- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Хубави Новости!!!
Извинявам се, че отварям цяяла тема за тази глупост, но новината е толкова хубава, че ми иде да изкрещя през прозореца![]()
Отървах се от целулита!!! Имам бедра и дупе гладки и меки като бебешка кожа. Всичко без диети, а само с малко самомасаж и спорт =)
Стриите засега остават малко висящ проблем, но и те намаляват постепенно!!
ЛИКУВААААААААААААААААМ!
Благодаря ви за вниманието![]()
благородно ти завиждам. Но ти си положила усилия а не като мен да стоиш пред PCто и да четеш чуждите постижения.Колко време ти отне и какво спортува - какви упражнения прави?
Най-великото нещо което научава човек през живота си е да обича и да бъде обичан.... за това трябва да намери смелост за да следва сърцето си
Поздравления! Винаги съм казвала ,че само с постоянство човек постига целите си! Скоро и стриите ти ще се махнат,убедена съм ! Поздравчета!![]()
Честито на печелившите!![]()
Браво на теб,имаш хъса да постигаш целите си,продължавай!![]()
Като време.. около 3-4 месеца, но целулитът ми беше сравнително малко. През това време сутрин правех общи упрацнения за разтягане, специално казани ми от доктор (уж з изправяне на гръбначния стълб, а то стана и за другоПървоначално написано от Brave_Heart
). Следобяд пък малко тае-бо (20-30 мин). Редовно започнах да си правя самомасажи и... един масаж с мед, който ме изчисти почти от всичко като че ли. И да не забравям най-важното - пиех по 2 литра вода дневно (нещо което преди ми беше непосилно).
Всичко това даде резултат за отрицателно време. И... доволна съм =)
edit: Благодаря на всички =)
Честито ! Само , че сега като си го постигнала не се застоявай пак на едно място, за да не си върнеш целулита обратно![]()
+1Първоначално написано от the_hottie
![]()
Първоначално написано от Brave_Heart
Спокс аз съм същатаИначе честито на авторката :P
Emin3m FoReVeR!
Di ft. Meo0o0o= BFF <333
Честито!Продължавай в същия дух![]()
А с някакъв крем мазала ли си се?
Приятел да ти помогне.Първоначално написано от sodomicdream
не, не съм привърженик на антицелулитните кремове. Използвах си мляко за тяло и бебешко олио, както всеки път правя.Първоначално написано от Liar
Бтв, не се чудете, че казвам толкова много работи, че си слагам на кожата, но.. страдам от прекалено суха кожа. И това е единственото ми спасение![]()
И не се спирам. Нямам такава възможност![]()
Поздравления![]()
И аз работя по въпроса![]()
Уфф ми то и аз работя по въпроса, но няма как да ям само плодове и зеленчуци, нито как да спортувам всеки ден по 2 часаПък и наследствеността няма как да се промени...
Гаден проклет целулит...
![]()
Иначе поздравления на авторката! Поне един човек да се оттърве от това женско наказанание...
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
Аз пък нямам целулит,никога не съм имала![]()
ИМАМ СДЕЛКА С ДЯВОЛА ДААААААААААААММММ АЗ САМАТА СЪМ ЧАСТ ОТ НЕГО (:
ако случайно се отървеш и от сстрийте сподели как :P спомена че работиш по въпроса...по точно?спортуваш и...нещо др???![]()
абе и аз се надявам някога да се отърва от стриите. Засега само масажи с разни гъби и пилинги... изпичането на слънце видях също, че ми е помогнало за заличаването им... ама нямам такава възможност вече =/
Друго... спортувам си както обикновено. Не смея да спра