.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Хубави Новости!!!

Извинявам се, че отварям цяяла тема за тази глупост, но новината е толкова хубава, че ми иде да изкрещя през прозореца
    Отървах се от целулита!!! Имам бедра и дупе гладки и меки като бебешка кожа. Всичко без диети, а само с малко самомасаж и спорт =)
    Стриите засега остават малко висящ проблем, но и те намаляват постепенно!!
    ЛИКУВААААААААААААААААМ!
    Благодаря ви за вниманието

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Дай снимки.

о.О
    е па баш там как да се снимам бе

Бравос..Моите поздравления
    Бъди себе си..

Браво така трябва !

Град
    Tampa, Florida
    благородно ти завиждам. Но ти си положила усилия а не като мен да стоиш пред PCто и да четеш чуждите постижения.Колко време ти отне и какво спортува - какви упражнения прави?
    Най-великото нещо което научава човек през живота си е да обича и да бъде обичан.... за това трябва да намери смелост за да следва сърцето си

Голям фен
    Поздравления! Винаги съм казвала ,че само с постоянство човек постига целите си! Скоро и стриите ти ще се махнат,убедена съм ! Поздравчета!

Град
    Там,където се намирам
    Честито на печелившите!
    Браво на теб,имаш хъса да постигаш целите си,продължавай!

Цитирай Първоначално написано от Brave_Heart
    благородно ти завиждам. Но ти си положила усилия а не като мен да стоиш пред PCто и да четеш чуждите постижения.Колко време ти отне и какво спортува - какви упражнения прави?
    Като време.. около 3-4 месеца, но целулитът ми беше сравнително малко. През това време сутрин правех общи упрацнения за разтягане, специално казани ми от доктор (уж з изправяне на гръбначния стълб, а то стана и за друго ). Следобяд пък малко тае-бо (20-30 мин). Редовно започнах да си правя самомасажи и... един масаж с мед, който ме изчисти почти от всичко като че ли. И да не забравям най-важното - пиех по 2 литра вода дневно (нещо което преди ми беше непосилно).
    Всичко това даде резултат за отрицателно време. И... доволна съм =)
    edit: Благодаря на всички =)

hottie
    Guest
    Честито ! Само , че сега като си го постигнала не се застоявай пак на едно място, за да не си върнеш целулита обратно

Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    Честито ! Само , че сега като си го постигнала не се застоявай пак на едно място, за да не си върнеш целулита обратно
    +1

Цитирай Първоначално написано от Brave_Heart

Спокс аз съм същата Иначе честито на авторката :P
    Emin3m FoReVeR!

Di ft. Meo0o0o= BFF <333

Честито!Продължавай в същия дух
    А с някакъв крем мазала ли си се?

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от sodomicdream
    о.О
    е па баш там как да се снимам бе
    Приятел да ти помогне.

Цитирай Първоначално написано от Liar
    Честито!Продължавай в същия дух
    А с някакъв крем мазала ли си се?
    не, не съм привърженик на антицелулитните кремове. Използвах си мляко за тяло и бебешко олио, както всеки път правя.
    Бтв, не се чудете, че казвам толкова много работи, че си слагам на кожата, но.. страдам от прекалено суха кожа. И това е единственото ми спасение
    И не се спирам. Нямам такава възможност

Град
    Русе
    Поздравления
    И аз работя по въпроса

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    Уфф ми то и аз работя по въпроса, но няма как да ям само плодове и зеленчуци, нито как да спортувам всеки ден по 2 часа Пък и наследствеността няма как да се промени... Гаден проклет целулит...

Иначе поздравления на авторката! Поне един човек да се оттърве от това женско наказанание...
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Аз пък нямам целулит,никога не съм имала
    ИМАМ СДЕЛКА С ДЯВОЛА ДААААААААААААММММ АЗ САМАТА СЪМ ЧАСТ ОТ НЕГО (:

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    ако случайно се отървеш и от сстрийте сподели как :P спомена че работиш по въпроса...по точно?спортуваш и...нещо др???

абе и аз се надявам някога да се отърва от стриите. Засега само масажи с разни гъби и пилинги... изпичането на слънце видях също, че ми е помогнало за заличаването им... ама нямам такава възможност вече =/
    Друго... спортувам си както обикновено. Не смея да спра

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си