- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Днес правих секс за пръв път...
Ами просто исках да се похваля - направих го. На 15 години съм и се чувствам прекрасно. Всичко беше чудесно, използвах Durex UltraSafe. Нямаше гафове (да пази Бог!).
еми поздравления
Честито![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
мацката каза ли нещо?
Благодаря!
Какво да каже?Първоначално написано от buns_
![]()
Ми...честито.
Ми некви отзиви- положителни/отрицателни?Какво да каже?Първоначално написано от buns_
![]()
![]()
Браво , щом всичко е минало наред и без гафове е супер.Успех и занататък и винаги слагай капута , не слушай какво ти говорят , чак като пораснеш без капут.![]()
Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!
Ами, нея я болеше в началото, но аз я предразположих много добре и се поотпусна... и двамата бяхме девствени, но аз бях прочел доста за секса и всичко около него и може да се каже че се справих по книга.Първоначално написано от buns_
![]()
Ами да, мисля първо да понатрупам опит...Първоначално написано от mishaaaaa
Бихте ли ми дали някакви съвети как да я възбудя и предразположа по-качествено? Имам предвид да се отпусне максимално...
Нас какво ни интересува? По-добре се похвали на приятелите си, те като твой приятели вероятно са заинтересовани поне малко от това, че днес си правил секс.![]()
Левски шампион але але!
Честито![]()
![]()
4estito![]()
probvai da q predrazpoloji6 s pro6epnati mursotiiki ili nejni dumi, gali q kudeto i xaresva,celuvai q navsqkude po tqloto,smu4i zurnata i...... moje da probva6 i na zaglu6ena svetlina,v msiusl s aromatni sve6ti.... na men tezi ne6ta mi xaresvat
![]()
![]()
uspex s mackata
![]()
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
I got my reasons to burn the world!!!
HEAVY METAL IS THE LAW!!!
Просто мислех, че може да обменим опит с останалите тийнейджъри, нали за това е "Тийн Проблем". Като не ти харесва, бягай във forums.data.bg. Не случайно съм пуснал темата, исках да получа съвети от нормални хора, теб като не те интересува не влизай в темата ми. Никой не те кара насила.Първоначално написано от air_J
П.П.: Според вас кои презервативи са добри? С кои се чувствате най-добре?
ЕДИТ:Много благодаря! Точно от такива съвети имам нужда, така че наистина ми помогна.Първоначално написано от Princess_of_the_darkness
![]()
честито
Музика, свещи, цветя.... всичко това може да изглежда клиширано, но работи като магия... повярвайно само за специални моменти(годишнини, празници и пр.)... не искаш да го правиш прекалено често, че магията се губи
намери и слабото място... целувки по врата... тялото...
ето какво работи при някои момичета - доближи си устните максимално до врата и', но не допирай... отвори си леко устата и вдишай дълбокоголям кеф е...(ако работи - настръхва) (разбира се трябва да е влажничко... с езиче първо
)
Ама сте големи двуличници!
Някой ще отвори някоя тема и ще му се скарате, че вече има такава... следващия път ще пише в по-стара тема, за да не отваря нова... и пак ще му се скарате.....
МИ ОСВЕН ЗАКЛЮЧЕТЕ ЦЕЛИЯ ФОРУМ... ИМА ВСИЧКО В НЕГО!
za ni6toizglejda6 pe4en pi4 puk i 6tom iska6 suveti ot nas zna4i ima6 nujda x]]
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
I got my reasons to burn the world!!!
HEAVY METAL IS THE LAW!!!
да кажеш после как е минало и втория път![]()
Майтапа настрана - мислиш ли, че някой го ебе, че днес си правил секс? Ама честно?![]()
Левски шампион але але!
Дам... аз пожелавам на себе си, както и на всички да няма никакви гафове и проблеми, защото наистина едва ли е приятно...Първоначално написано от buns_
Честно ли да ти кажа? Първо ще те попитам, ама честно, ти правил ли си го досега, и ако си, как се чувстваше тогава? Ако още не си напълно те разбирам.Първоначално написано от air_J
Питам същото ... ако всеки постне тема за първия път когато е правил ......Първоначално написано от air_J
А като видях как си се изфукал , останах с впечатлението ,че просто много малко момичета ти връзват , та тая ти е пусналаи ти си некъв филмиран .......
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
темата ти беше да се похвалиш не за да искаш съвет тъпанарПървоначално написано от nikemilov
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
Tiger~RulZ:
тоя как е?
Колко пъти да повторя, че пуснах темата с цел съвети, не упреци. Мерси.Първоначално написано от Xtuning
пич точен си, дадох ти съвети... сега още един... това, че си правил секс днес не те прави голямПървоначално написано от nikemilov
за това успокой топката
![]()
Ама сте големи двуличници!
Някой ще отвори някоя тема и ще му се скарате, че вече има такава... следващия път ще пише в по-стара тема, за да не отваря нова... и пак ще му се скарате.....
МИ ОСВЕН ЗАКЛЮЧЕТЕ ЦЕЛИЯ ФОРУМ... ИМА ВСИЧКО В НЕГО!
Първоначално написано от aqweR
хАхА ИМаше тема , че момичетата след първия стават "безсмъртни " ...е май не са само те![]()
![]()
![]()
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
Всеки да се похвали с нещо. Темата и без това е за спам. За секса малко съм закъснял аз... мм... но наскоро сложихме ламиниран паркте ^^.