тази ревност нейната се засили доста и сега ме ревнува буквално от всяко момиче, с което ме види да говоря. не издържам вече, сякаш ми няма доверие.. не съм и давал поводи да ми няма доверие.. опитвал съм МН пъти да говорим на тази тема, но тя просто ме прекъсва и казва "ти ги защи таваш?!" (говорейки за другите момичета, с които говоря) или нещо от сорта.. помогнет емоля ви, не искам да я загубя, но просто нервите ми вече не издържат. никога не сме се карали до сега, за нищо, но просто не мога да продължавам, чувствайки, че ми няма доверие ;(

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    За ревността няма лек.
    Тегли и ножа докато спи.
    Или и кажи,че ако не спре да е толкова досадна наистина опасенията и ще станат факт.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Ами старай се да не заговаряш другите, и аз имам адски голямо доверие на приятеля ми, но съм много ревнива.Той пък никога не е предавал доверието ми,но просто такъв човек съм.Та мисълта ми беше- опитай се да я разбереш,повтаряй и че е единствена за теб, че друго момиче в мислите ти няма,излизайте предимно само двамата...
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал

Град
    Велико Търново
    kaji i ,4e nqma smisal da revnuva i 4e obi4a6 samo neq.kaji i 4e po tozi na4in samo se karate sporite za gluposti
    Руса кукличка

Цитирай Първоначално написано от angelcheeee_93
    kaji i ,4e nqma smisal da revnuva i 4e obi4a6 samo neq.kaji i 4e po tozi na4in samo se karate sporite za gluposti
    Ако не и е го казал вече, трябва да е някой супер незаинтересован, ама като гледам не е.Тези работи трябва да и ги набиеш в главата, че е единствена...Иначе не мисля, че по друг начин ще стане, при мен така става...
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал

Цитирай Първоначално написано от eveto_xx
    Ами старай се да не заговаряш другите, и аз имам адски голямо доверие на приятеля ми, но съм много ревнива.Той пък никога не е предавал доверието ми,но просто такъв човек съм.Та мисълта ми беше- опитай се да я разбереш,повтаряй и че е единствена за теб, че друго момиче в мислите ти няма,излизайте предимно само двамата...
    Кво ще рече само двамата,заради нея да изостави познатите си ли?За мен трябва да и кажеш,че ти не си и дал повод за съмнение,така че тази ревност е излишна,кажи и че една връзка се основава на доверие и тя трябва да приеме,че неможе да си само до нея,всмисал че да не общуваш с други момичета.

Цитирай Първоначално написано от Lord_Of_The_Night
    Кво ще рече само двамата,заради нея да изостави познатите си ли?За мен трябва да и кажеш,че ти не си и дал повод за съмнение,така че тази ревност е излишна,кажи и че една връзка се основава на доверие и тя трябва да приеме,че неможе да си само до нея,всмисал че да не общуваш с други момичета.
    Да , но това няма да помогне Ами не да изостави приятелите си, просто да са по-дълго време сами, щом иска гадже, да направи тази жертва.Ако я обича, той знае, че си заслужава, аз лично излизам само с приятеля ми, майка ми, и общо взето отделям почти цялото си време на тях.ТА ако държи на нея, нека и отдели малко повече време, а не да я мъкне с неговите приятели.Това наистина е забавно, но става досадно

благодаря ви мн хора, но просто.. всичко това й го повтарям постоянно, че я обичам и обожавам само и едиснтжвено нея. дори не говоря за приятелките ми /момичета best fr-s/ пред нея чак толкова /въпреки, че те не са такъв проблем/ но не мога д ане заговарям др момичета. смисъл не да гиз аговарям свалячески ами.. просто с гаджето ми не сме от 1 клас, а от съседни и понякога просто вървя по коридорите в даскало с някое момиче от класа ми докато отивам към стаята на приятелката ми или нещо такова.. не мисля, че това е повод за ревност..
    просто не знам... говорил съм за това, дори съмс е карал с приятели заради нея, и все още е така

Цитирай Първоначално написано от Lord_Of_The_Night
    Да , но това няма да помогне Ами не да изостави приятелите си, просто да са по-дълго време сами, щом иска гадже, да направи тази жертва.Ако я обича, той знае, че си заслужава, аз лично излизам само с приятеля ми, майка ми, и общо взето отделям почти цялото си време на тях.ТА ако държи на нея, нека и отдели малко повече време, а не да я мъкне с неговите приятели.Това наистина е забавно, но става досадно
    Да така е ревноста трудно се лекува,но при момчетата е по различно.Правят се жертви,но до известна степен.

ps: не съм излзиал с приятелите си от септември 2007 а с нея излизам почти.. абе на седмица по 5 пъти се виждаме 100% (виждаме=излизаме само 2мата)

Ами попитай я какво точно я притеснява, защо , и как може да се оправят нещата...Тоз пубертет е много вреден

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    аз имам адски голямо доверие на приятеля ми, но съм много ревнива.
    Това е баси смеха. Направо ми влиза в колекцията от тъпи изказвания.

Цитирай Първоначално написано от thefreak
    аз имам адски голямо доверие на приятеля ми, но съм много ревнива.
    Това е баси смеха. Направо ми влиза в колекцията от тъпи изказвания.
    [/quote]
    Вярвам му, но това не значи, че не се дразня когато се навъртат около него мацки и това не е, защото мисля, че ще им скочи, а просто, защото си е само мой Вместо да спамиш, дай по темата

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Темата е от повтарящите се. В началото пишех. Ама като видя една и съща тъма за 5-и или повече пъти няма смисъл.

Град
    Студентски град!
    Тцтц....щом от сега е така представиям си след време...недай си Боже и да се ужените сиг няма да ти дава да стоиш и мн в тоалетната-за да не и изневериш с ръката си...Та аз ще ви кажа думите на 1 момиче което уважавам много,,Аз не съм ревнива,дори и приятелят ми да се заглежда по други момичета-просто защото знам,че ме обича!Ако не му давам да гледа др момичета или да излиза с приятели/приятелки просто знам,че всичко ще свърши''!Мхм и аз мислих,че такова момиче не съществува...направи нещо нали си МЪЖ трябва да и се покажеш като такъв и тя трябва да знае,че твоята дума е МЪЖКА и ДЪРЖИШ НА НЕЯ!!!Наистина трябва да направиш нещо или ще станеш мъж под чехъл...

Цитирай Първоначално написано от ss
    Тцтц....щом от сега е така представиям си след време...недай си Боже и да се ужените сиг няма да ти дава да стоиш и мн в тоалетната-за да не и изневериш с ръката си...Та аз ще ви кажа думите на 1 момиче което уважавам много,,Аз не съм ревнива,дори и приятелят ми да се заглежда по други момичета-просто защото знам,че ме обича!Ако не му давам да гледа др момичета или да излиза с приятели/приятелки просто знам,че всичко ще свърши''!Мхм и аз мислих,че такова момиче не съществува...направи нещо нали си МЪЖ трябва да и се покажеш като такъв и тя трябва да знае,че твоята дума е МЪЖКА и ДЪРЖИШ НА НЕЯ!!!Наистина трябва да направиш нещо или ще станеш мъж под чехъл...

и аз така мисля.. ама нека само гледа от разстояние щоту.. почне ли да забива.. тогава става лошо...и аз не съм от ревнивите.. нз що някво нормално е да ревнуваш.. ама сигурно щото имам много приятели (момчета) и гаджето знае, че са ми мн. добри приятели.. и не го бърка.. доверие Та и ти така.. задължително говори с нея... разбери кво е мъчи..как иска да бъде и т.н .. та така.. говоренето му е маиката ако пак не ще да говори или променя темата.. кажи няма не искам и казваш квото мислиш.. после и даваш шанса и тя да се изкаже и такaм.. успехи

много рядко ревността се излекува.незнам какво да ти кажа кажи и че ако продължава така ще трябва да се разделите въпреки че я обичаш много.ако не спре значи не трябва да си с нея!!!
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Град
    "градът на мечтите"
    ми казвай й по 4есто 4е я оби4а6 бе пи4 то ако й разправя6 само с кви путки си говорил мноо ясно 4е няа й е приятно
    аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]

Цитирай Първоначално написано от didi_baby
    ми казвай й по 4есто 4е я оби4а6 бе пи4 то ако й разправя6 само с кви путки си говорил мноо ясно 4е няа й е приятно
    Ама аз чак си мисля, че вече й е писнало да го чува. няма ден, в който да не го чува поне 10 пъти от мен! ПОНЕ! Тя знае, че я обичам, каза ми, че това не е проблема. Просто се дразни МНОГО, когато имам контакти с същества от женски пол (дори и да са 100кг, 1,40м високи и тн...) каза, че ми има доверие (знае, че никгоа не бих скочил на друга <-- немислимо е и за мен), но просто я дразни, а тъй като ми се сърди поради тази причина и.. на мен ми става криво (боли ме отвътре), че явнон съм достатъчно добър за нея или не знам не го вярвам мн мн последното.. се пак сме 10 месеца (почти 11) вече заедно, без разделяния или караници (освен това, за което е темата, но те са дребни в повечето случаи)...

V sluchaq ne ti a tq trqbva da napravi usilie!I az bqh mnogo revniva (i nie togava bqhme ot 10 meseca) ta purvite meseci i az revnuvah!Na nego ne mu beshe hich priqtno i az se promenih!Zapochnah da si MISLQ kolko me obicha(ne da go karam da mi go kazva po 100 puti na den a da si go pripomnqm na um)!Sega vsichko e nared i nqma sporove po tozi vupros!Kaji i che vruzkata vi v mometa e izcqlo v neinite ruce i akotq ne uspee da go preodolee sega shte trqbva da se razdeli kolkoto i losho da ti zvuchi!Uspeh i posle pishi kak e minalo i dali nqkoi ot tuk ti e pomognal sus suveta si!

mi i az sam mnogo revniva naistina ama ne moa da ygrani4a 4oveka do men da ne izliza s priqttelite si pak i momi4eta nai dobri fr gi priemam se pak .... naistina trqbva mnoggo seriozno da si pogovorite ...tova ne moje da prodaljava taka... pak i predstavi si nedai boje da skasate ... ti pri koi 6te ytidesh...es7 4e pri priqtelite si.....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си