- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- епилатор и кола маска
iskam da popitam koe e po dobre ot dvete i za kolko vreme rastat gore dolu s epilator i kola maska...do sega vinagi sam se brasnela za6toto ne boli izob6to ama zapo4naha da rastata o6te po barzo,v4era se izbrasnah i dnes ve4e sa po4nali da se pokazvat kato vidqh sutrinta mi stana lo6one moga da gi maham seki den...
Epilatora e dobyr variant stava lesno no otna4alo malko boli za6toto kosmite ot brysneneto sa ti stanali po-tvyrdi.No sa6to i zavisi ot epilatora nai-dobri sa tezi na Braun silkepil i nqkade dve sedmici nai-mnogo,no moje nqkoi da se poqvqt predi tova ako epilatora gi e otkysnal e ne premahnal ot korena. Kolata maska sy6to e dobra, no i tam ima po-ka4estveni i tva sa na veet(na lenti4i).Ako kola maskata e te4na stava po-trudno nanasqneto ina4e efekta e super i tam do dve sedmici nqkade uspeh :P
с епилатор - 7-10 дена
кола маска - 1 месец
аз предпочитам кола маска, защото е по-дълготрайно, боли по-малко.
Първоначално написано от baby_leisy
+1
Blonds have many special gifts...one of them is to look smart and be sexy at the same time![]()
![]()
Пробвай и с кола маска, и с епилатор. Виж с кое повече ти харесва и си действай с него.![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Според мен е по-д0бре с кола маска,защото е по-дълготрайно![]()
Ами аз си бях свикнала с епилаторчето ,ама сега лятото ме домързява да се епилирам често и минах на кола маската ,че има по дълготраен ефект...![]()
Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...
От опит знам, че ако почнеш направо с епилатора хем ще те боли по-малко хем растат по-бавно и по-нарядко...затова ако сега почнеш с епилатора първите няколко пъти няма да е много приятно(меко казано..)![]()
The only thing that cause to fear,
is runing out of beer!
Въпрос на личен избор.
Лично аз предпочитам епилатор. Първият път наистина боли, но пък след това кожата става много мека, а косъмчетата тънки.
Аз ползвам епилатор и вече космите са станали мн по-рядки, по-тънки и почти не се забелязват! Brown Silk Epil е моя и съм мн доволна, епилирам се веднъж седмично долу-горе. И вече изобщо не ме боли (никъде). Кола маската ми е мн по-неудобна.
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
да не мислите, че само с епилатор космите намалят и изтъняват?Напротив, още по-намаляват с кола маска, тъй като при епилатора някои косъмчета все пак се късат.
+1Първоначално написано от the_hottie
ИМАМ СДЕЛКА С ДЯВОЛА ДААААААААААААММММ АЗ САМАТА СЪМ ЧАСТ ОТ НЕГО (: