- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Говорите ли докато правите секс.. ?
Да ... колко е готино момичето и т.н.
разговори не , но по някое друго изречение може да се случи от пита колко е готино или нещо подобно
Rqdko. No v sluchaite, kogato kaja neshto, to vinagi ne e na mqsto, prosto e bilo vajno da go kaja, no ne i po vreme na sex. Neshto ot sorta na "Ti proveri li kolko pari ni e toka?". Toi estestveno se drazni...
eveto_xx , е да , но те всеки ден правят секс и всеки ден тя му говори постоянно.Може би много малко хора мислят като мен , но не ми харесват такива разговори по време на секс.Е, всеки си има предпочитания - на който както му харесва.
![]()
Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!
az nemy davam da govori za6toto mnogo go celyvam,prikazkite posleПървоначално написано от mishani
obi4kam te beb4eto mi!
bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti
Явно знаеш как да събудиш дивото в негоПървоначално написано от Nadelina
![]()
![]()
по темата...още не съм правила секс но..какъв е смисъла от приказки?1.мъжете не са добри слушатели и второ как мислите за няколко неща едновременно...точно докато правите "това"![]()
![]()
как ме възбужда пък то и да искам да говоря за нещо не ми дават възможност![]()
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
There isn't second place.It was invented to make the loser feel better!
Колко ми е хубаво, как ме възбужда, някой откъслечен писък, смяна на поза или темпо.....само 1 път по време на френска изтърсих нещо тъпо. на вън валеше, а аз го питах дали съм си взела чадъра.
преди секс си говорим доста...но по по време на акта само "готино ли ти е така" ? или "качи се върху мен" или "викай" ...тоест само неща свързани с това което правим![]()
НяМаМ нИщО оБщО...:P ~ http://kalmaks.myminicity.com/
xax bati temata...
Govorim si e daje 4etem i knigi![]()
Продавам оригинални парфюми на ниски цени
Първоначално написано от ubuntu
![]()
![]()
![]()
ти си бих казала прекалено общителенПървоначално написано от RoSKo0o0
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от RoSKo0o0
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
бързи схваштания ,докато говориш за анимал планет и си представяш че чукаш...юпсиииии то вече няма никой![]()
![]()
![]()
^ това ще е добър епизод на "приятели"![]()
пия вино (1500 лева бутилката)и пуша Кубински пури шот сам баровец и тарикат![]()
This is West coast nigga thinkin California quicksand got a nigga sinkin I can give a fuck what you niggaz drinkin"smoke some weed"
razkazvame si prikazki![]()
![]()
SAMO VAZBUJDA6T ZVUCI IZDAVAME![]()
![]()
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
ние с мойто гаженце много си говорим тя вика аа оо аа оо да ох ох да да и такива работи пък аз прахтя кат кон и общо взето става разговора да ... ако сме животни кви са тия простотиии се едно аз да я любкам пак тя да ми казва че пердетата били за пране... ВАДЯ ГО И ОБЯВЯВАМ СТАЧКА АКО СТАНЕ ТАКА
ами говорим сиили по-често аз говоря
![]()
Ne E tOlKovA LosHo,aKo ZaGubiSh NeShtO bEz KoeTo sI mIsLil,cHe nE mOjEsH dA jIvEesH..pO-loShO E dA Go NaMerIsH OtNovo I dA UsTaNoviSh,cHe To vEchE Ne Ti tRqBvA!
ОБИДА Е!!!Първоначално написано от RoSKo0o0