Най-романти4ното нещо,правено за мен..

ами..веднъж едно специално мом4е ме докара до вкъщи на ръце! от Тепето до вкъщи (около 3-4 км) ,а аз бях доста пияна,беше зимата и беше през нощта.Въобще,бях жалка гледка,а той се погрижи да се прибера благополу4но.

същото това мом4е и ми подари една много яка блузка,която не беше такава,която на него му харесва,а такава,която знае,4е на мен би ми харесала.Видяхме се няколко дена след рождения ми ден,миналата година, и като ме изпращаше ми я даде.

същото мом4е и веднъж ми беше казал,4е е в София на лекции и 4е за жалост няма да се видим на един концерт същата ве4ер и аз дълго се 4удих дали да ида въобще,защото групата не ме кефише и без това,но отидох и той беше там .

Другото най-сладко нещо е,4е най-добрата ми приятелка си дойде от 4ужбина,позвъни ми на вратата,1 месец преди датата,в която я о4аквах..

Друго сладко нещо,непознати моми4ета понякога ми казват 4е съм сладка.Веднъж си стоя в кенефа ,преди концерт и една мацка ми каза ей така от нищото,4е съм сладка ).Това съм го правила и аз веднъж..просто 4аках за съблекалните в един магазин и излиза една мацка от съблекалнята за да се види в огледалото,оба4е имаше жестоки гърди..и аз й го казах.