Първоначално написано от
assd
абе не съм мислил че ще пиша сериозно нещо тук, ама ми писна от тоя шибан скайп - толкова скапана програмка опорочаваща нормалната комуникация между двама души... никога нищо не се разбира както трябва, звучи изкуствено и несериозно, нищо не може да замени реалната комуникация очи в очи, може да четеш по очите, жестовете, изражението на лицето, а в тоя скайп нищо нормално не присъства
но пък е ясно че е по-лесно да кажеш нещо недиректно, а чрез посредник като скайп в случая. даже и аз се притесних съвсем скоро от едно момиче което наистина страшно харесвам, а много исках да кажа нещо което мисля отдавна (пък съм яко дърт и имам опит, пък и мисълта ми тече като водопад, направо цепи като брадва млада върба - ама аре нема да се изтъквам повече...) пък по скайп няма да гок ажа ако ще да ме бият с пръчки, за нищо на света - тая гадна програма, щото е неестествено, глупаво и отчайващо идиотско...
мерси за отделеното време
ако и вие имате проблем със скайпа, нормалното изразяване и искате да споделите - тука е мястото!
аз лягам да спя, лек ден/нощ