.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

той е по-малък а тя е моя приятелка

зна4и проблема е следния харесвам едно мом4е тои е с една година по-малък от мен но не знам дали там е проблема или приятелката ми която го зарибява не мога да я понасям когато излизаме двамата тя постоянно ме разпитва за какво сме си говорили и тем подобни и на вси4кото отгоре сега го зарибява по скайп .Отна4ало когато бяхме заедно с него ни беше много забавно но щом тя се появи той не ми обращаве пове4е внимание. Кажете ми какво мога да направя?

Град
    Dreamland Varna
    Сподели на приятелката си какво мислиш и намерете заедно решение, може и тя да го харесва много и затова. Просто и кажи какви са ти притесненията, все пак не си струва да се карате заради някакво момче.
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Град
    Студентски град!
    Цитирай Първоначално написано от punkrock
    Сподели на приятелката си какво мислиш и намерете заедно решение, може и тя да го харесва много и затова. Просто и кажи какви са ти притесненията, все пак не си струва да се карате заради някакво момче.
    някакво момче=някакво куче...се 1 е нещо което отиваш и си го купуваш в магазина-така прозву4а!Каква приятелква ве?Вие незнам с къв акъл пи6ете...еми не ти е приятелка а курве което иска твоето момче!Момчето пък най-малко е виновно и не в никакъв случай не говори с курвето а с него и му кажи как се чувстваш...

Подкрепям punkrock
    !!
    Но щом не можеш да я понасяш ,значи не я считаш за приятелка =>следователно и бий шута и остани с момчето.Но аз личнo, не бих пожертвала приятелктвото заради момче.

ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960

Цитирай Първоначално написано от ss
    някакво момче=някакво куче...се 1 е нещо което отиваш и си го купуваш в магазина-така прозву4а!Каква приятелква ве?Вие незнам с къв акъл пи6ете...еми не ти е приятелка а курве което иска твоето момче!Момчето пък най-малко е виновно и не в никакъв случай не говори с курвето а с него и му кажи как се чувстваш...

Абе ss, защо злобееш не мога да разбера???
    punkrock, просто изразява своето мнение!!!
    А до колкото другото момиче защо я наричаш курва???, та ти дори не я познаваш!
    И аз не бих пожертвала приятелство заради момче!!

ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960

Мега фен Аватара на sasha_90
    Възможно е и тя да го харесва.А щом не ти обръща внимание остави го-нека да съжалява-той губи.А за приятелката ти:не се карай с нея заради момче-има ги много.

Град
    Студентски град!
    Цитирай Първоначално написано от SeXyL[!
    Nk@]
    Цитирай Първоначално написано от ss

Абе ss, защо злобееш не мога да разбера???
    punkrock, просто изразява своето мнение!!!
    А до колкото другото момиче защо я наричаш курва???, та ти дори не я познаваш!
    И аз не бих пожертвала приятелство заради момче!!
    Не злобея а ям в момента...директен съм как искаш го приемай!Добре нали момичето казва,че не я понася?нали не я иска и нали уж тя му се натиска всеки път като излизат отделно и в скайпа-добре каква е...винаги съм казвал,че малко или много хората се различават от това тук и реалността!Съдя само по инфото което е дала все пак аз никога не съм харесвал момичето или гаджето на някой приятел а те са страшно много...но ако в днешно време е модерно др...

емии... аз тоя път съм съгласна с ss тфа което ти ни предостави като инфо мн добре описва приятелката ти като "курва" .. айде да не се изразявам и с по гадни думи.. ако на мене ми искаш мнение кфо да правиш ще ти кажа тфа : правиш си равносметка дали наистина искаш момчето (щото иначе не си струва) отиваш и му казваш няма кфо поиче да му играеш .. то ако те иска .. ще се земете айде успехи и да кажеш кфо е станало
    Smile... Tomorrow will be worse...

Град
    The Land Of The Doomed
    Добре още е рано да се каже "ку*ва" ли е приятелката ти или не. Момичето може да го харесва и т.н. незнам дали знае, че и ти го харесваш. Но все пак ти е приятелка - поговори с нея и ако все пак продължава с курвенските номера наистина я отпиши от графата "приятелка" .

Щом не тие толкова голяма приятелка просту се бори за него не й споделяй кво правите!ИИИ не й казвай къде ходите , за да не може тя да идва при вас

ммм 1 момче равно на 1 куче.та аз обожавам кучетата
    по темата говори с нея изаснете се щот верно се карате зарад този пич не трябва така
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Град
    CaCaO bEaCh ;Pp
    Цитирай Първоначално написано от anonimny_momi4e
    Щом не тие толкова голяма приятелка просту се бори за него не й споделяй кво правите!ИИИ не й казвай къде ходите , за да не може тя да идва при вас
    Напълно съм съгласна!
    .. Another day's gone,but you still hide behind your fear ... The fear of the silence ..Open your mind .. Find the way how out of this darkness ..

говори с момчето и го питай просто кой го кефи повече ти или оная и ако тя да не се занимаваш

Голям фен Аватара на akinom
    po temata.. ujas
    http://vbox7.com/play:dd4b6909
    Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)

ако знае че го харесваш и продължава - не ти е фр!
    Lof YAaA..!

Супер фен Аватара на Qnchety
    Я първо говори с момчето и го питай коя предпочита!

Цитирай Първоначално написано от huligankata
    Добре още е рано да се каже "ку*ва" ли е приятелката ти или не. Момичето може да го харесва и т.н. незнам дали знае, че и ти го харесваш. Но все пак ти е приятелка - поговори с нея и ако все пак продължава с курвенските номера наистина я отпиши от графата "приятелка" .
    +12 imenno probvai tva

mnogo misi na vsi4ki

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    nai-dobre kagi na priqtelkata ti,da prestane da te tormozi s glyposti i ,ako iska6 moge6 da i spodeli6,4e i ti go haresva6
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Радвай се,че поне не го прави скришно,но не съм сигурна до колко тя ти е приятелка ...
    Da sI v zatv0r-shte go razbIq beIbe beIbe da sI studen-shte te zatoplq beIbe beIbe beIbe da sI s jeNa-shte q ubIq beIbe beIbe beIbe-az sъm prah,az sъm snqg..topq se beIbe beIbe bez teb ..

и аз лично мн се дразня като някоя моя @приятелка@ се опитва да ми измъкне момчето под носа.. е не става.. ако се опитва тва да го напрай не е приятелка.. не я жали и давай напред.. от каде на каде... ха !!

ami 4estno kaznone mislq 4e e nujno da se karate zaradi mom4e ako naistina mnogo darji6 na nego i go haresva6 bori se za negoi go spodeli tova s priqtelkata si a ako ne go haresva6 tolkova otstapii go no parvo pogovori s neq

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си