- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Перверзии
taaaa zna4i kakto si sedq i se 4udq za6to sum tolkova perverzna,re6ix da vi pitam koe e nai perverznoto ne6to koeto ste kazvali nan nqkoi i nai perverznoto koeto sa vi kazvali![]()
![]()
![]()
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
I got my reasons to burn the world!!!
HEAVY METAL IS THE LAW!!!
На майтап със съседа се скъсваме....Иначе аз такива работи не правя![]()
![]()
![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Дай критерий за перверзен израз. Така казано е много широко понятието.
Обикновено аз говоря мръсотийки на приятеля си .... хихих ...но точно какви не си спомням точно![]()
Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!
emi ne6to mrusno,perverzno ama davaite primeri deПървоначално написано от thefreak
![]()
![]()
![]()
е са 1 фр ми разказваше как е праил "дърти санчес" на гаджето си...
като свърши в нея при анален секс и и бърника из газягата и и праи с пръстче мустачки по лицето после![]()
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa stiga beeeПървоначално написано от miteto
![]()
![]()
![]()
А възможно ли е да има такива хора ... пхахахахах
пубертета ни какво ли не прави ....![]()
Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!
" Ro6ko ( taka mi vikat) 6e te izpraznq kato kasa bira sled ma4 CSKA-levski " ....
e , posle taka i stana
![]()
![]()
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
Рошко?!?! Така викам на моя приятелПървоначално написано от Xtuning
ще се караме, приватизирали сте ми го
плод на такова лигавене е...
![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
това го научих от комик...
като вадиш след края на анален секс: "печелившите топки от тото 6 42 са..."
само обиграните ще го разберат![]()
Ама сте големи двуличници!
Някой ще отвори някоя тема и ще му се скарате, че вече има такава... следващия път ще пише в по-стара тема, за да не отваря нова... и пак ще му се скарате.....
МИ ОСВЕН ЗАКЛЮЧЕТЕ ЦЕЛИЯ ФОРУМ... ИМА ВСИЧКО В НЕГО!
Това пояснение ли е според тебе?Първоначално написано от Princess_of_the_darkness
Баси неграмотните хора...
Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
![]()
![]()
![]()
Аз ако почна да пиша к'ви секс смс-и съм пращала, ще ме баннат доживот от форума![]()
![]()
Fuck Anorexia. You're still UGLY on the inside!
KoRn - Twisted Transistor
Първоначално написано от Ophelia
не, на 22 е... просто с гаджето му са супер перверзни в истинския смисъл на думатаа иначе и аз съм казвал така доста вулгарни неща, но те са просто мръсни, нямат общо с перверзиите
![]()
Първоначално написано от miteto
![]()
Най-така перверзното нещо което са ми казвали беше ."Чукай ме в устата", не че е кой знае какво ама, просто откачих от кеф))
Иначе, най перверзното което аз съм казал беше," ще ви чукам и двете едновременно...."
т'ва си е класикаПървоначално написано от mother
![]()
най-обичам да пращам перверзни смс-и по време на училище, те са класика, задобрявам в тях, но мога и още по добре.
иначе и секс разкази съм писала. а най перверзното което са ми казвали беше " ей малката, щи отхапя клитора"![]()
![]()
be a good boy!!!
Тцтц...![]()
Един път казах на моя приятел-
Чукай ме като животно
(и 1-2 дена малко ме беше срам за това,ама какво пък)
беше хубаво иначе![]()
''Немога,трябва да имам нещо в устата си....''
![]()
;]