.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38

Днес правих секс за пръв път...

Ами просто исках да се похваля - направих го. На 15 години съм и се чувствам прекрасно. Всичко беше чудесно, използвах Durex UltraSafe. Нямаше гафове (да пази Бог! ).

еми поздравления

Честито
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал

мацката каза ли нещо?

Благодаря!

Цитирай Първоначално написано от buns_
    мацката каза ли нещо?
    Какво да каже?

Град
    The Land Of The Doomed
    Ми...честито.

мацката каза ли нещо?
    Какво да каже?
    Ми некви отзиви- положителни/отрицателни?

Браво , щом всичко е минало наред и без гафове е супер.Успех и занататък и винаги слагай капута , не слушай какво ти говорят , чак като пораснеш без капут.
    Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!

Ми некви отзиви- положителни/отрицателни?
    Ами, нея я болеше в началото, но аз я предразположих много добре и се поотпусна... и двамата бяхме девствени, но аз бях прочел доста за секса и всичко около него и може да се каже че се справих по книга.

Цитирай Първоначално написано от mishaaaaa
    Браво , щом всичко е минало наред и без гафове е супер.Успех и занататък и винаги слагай капута , не слушай какво ти говорят , чак като пораснеш без капут.
    Ами да, мисля първо да понатрупам опит...

Бихте ли ми дали някакви съвети как да я възбудя и предразположа по-качествено? Имам предвид да се отпусне максимално...

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Нас какво ни интересува? По-добре се похвали на приятелите си, те като твой приятели вероятно са заинтересовани поне малко от това, че днес си правил секс.
    Левски шампион але але!

Честито

4estito probvai da q predrazpoloji6 s pro6epnati mursotiiki ili nejni dumi, gali q kudeto i xaresva,celuvai q navsqkude po tqloto,smu4i zurnata i...... moje da probva6 i na zaglu6ena svetlina,v msiusl s aromatni sve6ti.... na men tezi ne6ta mi xaresvat uspex s mackata
    98% от младото поколение слуша чалга!
    Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

I got my reasons to burn the world!!!

HEAVY METAL IS THE LAW!!!

Цитирай Първоначално написано от air_J
    Нас какво ни интересува?
    Просто мислех, че може да обменим опит с останалите тийнейджъри, нали за това е "Тийн Проблем". Като не ти харесва, бягай във forums.data.bg. Не случайно съм пуснал темата, исках да получа съвети от нормални хора, теб като не те интересува не влизай в темата ми. Никой не те кара насила.

П.П.: Според вас кои презервативи са добри? С кои се чувствате най-добре?

ЕДИТ:
    Цитирай Първоначално написано от Princess_of_the_darkness
    4estito probvai da q predrazpoloji6 s pro6epnati mursotiiki ili nejni dumi, gali q kudeto i xaresva,celuvai q navsqkude po tqloto,smu4i zurnata i...... moje da probva6 i na zaglu6ena svetlina,v msiusl s aromatni sve6ti.... na men tezi ne6ta mi xaresvat uspex s mackata
    Много благодаря! Точно от такива съвети имам нужда, така че наистина ми помогна.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    4estito i za napred vse taka uspeh ; )

честито

Музика, свещи, цветя.... всичко това може да изглежда клиширано, но работи като магия... повярвай но само за специални моменти(годишнини, празници и пр.)... не искаш да го правиш прекалено често, че магията се губи

намери и слабото място... целувки по врата... тялото...

ето какво работи при някои момичета - доближи си устните максимално до врата и', но не допирай... отвори си леко устата и вдишай дълбоко голям кеф е...(ако работи - настръхва) (разбира се трябва да е влажничко... с езиче първо )
    Ама сте големи двуличници!
    Някой ще отвори някоя тема и ще му се скарате, че вече има такава... следващия път ще пише в по-стара тема, за да не отваря нова... и пак ще му се скарате.....
    МИ ОСВЕН ЗАКЛЮЧЕТЕ ЦЕЛИЯ ФОРУМ... ИМА ВСИЧКО В НЕГО!

za ni6to izglejda6 pe4en pi4 puk i 6tom iska6 suveti ot nas zna4i ima6 nujda x]]
    98% от младото поколение слуша чалга!
    Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

I got my reasons to burn the world!!!

HEAVY METAL IS THE LAW!!!

да кажеш после как е минало и втория път

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Майтапа настрана - мислиш ли, че някой го ебе, че днес си правил секс? Ама честно?
    Левски шампион але але!

да кажеш после как е минало и втория път
    Дам... аз пожелавам на себе си, както и на всички да няма никакви гафове и проблеми, защото наистина едва ли е приятно...

Майтапа настрана - мислиш ли, че някой го ебе, че днес си правил секс? Ама честно?
    Честно ли да ти кажа? Първо ще те попитам, ама честно, ти правил ли си го досега, и ако си, как се чувстваше тогава? Ако още не си напълно те разбирам.

Питам същото ... ако всеки постне тема за първия път когато е правил ......

А като видях как си се изфукал , останах с впечатлението ,че просто много малко момичета ти връзват , та тая ти е пусналаи ти си некъв филмиран .......
    http://www.impulse.bg/Xtuning

ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ

My Only Love

Цитирай Първоначално написано от nikemilov
    Нас какво ни интересува?
    Просто мислех, че може да обменим опит с останалите тийнейджъри, нали за това е "Тийн Проблем". Като не ти харесва, бягай във forums.data.bg. Не случайно съм пуснал темата, исках да получа съвети от нормални хора, теб като не те интересува не влизай в темата ми. Никой не те кара насила.

П.П.: Според вас кои презервативи са добри? С кои се чувствате най-добре?

ЕДИТ:
    Цитирай Първоначално написано от Princess_of_the_darkness
    Много благодаря! Точно от такива съвети имам нужда, така че наистина ми помогна.
    темата ти беше да се похвалиш не за да искаш съвет тъпанар
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Tiger~RulZ:
    тоя как е?

Цитирай Първоначално написано от Xtuning
    Питам същото ... ако всеки постне тема за първия път когато е правил ......

А като видях как си се изфукал , останах с впечатлението ,че просто много малко момичета ти връзват , та тая ти е пусналаи ти си некъв филмиран .......
    Колко пъти да повторя, че пуснах темата с цел съвети, не упреци. Мерси.

Честно ли да ти кажа? Първо ще те попитам, ама честно, ти правил ли си го досега, и ако си, как се чувстваше тогава? Ако още не си напълно те разбирам.
    пич точен си, дадох ти съвети... сега още един... това, че си правил секс днес не те прави голям за това успокой топката
    Ама сте големи двуличници!
    Някой ще отвори някоя тема и ще му се скарате, че вече има такава... следващия път ще пише в по-стара тема, за да не отваря нова... и пак ще му се скарате.....
    МИ ОСВЕН ЗАКЛЮЧЕТЕ ЦЕЛИЯ ФОРУМ... ИМА ВСИЧКО В НЕГО!

Цитирай Първоначално написано от aqweR
    пич точен си, дадох ти съвети... сега още един... това, че си правил секс днес не те прави голям за това успокой топката

хАхА ИМаше тема , че момичетата след първия стават "безсмъртни " ...е май не са само те
    http://www.impulse.bg/Xtuning

ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ

My Only Love

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Всеки да се похвали с нещо. Темата и без това е за спам. За секса малко съм закъснял аз... мм... но наскоро сложихме ламиниран паркте ^^.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си