- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Сенки????
Искам да питам дали освен мазни сенки , и обикновени има някакви други? Защото искам да си взема някакви сенки, обаче днес случайно видях едно момиче с едни много хубави сенки, дето изглеждат като обикновени, ама и някакви такива блестяха. Нито обикновени, нито мазни.![]()
na men maznie nai-mnogo mi haresvat.te blestqt nai-mnogo i stoqt mn hubavo.ne se se6tam za kakav drug vid senki govori6![]()
Руса кукличка
В каталога на Ейвън има едни сенки-стик и едни,дето са във формата на червило.Тя е била с тея,вторите.Моеш да разгледаш каталога тук http://www.avon.bg/PRSuite/e-brochure/e-brochure.html .
Има и като рол-он, абе всичко има.
Като рол-он?Верно???Я дайте снимка![]()
Иначе има сенки на прах,течни...За други не се сещам.Добре е преди тях да сложиш основа за да не ти се събират на клепача.
sestra mi si vze nqkakvi na Golden Rose i sa s rolka mn sa hubavi i sa 5 leva
Бях на 7-8 г. когато живях срещо лудницата,дойдоха 10-11г. и вече живея срещо нас!
mn sam dovolna ot tiq na ARTDECO.struvat 8 lv ,no sa strahotni![]()
![]()
![]()
Аз съм си най-доволна от сухите сенки![]()
Иначе имам и течни и мазни! Ето едни на AVON (тези в кутииката) Тях ги имам и са хубави! Но преди да ги нанесеш (по принцип течните и мазните сенки) трябва да сложиш малко котектор или фон дьо тен, иначе се събират
![]()
До сега не съм чувала добри отзиви за течните сенки.Когато мигаш ти се събират в сгъвката.
Аз веднъж си слагах-сякаш си слагаш гланц за устни върху клепачите.
Авторката, маслениНе течни, сухи са, но маслени.
mindscan
от тези имам розовите и лилавите и са мн хубавиПървоначално написано от indecent
![]()
Не бях видяла темата по-рано, ето снимчица на сенките рол-он. От Ейвън са.
![]()
мен мазните сенки най ме кефят предават доста блясък![]()
Пътят е дълъг,
но накрая разбираш,
че пътуването е основната цел.
Ami da vi kaja az senki samo cherni izpolzva i to ne vinagi,ne haresvam cvetni senki.Mn mrazq oranjeva bluzka ai dai sq i oranjevi senki kato nqkoi trendafil li da se praq.. I ne gi haresvam tiq na Avon polzvam Roby Rose i sma mn dovolna![]()
Ъъ.. мисля, че става въпрос за сухи сенки с брокат по тях.. Гледах наскоро по магазините и много исках да си взема, но нямаше в цвета, който исках.. Иначе, ако са ми прекалено сухи и трудно се нанасят, слагам някакво кремче преди да ги сложа и изглеждат като течни..
Мм .. на ейвън имаше (поне преди време, за сега не знам) сенки за очи мус. така пишеше. но аз лично не съм ги пробвала. Мисля че са хубави, ама не знам.![]()
http://www.sibir.bg/blog/sextazy_girl/
I`vE g0t My 0wn idEa And I d0n`t givE a cAre!!But iT d0esn`t mEan I d0n`t UnderstanD!