- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Имам проблем...
Първо да кажа ако може да не се бъзикате ще е добре.
Та винаги с което гадже съм имал съм правил страхотен секс всичко си е на 6.А сега с момичето с което съм от 4 месеца всичко си беше наред,правили сме го с часове и сме употребявали доста презервативи но вече за 2-ри път ми се случва като свърша и сменям презерватива 1-2 мин след това тоя педерас в гащите ми заспива и неможем да продължим никога до сега не съм имал такъв проблем.Та някои ако знае на какво може да се дължи?Стрес?Притеснение?Ам се чувствам много тъпо....
Мерси предварително!
4akay pove4e vreme ,otidi izpikay se edin pyt ,izpu6i 1 cigara /ako pu6i6/ i togava davay ; )
Ооо не се притеснявай!От стрес , от нерви , от тая гадна жега също е възможно.Пък и ако много си го тормозиш ,абе това да ти е най-малкият проблемУспех за по нататък
![]()
Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!
Права е вари нещо плисни си малко вода ау напраскай и приателката сипредполагам че ше и стани гот в тва топло време .. опитай пак и може да стани
![]()
Мисля, че и двете са прави.Първоначално написано от Ophelia
не е нужно веднага да продължавате, дайте си малко почивка.
BсИчkO Ce BPъЩа...
Дай му малко почивка на "тоя педераст" в гащите и ще се оправи работата . . . От жегата е възможно а и явно приятелката ти нещо не е от най- дивите мацки кажи и да си го ближе като близалка а той като се сети ще се събуди от зимния сън ... по скоро летния![]()
![]()
хм.. може да е от притеснение или някакво излишно натоварване![]()
There isn't second place.It was invented to make the loser feel better!
На същото мнение съм.Първоначално написано от dani_flirt
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Това е съвсем нормално,не трябва да се
притесняваш за такива глупости.
Ако не ви е достатъчно на ден един път,
изчакайте поне минимум половин-един час
и такива фалове няма да има.
А през това време се одайте на любовната игра,
и тя има голямо значение.
Пътека се пише с "ъ", а не с "а".
Не се заяждам, да отбележа, защото днес всеки си мисли така.
Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!
Ако е същата " ПЪТЕКА " която се сещам .. одари една и за мене и ше си още по добреПървоначално написано от sparco_sl
![]()
тоя форум трябва да се закрие !
ПРОЛЕТАРИИ - ОБЕДИНЕТЕ СЕ !
що да тряя се закриие ?
сменям презерватива 1-2 мин след това тоя педерас в гащите ми заспива
щом ти е педераст нормално да заспива![]()
Хахах уи педал ХахахПървоначално написано от [LP
![]()