.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Град
    people`s wet dreams

За мъже: Кола маска отдолу,мнения!?

От 1-2 години се бръсна над и около "инструмента" ми Сега космите са доста дебели и здрави и искам да попитам дали ще стане нещо ако ги махна с кола маска? Ще уредeят ли , до къде могат да се махнат така? Някой пробвал ли е и как е усещането ? Ако може съвети...

Град
    Ha MopeTo (sun)
    иди на козметик
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

Мега фен Аватара на babity
    из разговорите ми с един познат: "и така и така ме навиха да отида на кола маска. Уж не било болка за умиралка, съвсем малко боляло. Отивам аз, събличам се и чакам. Започва мадамата, омаза ме с гадорията и... дръпна! (следващото е точен цитат!!!) имах чувството, че ми е откачила някой тъшак. Станах, вкарах и един шамар и си тръгнах"...

Цитирай Първоначално написано от babity
    Станах, вкарах и един шамар и си тръгнах"...
    Наистина, пич, трябва да си мноо зле точно пък там да си праиш кола маска Верно ше земеш д си откачиш нещо

Повече от фен Аватара на Komshiikata
    Град
    Във филма
    Цитирай Първоначално написано от babity
    из разговорите ми с един познат: "и така и така ме навиха да отида на кола маска. Уж не било болка за умиралка, съвсем малко боляло. Отивам аз, събличам се и чакам. Започва мадамата, омаза ме с гадорията и... дръпна! (следващото е точен цитат!!!) имах чувството, че ми е откачила някой тъшак. Станах, вкарах и един шамар и си тръгнах"...
    хахахахха

По-добре недей да ходиш,след като почти 2 години се бръснеш косъмчетата са станали много по дебели и гъсти и ще те боли тройно повече.Но ти си решаваш
    Мечта: Да карам "Мицубиши" (бяло,защото от червените ми става лошо по завоите), да имам много "$" в джоба, двора ми да е пълен с "пеперуди", в басейна ми да има "делфини", децата ми да имат големи "".

Я по-добре се кастрирай със самобръсначка , отколкото да скъсаш ... А между другото това дето на момчето щяла да му откачи патката , ми се струва доста нереалистично . Не знам какво момче трябва да си ,че да отидеш пори жена да ти бара ... и да ти маха космите !

Цитирай Първоначално написано от BaBy_bS
    иди на козметик

Повече от фен Аватара на Komshiikata
    Град
    Във филма
    Цитирай Първоначално написано от BallFace
    Еми и аз бях с бърсначка, ама вече с кола маска Първият път ме боля, но не е коооой знае колко много.Вече ми е супер
    Само да ви попитам вредно ли е да се прави на топките?
    Аз съм чувала,че не било много добра
    Мечта: Да карам "Мицубиши" (бяло,защото от червените ми става лошо по завоите), да имам много "$" в джоба, двора ми да е пълен с "пеперуди", в басейна ми да има "делфини", децата ми да имат големи "".

Град
    people`s wet dreams
    Bolka moga da traq , ne me pritesnqva tova a dali ima nqkakyv risk za razkysvane ili sled tova nqkoj kosam da se obyrne Inache edva li shte otida na kozmetik , sam shte pravq vsichko...

Сам сигурно ще ти е малко трудно, но все пак ти си решаваш. След няколко махания с кола маска, космите ти ще намалеят и ще станат по-тънки. Болка ще има, разбира се, още повече, че си ги махал дълго със самобръсначка, но все пак - какъв мъж си, ако не можеш да изтраеш една кола маска. Не знам какво разбираш под "разкъсване", но ако имаш впредвид нещп друго да се махне барабар с косъма - не. А иначе може да ти излезне някой подкожен косъм, но това си зависи от самата кожа.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    people`s wet dreams
    А някой знае ли как да оправям тея подкожните ?

Голям фен Аватара на Sweet_Play_F
    Kupi si lenti4ki "Veet"

mujete neturpat na bolka kakto jenite!!! dokazano e!!! za tova i jenite rajdat ne mujete!

Град
    people`s wet dreams
    Ти ако искаш нови теореми доказвай на мен ми трябват компетентни мнения

В коя посока да дърпам

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Обратно на растежа на косъма ако ме разбираш
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

пффф кво ще се самоизмъчваш...отиваш при козметик и готово това им е работата на хората

Град
    people`s wet dreams
    ахахаха не излязоха Кръв текна главата ме заболя от болка и не излязоха

Ще действам с пинсетата

Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    Я по-добре се кастрирай със самобръсначка , отколкото да скъсаш ... А между другото това дето на момчето щяла да му откачи патката , ми се струва доста нереалистично . Не знам какво момче трябва да си ,че да отидеш пори жена да ти бара ... и да ти маха космите !

Е що, ако момичето му е гадже? Макар че аз лично може би не бих била способна да го причиня на моето щастие..

Аз правя кола маска и отвреме на време с епилатора, но само над пениса. Иска ми се да пробвам отстрани на пениса и на топките, но не се търпи. Ако някой си е правил кола или е действал с епилатора на топките, нека сподели как го е правил и дали болката е търпима.

абе.. с кола маска може и свят да ти се звие от болка, след като толкова много време си се бръснал... Опитай няколко пъти с пинсета да махаш косъмчетата. Играчка е, наистина, но... не боли чак толкова. Аз така действам на някои зони вече, защото от самобръсначката бях като мъж станала

Махай ги първо с пинсета известно време, с времето ще станат по-тънки и тогава с кола маска - хем ще е по-безболезнено като са изстъняли, хем ще си свикнал на болката. Предупреждавам, в интимната зона в началото боли МНОГО. Обаче пък резултата е доста по-добър.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си