- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Женкари....
Здравейте!Въпросът ми е:По какво да познаем дали едно момче е женкар?
Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...
kato se zapoznaeh s nego moje bi
.....i dont have the words maan,ure so dumb!
ako se zanimava s mn momi4eta i ne obra6ta vnimanie edinstveno na teb.to se use6ta.pi6e si s drugi ,zaka4a se s drugi. i taka....tea mom4eta nikak ne mi se nravqt,dobre 4e moito ne e takova ina4e 6te vidi dqvola v men![]()
Руса кукличка
izvinqvai angelcheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ama jenkarq se zanimaa s sichki momicheta
xaxa,OK az tova imah predvid nqma problem![]()
![]()
Руса кукличка
tq kaza 4e jenkarq svalq vsi4ki momi4e bez neq,a toi vs svalq vsi4ki zaedno s neq...basi tupite deca det ste
по какво - еми ако говориш с него и не те гледа в очите а гледа в "очите" на другите момичетато се разбира по държание женкарите не го крият това сове качестов...
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
имат червени очи, рога, 3 крака, 5 ръце и 2 глави![]()
Първоначално написано от OtherDimension
А той тате е так1в, бе. Аз с1м само с сини очи не червени.. На него с1м се метнал =]
Ходи по-бавно, уверено, с вдигната глава, усмихва се и е общитетелен и важен. А да и си ляга с многоДа живеят женкарите!
(Много се харесвам..)
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Това не е вярно.Той пак може да обича теб,но когато те няма може да е шегаджия и гъзар и просто да се закача с други момичета когато е с приятелите си.Това не го прави женкар нито е изневяра.Първоначално написано от angelcheeee_93
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Това не е вярно.Той пак може да обича теб,но когато те няма може да е шегаджия и гъзар и просто да се закача с други момичета когато е с приятелите си.Това не го прави женкар нито е изневяра.Първоначално написано от angelcheeee_93
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Първоначално написано от Chacho
![]()
![]()
![]()
![]()
Znachi,ako vidish nqkoi da hodi byrzo da znaesh, che ne e jenkar...![]()
A qui
angelcheeee_93 написа:
ako se zanimava s mn momi4eta i ne obra6ta vnimanie edinstveno na teb.to se use6ta.pi6e si s drugi ,zaka4a se s drugi. i taka....tea mom4eta nikak ne mi se nravqt,dobre 4e moito ne e takova ina4e 6te vidi dqvola v men
Това не е вярно.Той пак може да обича теб,но когато те няма може да е шегаджия и гъзар и просто да се закача с други момичета когато е с приятелите си.Това не го прави женкар нито е изневяра.
toi moje da se darji priqtelski,no az ne davam primer kogato q nqma,a ako pred neq predpo4ita ostanalite.tova iskam da kaja.a ,kato zaglejda drugi momi4eta i ne obra6ta vnimanie na neq,tva priqtelstvo li e ?bahti priqtelstvoto,moq priqtel ako go napravi tv biq mu 6uta i tolkova![]()
Руса кукличка
Ебати мненията се от специалисти...и какво ако 1 момче си има много приятелки?-значи е женкар?значи спи с всяка?И какво ако гледа другите момичета значи ли,че трябва да е мъж само пред гаджето си?Значи когато 1 момче изглежда добре и си има приятелки е женкар...ебати ,,мъдрите мнения''и много ,,умни''!Вие така ги изкарвате...!Чакайте малко в това няма нищо лошо щом 1 момче обича 1 момиче и го е доказал СТОП!НЯМА ЖЕНКАР!!!Тва е,набиите си го в главата какво лошо има да излиза с приятели и приятелки и да се вижда с нови хора добри и да е без вас-НИЩО!Ако пък не му вярвате значи не го обичате...и дори и някоя да му се нахвърли като е без вас,едва ли ще и обърне внимание като знае,че вече е намерил своята любов!
Ми какво да кажа,женкарите си личат от километри,много ме дразнят и ги мразя такива...
Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!
Всяко правило си има изключение, но попринцип да.Първоначално написано от Erica
Към ss. Пич, май не си схванал идеята. "и какво ако 1 момче си има много приятелки?-значи е женкар?значи спи с всяка?"
Никой не го е казал това.
"Тва е,набиите си го в главата какво лошо има да излиза с приятели и приятелки и да се вижда с нови хора добри и да е без вас-НИЩО!"
Не казваме, че това е женкар.
Да се зарибяваш обаче с повече момичета и да си целиш секс или едновременно няколко връзки, това е женкар. Обикновено момчетата, които обичат едно момиче, а имат приятелки не са. Освен, ако не й показват "обичта си", за да й повдигнат настроението, но по принцип не им пука толкоз за момичето и знаят, че тази връзка рано или късно ще намери края си. По-вероятно рано.
ПП: Женкарите обикновено се харесват на момичетата и няма да оставят някое, в по-лошо настроение от преди. Wannabe женкарите са тези, които са ненавиждани![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
М хуу де и аз съм на тва мнение...просто съм го написал по по-убедителен начинПървоначално написано от Chacho
![]()
nz ama po moe mnenie vsi4ki mom4eta sa jenkari.....mislq 4e ve4e nqma svestni...