- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- момчета кажете?
Момчета,за колко време във връзката си вие се привързвате към даденото момиче???
Зато трябва да се привъзваме?Първоначално написано от kalin4ity17
аз не съм от най-влюбчивите и трудно се превързвам въобще т.е. голям период от време мисля че ако си от влюбчивите ще си имаш много проблеми после
az ne sum mom4e ma shte ti kaja 4e vsik4o si e do 4ovek.segashniq mi priqtel se privarza za men na 3 tiq den koeto sashto e malko kraino
ina4e ima mom4eta det vabshte ne go mislqt tva za variant....taka 4e zavisi ot 4oveka![]()
Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.
като цяло зависи от момичето![]()
Raise your fist!
ЪхЪПървоначално написано от MostHated
![]()
Toda mi vida habia sonado alguien como tu....
дайте мнения![]()
![]()
![]()
Az ym momi4e i spored men mn zavisi ot 4oveka sre6tu teb.Smisyl,4e mom4etata hi4 ne sa ot vliub4ivite.Ama kato gledam pri tqh vsi4ko e kraino ili 6te se prevyrjat kym teb ama 6te im e nujno mn ama mn vreme ili 6te e vaednaga.
Аз много трудно си харесвам някого, но щом си хвана приятелка значи наистина съм се привързал към нея. Не тръгвам с всяка срещната, която ми е направила впечатление.
moje da me pomislite za m1jemrazka no ot mom4etata 4uvstva pfffffffffte sa bes4uvstveni s16testva koito mislqt edinstveno s dolnata si glava mogat da se prev1rjat edinstveno k1m teb ako im go dava6 tova koeto iskat ot teb mislq 4e e qsno za kvo stava vapros .
Не съм съгласен с теб, не всичи са такива. Може би личният ти опит те е накарал да мислиш така. Аз поне не мисля само с оная си работа, а има и други, които са като мен.
1-2-3 години.
точноПървоначално написано от MostHated
все пак 1-2-3 е доста мисля че за по кратко стаеа тоеа
Зависи от двамата.Ако сте някой вейковци и 1-2-3 може да не стигнат.Първоначално написано от kalin4ity17
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.