- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Има ли ентусиасти за рок групичка?
@ oTPoBHa
Ами, според мен този стил ти куца именно защото не си добре запозната. А той определено не е нов - NY Dolls са първообразите на пънка и глема още от началото на 70-теАко трябва да сме точни, такива неща, каквито не са особено популярни у нас (макар и доста популярни в чужбина), по биха могли да направят впечатление, за разлика от поредната безлична дет/блек/хеви група, каквито вече с лопата да ги ринеш...
Този рок стил (глем пънк) почти винаги притежава една специфична зарибяваща жилка, която те кара да се кефиш искрено, дори и да не си особено навътре с музикалните тенденции... Идеята е да се прави купон и хората/музикантите да са доволни.
Давам ти най-бързия пример, който ми дойде на акъла, макар че има още много такива:
http://youtube.com/watch?v=pv3ryX34enY
Тук изобщо не става въпрос за Елвис, който като стил е рокабили... Глем пънкът е максимално опростена музика и точно това я прави много атрактивна и лесно зарибяваща (отново изгледай клипчето ^^)
@ RAWRRR
Ами не е важно да свириш добре, а да имаш желание... аз също не съм идеалния певец хахаНа какво свириш?
Rock 'N', Rock 'N' Roll Radio... Let's GO!!!