Ти да се поддържаш ли искаш? Мисля, че са ти много повторенията и може да се получи проблем в някоя става. Особено в последното упражнение. 100 свивания с дъмбели 1.5кг - WTF.. По добре си вземи две туби по 3-5 литра вода и свиваш ръката, вдигаш в страни за рамо и след това вдигаш горе като раменна преса, връщаш в изходна позиция по същия път. Това е едно повторение, правиш колкото можеш. С 5 литра би трябвало спокоино да правиш серии от по 20. 3 серии са добре. Коремните преси може да ги заместиш със крънчове и повдигания на краката. Лицевите опори нека си останат така. Столчето също, въпреки че аз предпочитам да го правя и него на серии от по минута + клякания. Пропускаш трицепс, гръб, прасец, трапец и рамо в програмата си, та опитай да ги включиш.
Най-доброто решение според мен ще е да си направиш програма с различни тренировки през дните. За два дни примерно да си обикаляш групите, като разделиш дните на горна и долна част на тялото.
Течностите са задължителни, ще ти трябват малко бързи въглехидрати преди тренировка и яж протеини и витаминозни храни. Може да си вземеш и центрумгруп витамини.
Успех в тренирането.