- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 2 Възможности...
Случи ми се отнасяше за момче,което много много Обичах....Първоначално написано от dark_angel_7813
Реших да го оставя въпреки,че той ме обожаваше...Но така направих отказах се от любовта ни....за да бъде той щастлив....Доста го оплаквах...месеци наред....След,което той ме потърси пак след месеци....доста е сложно още това м/у нас....Хората са го казали"Когато обичаш един човек го пусни на свобода,ако той се върне при теб значи наистина те е обичал,ако ли не....значи никога не е бил твой и не те е обичал"....Той ме попита дали го обичам още аз му казах,че няма смисъл вече...Това момче,ме довърши...във всеки един смисъл....Как го обичах и колко страдах само аз си знам....
И 18-стия ми рд ми развали от части.....Ние хората сме доста сложни същества..обичаме да се нараняваме и да страдаме....
![]()
Първоначално написано от slun4ice_90
![]()
![]()
Ухх много кофти се е получило при теб съжалявам....
![]()
аа тва е доста вярно че хората сме наистина мн сложни същества ....
но какво да се прави такива сме си .... аз лично мразя да чакам и просто неиздържам всичко тряя да ми е на момента ... или поне така планувано ии напрао откачам само като ми кажат да чакам ....
![]()
но се опитвам де и тоя път ще изчакам до края ....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I'm too scared to move, too scared to lose
Tell me what I am supposed to do
I'm too close to see you, too far to touch,
And too many times I've not done enough
Зависи за какво става въпрос.Например,ако е за момче и виждам,че няма смисъл да се боря ще се откажа,колкото и да не искам.
Оф, поредната тема, която не схванах![]()
Еми да имаш търпение си е майсторство...Аз не мога да чакам изобщо, но като се замисля колко по-различно щеше да се развие целият ми живот, ако в някои случаи просто бях почакала малко... Не че съжалявам за нещо, но определено импулсивността вреди... Но тва съм си аз все пак... А аз съм си такава...
![]()
Та почакай, ако можеш...
Да доста кофти,но го преживях вече...И аз не съм от търпеливите...Първоначално написано от dark_angel_7813
,но понякога се налага да чакаме...хубавите неща бавно стават.
![]()
![]()
не съм от тези които чакат отказвам се веднага но ако е нещо за което си струва да чакам бих го направила
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
Първоначално написано от yuyuto
![]()
![]()
ше се опитам да поизчакам малкоо ...
![]()
![]()
I'm too scared to move, too scared to lose
Tell me what I am supposed to do
I'm too close to see you, too far to touch,
And too many times I've not done enough
пич ако си от оптимистите ще изчакаш дали колелото на съдбата ще се заварти така че да ти се усмихне късмета и на теб иначе ..... даваш напред
И тебе не те разбрах...![]()